FUNFUNFUN! :):)

haha, tjenare..

ifredags så hade vi match halv 9 på kvällen? hallå,tjena?.. vem vill ha match då?. anyway.. mötte nått ggiklag och vi förlorade med 5-4. blev 1 mål för min del. och alla våra matcher har vi förlorat med fucking fittmål. skitjävel.
sen när matchen var slut skulle martin ha en sprite på donken. mamma ba, en stor sprite. hon där i aparaten ba: en stor stark? haha, fyfan vad alla vi skrattade och hon också :'D haha, funfun.
när ja kom var klockan vid 11 så ja höppade in iduschen och sen kom jonna och maria. satt först lite vi datorn, gjorde inte så mycket. sjööng vackert . hah, not..  sen gick vi ut till mimis stuga och skulle kika på film och sova. kikade på the holiday, var väl sådär. och han var ju så snygg. så -jatack!. haha, sen så snackade vi en massa också, och tiden forsade bara bort. men vart? låg där, och hade det trevligt. sen så kom de ju apmycket snö i fredags också :o..  haha, såg när det började snöa & såg när det slutade. så vi gick ut i snön lite. haha, menintemycket. apkallt!


haha, den kvällen/natten blev de inte mycket sömn. haha, knäppa som vi är så bestämmer vi oss vid typ 6-tiden att vi ska åka in till stan med 8 bussen  och käka på donken? wiihoo. så vid typ halv 7 -7 gick vi till bussen. men smarta skor också. såna där man bara stoppar in foten i, typ flippflopp.. och så slaskigt det var, helt blöta fossingar sen *-). vad typ 40 minuter tidig tills bussen skulle komma. iiiiiiiiiskallllllt vare också, men vi dansade och tjoade så vi blev varma :D. haha, när äntligten bussen kom hem typ 40 min. och det var 2 st på bussen. haha :D så vi ruade längstbak! :D  när vi kom ner på stan så var donken stängd så vi gick till blåasoffan och käkade istället. myyyyspyyyys. sen när vi skulle hem så missade vi bussen med tyo 5min,så vi gick tillbaka in i värmen & fikade lite. och vi låg där på soffan och halvsov lite sådär i 30minuter. sen gick inte nästa buss förns 09.40.
haha, när vi gick till bussen så stog den bara där och han ville inte släppa in oss, CPCPCPCPCCPCPCPCPCP!!!! sen när den äntligen ville de så låg vi där och typ sov eller.. sov&sov.. när vi kom till furuvik så hoppade ja av vid mig och gick hem ochsov. så jävla gött. senkommer ja inte ihåg vad ja gjorde igår. eller jo men det skrvier ja om i morgon !:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback