lördag

Lördagar är nog inte det bästa. Jonna och jag skulle på stan idag.Sen när hon kom till mig så hade hon bråkat med sin mamma och pappa. Sen när vi skulle gå så börjar jag bårka med mamma. Sen resten av tiden på stan var vi skit arga och hade ungefär inge pengar alls. Det var kört för oss!
Men jag köpte iaf en klänning på jc, också käkade vi . Sen tog vi oss till bussen och så satt Oskar och Cecilia där.
Man såg dom direkt, dom är så sööta tillsammans =).
Och Cecilia hade ingen bh på sig heller, det såg man så jag frågade , sen skrattade vi :).
När Jonna och jag kom hem till mig så var inte mamma nå sur alls, bra. Då kollade vi på film och sen kom mamma med sallad. Sen fick jag skjutsa Jonna på pakethållaren hela vägen hem till henne. Och sen fick jag cykla hem helt själv, inge kult alls!

du är så söt :)

jonna på ryggen

Idag var det fredag. Ingenting var som det var idag i skolan. Tyckte Johanna och Lovisa bara var för sig själv idag. Så jag var med Sandra :) . Sen sista lektionen då blev det lite mera som det brukar vara..
Slutade 20 över 1, sen åkte jag hem. Tv och somna, mycket skönt. Sen sov jag ett tag och sen kl 5 typ, ringde Jonna och snacka en massa. Sen 7 cyklade jag och mötte Jonna, ojoj . Hon hade inte kommit långt på vägen heller. När vi åkte hem så såg vi dom dära skit stora fåglarna. Man blir fan rädd :o..
Sen när vi skulle lämna cyklarna vill inte Jonna ut och gå, utan ligga inne på soffan och kolla på tv. Haha..
Men det slutade med att jag fick med henne. Medans vi var ute och gick, så käkade hon godis den lillaskiten, uschusch på dig sötnos ;) . Sen när vi gick tillbaka så fick jag bära henne på ryggen en bit, men blä! Var fan inte
det lättaste, haha :D . Men klut som satan hade vi iaf, sen kollade vi på tv och sen cyklade jag med jonna hem en dit, läskigt att cykla tillbaka själv!

sötnos ;) ..

Idag fyller min älsklings Jennifer 15 år . Grattis min underbara älskling =) <3.
Snart kommer nog mitt paket som mamma köpte idag!

sommmmar

Nej nu vill jag ha sommar..

Igår i skolan gjorde vi väll inte så mycket , och inte efter skolan heller. Kommer inte ihåg nått iaf,

Idag i skolan så var det bild först :/ . Efter det var det matte, hade prov. Hade snyggRobert istället för Ewa. Sen efter skolan så åkte jag,Maria och Jonna till stan . Jonna och jag köpte ett par skor bara. Sen käkade vi, sen solade jag och Maria . Haha, dom hade hört vad vi hade sagt ;p. Sen så gick jag och Maria till Nynäs för att vänta på att våran träning skulle börja. Sen efter ett tag så kom Jonna och Sevgi. Sen var det träning som gällde! Kult  :) .
& snart är det Mora och allt  =)..
Nej nu ska jag fan hoppa ner i sängen :) ..
Hejs,

sötnos.


Den jag saknar mest av alla nu är verkligen Jennifer Rosengren. Hon är den som har mitt hjärta, och ingen kan ta hennes plats. Jag vill inte leva utan dig babe. Vill inte tänka eller ha ett sånt liv, och du vet att jag saknar dig så innibomben mycket nu och du fyller 15 år imorgon och allt . Och jag ser dig inte äns då, kan det bli värre?
Nej. Du är helt klart den bästa och jag ska aldrig lämna dig, jag älskar dig <3


 

Idag på idrotten hade vi skogsbrännboll och det var ganska kult. Anton fick bonuspoäng för snyggast vurpa och Lovisa fick för snyggast kast eller nått. Sen efter vi hade bytt om och så där så gick jag och Johanna nere i källaren upp till matsalen. Så bara gled foten iväg så jag rammla omkull så benen bara stog rätt upp. Och Johanna och jag bara skrattade :) . Sen efter vi hade käkat, så skulle vi ta våra väskor. Så fastnar jag i ett handtag på nåns väska så jag bara rammla ner. Och tänk dom som såg mig :'D , haha ..
Sen så rammlade jag inte nå mer den dagen. På engelskan, svenska och so:n var det skönast. Vi satte oss ute och jobbade, skit skönt :) .  När jag kom hem , gick jag ut och gick sen hem till Sanna med tjejerna. Trevligt trevligt lär jag då dock säga! Imorgon ska jag och Sandra cykla till skolan. Och Jonna ska sitta på pakethållaren.
Det  kommer bli jobbigt för mig imorgon .
Skönt..  Pappa, Mackan och Mimi är inte hemma . Pappa och Mackan är i Belgien och tränar cross och Mimi hos sig mamma . Så det är bara jag mamma och lillbror hemma . Men fan!
Jag missar första jsm , inte kult lär jag säga. Det sugerhäst!
Nu ska jag kolla på film och sova, god natt!
Hejs,


<3 ..


 


måndag

Idag var det skola, usch! Efter skolan gick jag och Jonna ut och gick, härligt :) .

sötnos..

helg

I helgen har jag väll gjort  lite sisådär saker.
Fredags kväll var jag bara hemma och tog det skönt tror jag, :).  Sen på kvällen kom Jonna och Maria för vi skulle ha det mys och kolla på film och det!

Lördags åkte vi in till stan vid 1, väntade på Valbo bussen och sen så gick vi till DMet och kollade när pojkarna spelade. Det var Jonna jag Maria och Rececca. Kult hade vi iaf, fyfase var kallt det var när vi skulle vänta på bussen till stan, frös fingrarna av mig förfan!Sen när vi kom till stan så käkade vi en hamburgare på Mcdonalds, sen lärde vi springa till bussen. Sen när jag kom hem gjorde jag inte så mycket, satt mäst här :)

Södag började med att man vaknade kl 10, skulle åka med 11 bussen till stan . Jonna jag Maria och Rebecca, men ingen Rebecca idag heller! Hon kom inte upp imorse och sov :) . Skulle jag också viljat gjort. Sen när vi kom till stan, missade vi precis bussen. Så vi tog en promenad genom stan och bort till sjukhuset. Efter ett tag kom bussen och sen kom vi till Valbo. Kom till Furuviks match och den vann dom. Sen så var vi där ett tag och sen efter nån timme gick vi till köpis. Vi skulle käka, vi käkade på Mcdonalds ^^ haha..
Sen gick vi tillbaka, och sen var vi där och kollade och kollade. Furuvik åkte ur i semi mot GGIK . Så jag åkte med Oskar och dom, sen när vi kom till stan så hoppade Jonna och Maria på. Sen när jag kom hem så duschade jag och allt. Ska snart hoppa ner i min säng, Hejs!

du..
din sötnos :)

fredag

Idag är det fredag. Yes, i skolan hände det inte så mycket kult tyckte jag. Men efter skola,  gjorde jag ingenting ungefär. Kollade på film, men somna! Sen senare så gick jag ut och gick, själv.
Blev skit rädd för ett par skit stora fåglar så jag sprang tillbaka! Så det var faktist lite små läskigt måste jag ju säga! Sen fick jag skynda mig att duscha, kom hem 5 i 7 och Jonna och Maria skulle ta 7 bussen. Sen när jag knappt hunnit klätt på mig kommer Maria in rusande i mitt rum, haha.
Sen var det bara att mysa och kolla på film, haha lite kult vi hade! "Det som händer och sägs här inne, stannar här" eller hur Jonna? ;) .. Dom drog till bussen för ett tag sen och nu jag är jätte trött! Funderar på att sova? Ja det gör ja!
God natt, hejs.


hmm..
<3

träning :)

Idag var det skola. Började med bild, hah fy vad kult vi hade tjejor! :) Sen matte men en utbytesstudent. Kuen eller hur han stavas, han var skit dum mot mig x'D . HATAR utbytesstudenter, usch fy&blä. Efter skolan gick jag till sjuksköterskan, skulle kolla ryggen. Hade ingen aning om det, så hon mätte och allt hon nu gjorde. Sen gick jag till bussen, Jonna och alla stog där. Sen hoppade då dock jag och Jonna av i Furuvik, gick hem till mig. Fixa lite, sen drog vi in till stan, köpte ungefär ingenting! Sen när klockan var ungefär kvart över sex, så gick vi till Nynäs. Skulle vänta på att våran träning började. Samling kvart över 7 , haha :D .. Men kult hade vi när vi satt där och kollade iaf. Sen var det dags för våran träning. Vi har skit några, men skit kult hade vi iallefall! :) . Spelade match emot jesper enander och hans kompisar. Var lite pinsamt först, men sen var det bara att köra på!  Sen åkte vi hem, käka , duscha och ska snart läsa/sova! :) .. Min dag har bara vart en bra dag som sagt!
Hejs,


åh, sötnos :( <3..

äckelkärring +o(..

Idag på bussen så var det proppat ungefär! Emma Sandra och jag satte oss på säterna när man fällde ner dom. Och över oss satt värsta äckliga tanten.Sen efter ett tag börja hon snacka med oss om en massa konstiga saker.
Fråga dom äckligaste frågorna och Emma och jag höll på dö när hon frågade!:D .
Emma ba; nej men usch! så säger man inte! :)
Sen så hoppade hon längre och längre ut på sätet och jag trodde hon skulle sätta sig bredvid mig för jag fick sitta själv. Men som tur är så gjorde hon inte det! Och hon satt och skratta hela tiden och höll i Emmas luva och klappa henne i håret typ :p..  Sen när vi kom till skolan så var min saknade JOHANNA där *ööööverlycklig* :).
Sen har väll inte gjort så mycket idag, var på teater idag med 7b och den söghäst! Jag lovar er, efter den så var det idrott spelade fotboll. Haha, fyfan vad kult vi hade det! :D. Sen efter skolan så tränade jag lite, och sen duschen!
 Inte så  mycket mera då dock!
Hejs,

sööötnos,<3

image21
                                  DM;et i helgen :) ( datumet stämmer då dock inte )

uurk!

Började med att man skulle till tingsrätten eller vad det heter? Men nej, ville göra det över telefonen istället så jag fick en redig sovmorgon idag. Åkte till skolan halv 11 och det var väldigt skönt att komma då. Slutade 10 över 2 och hade inga lektioner idag. Efter skolan så var jag bara hemma, Johanna var inte i skolan idag igen :s .. Men kommer imorgon =) . Har precis duschat och ska kika på film & sova nu,
Hejs!

sötnos,<3


Moa & Emma: ååh, du skulle sätt Sannas lökringar på linnet efter matchen idag mamma!
Mamma; Men Sanna, är men svettig har man bra kondition (eller hur det stavas)
Sanna; Just det fusckers! ;)..
Moa; Men Sanna, du luktar ju svett .
Sanna; VA?! Gör jag? ( så lukta hon under armen )
Alla; HAHA! :D
haha, det var på DMet på kvällen sista dagen, lite trött man var då! :) ..

image20

en seeg måndag

Usch, seg måndag idag! Skulle upp 7 men orkade verkligen inte så det blev halv 8. Träningsvärk i båda benen och blä! Idag i skolan saknade jag min käraste Johanna Friskman! :( .
Hon var inte där, sughäst! Men jag var med Lovisa och dom andra ist. När jag kom hem ifrån skolan så stack jag ut och träna. Sen när jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen och sen i väg till f&f för farfar fyller år idag! :)
Grattis. Sen åkte jag hem med pappa och Mimi för dom skulle till stan. Så har suttit här och vid TVen. Ska sova nu, god natt fuckers! :) .
Hejs,

finast! <3


dm igen

Idag var det dm igen. Åkte halv 12, och jag var skit stressad när Mange och dom stog utanför och bara tuta på mig.Men som tur var så stog dom inte utanför och vänta så länge ^^ Kom till Jervallen typ 12 eller nått, kollade och det. Sen var det dags för match =) , ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Yes, vi vann den över storvik. Då så var det bara att hoppas på att Alba vann över Strömsbro som dom nu gjorde, så då kom ju vi till Semi! ;)...
 Men där tog det stopp, GGIK vann över oss där! Inga av våra skott gick in, var som en glasruta så bollarna bara stutsa tillbaka. Men efter den så var det låååååååååång tid kvar innan vi fick åka hem . Kom hem nu! BLÄ!
I pojkar 91 så vann GGIK :) .  Och i flickor 92 så vann GGIK! :D haha ..  Sen har jag haft super kult med Sanna och alla nu jag var med ! :) . Har haft suuuper kult i helgen och jag kan inte beskriva i ord hur kult jag haft det! :) . Haha, allt vi gjort? Har gjort så mycket så jag kommer inte ihåg vad vi gjort typ :p.Jag rammla 3 gånger tack vare Sanna, fy jag bara flög i korridorena och allt :o , HAH! Och igår när Josefin gick bajs under skon, USCH! .. Det är äckligt kult jag haft det i helgen och mums! :) ..Och i bilen hem satt jag och lyssna på musik i hörlurarna så satt jag och digga med i musiken och sjunger "mimar" så hör jag två som sitter och asgravar åt mig, och det var självklart Sandra och Sandra :p..  Men sen efter alla matcher var klar, så var det utlottning mellan alla matchenslirare, och den som vann fick den nyaste Sony Ericksson mobilen :) .
och GISSA VEM SOM VANN DEN? .....
Jo, våran egna JOSEFIN LUNDGREN! :D yeah, grattis sötnos :) .  Nu är jag super trött och ska snart duscha :)..
Åh, du dendära söta! muuuuuums..
Hejs,

sötnos, <3

idag var det dm

Idag var det DM, gick väll sisådär.. 2-2 mot Alba, 2-3 mot Strömsbro . Inge bra alls!
Kom hem typ 9, och var där ungefär 11, segt!  Haha, men kult har jag iaf haft. Blev till&med ett mål idag. Åååh, ska snart hoppa ner i sängen och sova. Fy vad skönt :) . Upp imorgon med och åka till Sandviken, och städa lär vi också göra +o( ..  Men jag ska nog inte göra det,för jag var inte med i "Städpatrullen" ;) haha..
Hejs,

finast <3



Emma , jag och lite Elin . Så söta ;)

DM

Nu ska vi snart åka till Sandviken på DM :) . Jag och Elin åker med Emma och Mange, alltid lika kult i bilen som när vi åker till en träning. Men det säger, det stannar i den bilen. Haha, kommer det var fett mycket folk där tro?
Hoppas inte det, är så pinsamt :p. Men nu ska jag kila över till Emma  :) . Är hemma vid 8 , ring om det är nått! =)

SÖTNOS! <3

äntligen fredag igen

Idag är det fredag, bästa dagen på veckan. Skolan började med musik, *suck*. Efter det så åkte vi och köpte glass alla flickor typ. Johannas och min humor bara äger! Finns inge bättre än henne, det rockar ;) . Efter det var det engelska och sen lunch. Hände väll inte så mycket. Inte så god mat idag, menmen . Sen var det NO och SO. Gjorde mitt svprov och fick VG men fick bara G för det var omprov . Menmen, så kan det vara :) . Efter skolan så väntade jag på Sanna ett bra tag, måste rostat fast på vägen eller nått?! Men när hon kom hem så var det meningen att vi skulle springa, men nejnej! Hon orkade inte, så vi tog en promenad idag igen. Efter den så var det bara att hoppa in i duschen och sen gå till bussen. Den kom aldrig, frös ihjäl! Men efter ett tag kom den älskade bussen, och när Jonna hoppade på fick hon skäll för han såg inte henne typ. Helt knas, men då så kollade vi på A-lags match med Emmy, Sevgi och Sofia. Sen tog jag och Jonna bussen hem, käkat och suttit här . DM imorgon i Sandviken, så drygt. Och så långt att åka, tar nog in på hotell där ;) , haha .. Nej men usch, då får jag nog skabb!
Men nu ska jag hoppa ner i sängen , ha det så bra! Hejs,

FINASTE! <3

E; Niklas är inte Johanna och Moa snygga då?
N; Nej men det blir inge sex här heller!
E,M&J ; HAHA:D ..

Haha , Niklas är så roooolig.  :) Har man humor så har man!


yeah

Idag var det bara att hoppa upp när klockan ringde. Tidigt, alldeles för tidigt. När vi kom till skolan var det bara att gå till bildsalen. Gjorde nått kollage av Sverige. Skulle fylla ut så det inte skulle synnas nått vitt. Och vi hade ögon, fett mycket ögon lär jag dock säga! På lunch rasten cyklade jag och Johanna till kiorren och köpte glass. Nu börjar det fa bli VÅR! Härligt säger jag bara :) . Jag är så nöjd när all snö bara smälter bort. Men jag har inte åkt nå skidor i år,
jag är lite arg på mig själv faktist över det. Menmen, när jag kom hem så gick Emma och jag hem till mig och käka mackor och så. Smaskens ;) . Efter det, gick vi ut och gick med Sanna. Sen när Sanna gick hem så fortsatte jag och Emma runt vattnet. Sen efter 1 timme när jag kom hem var det bara att åka på innebandyträning. Haha, det var kult idag tycker jag. Sista träningen inför DM;et i helgen. Hoppas det gå bra som förra året. Fyfan, förra året. Börja till & med grina när vi förlorade den matchen, och jag var inte den ända som gjorde det. Tur det ! :).
Sen när jag kom hem, käkade jag och sen duscha. Har pluggat också, har prov imorgon, hoppas det går myckeeeet bättre. Och imorgon ska jag springa med Sanna :) .
Nu ska jag kolla på film och sova, Hejs!

Du är den finaste mina ögon har sätt! <3


jadu

Nu får det bli allvar.

Idag var det skola. Gjorde mitt spanskaprov, kunde ungefär allt.
Haha, Johanna och jag har alltid lika kult när vi är i skolan och det gillar jag. Hade idrott idag också men glömde kläder och Robert tyckte jag var duktig av att jag erkännde ^^ .
Efter skolan så gick jag till bussen med Jocke och DG . Jonna och Maria satt på bussen, eftersom Jonna skulle till mig. När vi kom hit så bytte jag om och det. Sen tog vi bussen till stan. Vi gick och kolla lite först. Sen lag undan lite saker :) . Sen köpte jag en jacka och ett par shorts :) . Sen sola vi, somna fan! Sen åkte vi hem, ojoj vad kult vi hade på bussen :D haha..
Sen när jag kom hem , träna jag och sen duschade jag. Har världens huvudvärk. Ska nog sova snart :).
Hejs,

FINAST! <3


ännu en skoldag

Nej usch, nu är jag lite trött på skolan . Nu vill jag ha sommarlov och mycket cross :)
Muuums, kan det bli bättre?  Nej

skoldag

Idag var det skola, började med läsning |-) .. Haha, men kulast idag var väll ändå på engelskan. Eller vad säger ni brudar?
Ah men idag på engelskan då så hör jag sen fluga surra, så känner jag den sätter sig i mitt hår som hänger ut ur toffsen , fyfan vad äckligt det var bara skrika och alla bara kollar på en .Sen så sjuter jag den på Lovisa och hon börjar skrika ännu höger så vi fick as mycket skäll typ ;D. Flugan vad helt slö , röde knappt på sig. Det var skit äckligt, men kult hade vi iallefall!
Efterskolan så väntade jag på Emma och Jonna. Vi hoppade på bussen, Emma med bara shorts för dom hade haft idrott och jag med mina grööna och sköna brallor!. Efter skolan så tränade jag lite, & sen blablabla.. Käkade kyklingsallad idag, gött!
Kom nyss in, har vart ute med sis och Bamse. Men nu så ska jag sova . God natt,
Hejs!

Sötnos <3

   

   Ledsen Johanna, men du var så söt! :)

<3

Jag saknar Spanien, när man t.e.x kunde stanna på vägen och plocka apelsiner, det var dom gooodaste jag ätit! =)
& jag saknar den tiden så mycket, ge mig!

god natt

God natt allesammans, =)


det är ingen ovanligdag för det är en vanligdag

Haha,sämsta jag nånsin hört!. Idag har
det vart en helt vanligdag i skolan . Johanna
och jag hade lika kult som allitd, fast lite kulare
idag .Efter skolan så tränade jag lite, sen efter ett tag
kom Oskar vi hade ju lite småttkult då :) .
Försökte Oskar att plugga, men det funka
inte så jätte bra. Men lycka till imorgon på proven!                                                                                                             

Sötnos, <3




nej, nu börjar det här bli lite läskigt..

Fredrik, du kan ju fan allt! :o ..
Det är lite läskigt nu , haha ;) ..


Sommar

Det är sommar och sol, vi alla ligger på stranden,
vi softar mer än du anar tillsammans med en glass i handen,
vi kommer fram och tillbaka, röjer olika städer, tillsammans
med svenskar och resten av hela världen.

..

Liten tröja och kort kort kjol fy fan vad du tror att du är cool.
Diesel jeans och ett litet tunt linne fy fan vad du tror att du är inne.
Tänk om du fått en liten liten finne då blir du ledsen och får nästan sinne.
Björn Borg trosor absolut ingen bluff fy fan vad du tror att du är tuff.
Tänder en level och tar ett munbloss fan vad du tror att du är häftig förstås.
En liten fjortis det ända du är varför denna jakt om att vara populär?
Skit i alla andra ja titta och lär varför inte vara den du igentiligen är ?

ge mig


                                    SOMMAR
image10

"jonniz"

Idag var jag på stan med Jonna. Eller så kallade "Jonniz" för länge sen i livet. Jonna kom först till mig när jag inte var klar eller nått. Sen fixa jag mig, sen tog vi bussen till stan. Först gick vi och kolla lite, sen köpte vi en väska och brillor. Dom är inte lika om ni undrar. Efter som ni klagar på mig och Jonna hela tiden för vi har lika saker . Men nejnej det ska det bli ändring på! ;) .
När jag kom hem satt jag mig här & har lyssnat på urkass och bra musik sen det.
Imorgon är det skola, har sovmorgon men ändå tråkigt med skola. Men blir nog lite kult ska ni se, med Johanna blir det bara bättre och bättre. Haha, så mycket som vi gjort, så mycket skäll vi fått .Det är underbart .


sötnos,

allt är inte slut. dt är lungt, inte bra, men lugnt. vi ska göra dt bra

jag vill

  • ha sommar
  • ha sommarlov 
  • ha tiden med motocrossen


dagar..

Igår var det skola, på hemkunskapen fick jag jobba med Kevin. Haha, fy vad han är skön! När han skulle ha på pärlsocker på bullarna, ojoj!
Bullarna syntes knappt, herregud vad jag & Ullis skratta och Kevin . Gjorde som sagt SVprovet också.
Gick ju inte så bra , fick ig . Men endå, han ska förklara för mig nästa vecka.

Idag vakna jag satt lite här och det. Sen åkte jag och Jonna till Rotskär för att kolla på en match men den var inställd. Haha, lite kult jag och Jonna hade då när vi lärde vänta på bussen .
Sen ikväll så käkade Jonna här med mig och Mamma . Sen kollade vi och Maria på Melodifestivalen och
hade det väldigt trevlig lär jag ju säga! =)

SÖÖÖTNOS, <3

 
   Syster Mimi och jag för ett tag sen =)

 
Jag saknar dig jätte mycket nu, jag står inte ut. Tiden med dig var helt klart den bästa och jag längtar så mycket efter dig så jag kan börja grina nu.


skön vecka

Den hära veckan har var ganska bra .
Måndag - sovmorgon
Tisdag - ledig
Onsdag - hemma
Torsdag - skola
Fredag - skola



Idag har jag inte gjort mycket , började med att Emma Sandra och missade ena halv 8 bussen så vi fick ta 838 så jag kom lite försent men spelar ingen roll . Hade bild, sugerkuk!
Gjorde inte så mycket , nån serie jag missa förra veckan . Sen slutade vi 15 minuter tidigare för Reyner skulle snacka med Johan . Sen matte , haha Johanna och jag . - Ingen slår oss , vi är helt klart bäst! :)
Sen lunch , pannkakor. Gottigotti . Sen efter skolan så var jag bara hemma tog det lugnt och så . Sen halv 8 åkte vi på träning . Källö , ingen bra plan alls . Hatar den planen grymt mycket . Jag var helt knäpp på träningen . Fick för mig att jag inte fick stå still så när jag skulle stå still så hoppade jag runt omkring hela tiden . Haha, cp!
Sen efter träningen , så var det hem , duscha , & sen käk.
Efter ett tag gjorde jag mina läxor , sen var min söta pappa så snäll . Fick en ny mobil jag fråga om idag :) .
Han är så söt , tack!
Men nu ska jag plugga lite och sen hoppa ner i sängen och sova .
Hejs,

FINAST , <3

image5


nu är det snart klart

Ja , nu är rummet klart ungefär! Är snart klart, men orkar inte nå mer nu för nu måste jag hoppa ner i sängen . Så jag orkar med skolan imorgon. Får nog göra mitt svenskaprov då skulle jag nog tro. Sen imorgon är det träning på Källö :o .. Inte bra! Bara för lillebror och dom skulle spela match så då ville dom ha Nynäs. Och så klart Mange sa ja. Men så kan det vara, inte alltid så lätt! Men Källö suger verkligen.  Sitter här och pumpar på med Magnus Uggla (H) :D hah ..
God natt , hejs.


Finast!


god morgon

Vaknade nu, fast jag gick upp 6 för jag skulle duscha och sen till skolan. Men hade så ont i huvudet så jag kunde inte gå till skolan idag så jag vakna nu. Men nu ska jag göra nått annat, orkar inte skriva ;)
Hejs,

tjejkvällen slutade i katastrof!

Igår var det ju tjejkväll hos Mikkis . Hade det mycket trevlig och roligt . Gjorde mycket,  men gud vad jag ångrar att jag ringde Max ! + att jag väckte han ! Förlåt, men det var absolut inte meningen .Du måste ju tycka jag är helt cp! =)
Tjejkvällen slutade i katastrof! Man fick inte sova när man var trött, var helt utmattad. Kunde inte skratta åt dom när dom var roliga så trött var jag . Jag försökte att skratta men fick bara bra ett litet ynkligt leende . Dom hoppa på oss, dom skrek och dona för att vi inte fick sova! Men det var en lyckad kväll iallefall babes! :) Somna sen , och vakna typ 20 i 9 för Elins kusin ringer och frågar om dom ska va? Hallå, vi är ledig och ringer så tidigt. Sen somna vi och vakna kvart i 1 kanske . Sen så drog Jonna och Maria till stan , Sofia hem och så var Elin , Mikkis , Emma och jag kvar. Sen så skulle vi också till stan , men inte Elin. Sen när vi kom till stan , ser vi Jonna och Maria! Min jonnababy grinade när vi kom fram för hon tyckte sitt hår blev för kort . Men jag lovar dig, det är hur fint som helst! Sen så fikade jag Mikkis och Emma , sen gick vi och kollade lite . Sen åkte jag hem (SJÄLV MED BUSSEN) så när jag kom hem kollade jag på TV och lite till . Men nu ska jag nog plugga och sova lite. Orkar inte skriva nå mer :) .
Hejs,

Din sötnos,
- du vet vem du är ..


tjejkväll ikväll

Nu ska jag och Emma till bussen , tjejkväll ikväll hos Mikkis ju :)
Så jag skriver imorgon , ha det bra!
Kramhejs,

sötnos


yeah

Sitter här och gör inte så mycket , är med Emma men hon sitter vid den andra datan och nördar ._o ..
Har precis tagit ut kladdkakan och den väntar på att bli uppäten. Mums säger jag bara. Sen kl 6 ska vi ta bussen till Mikkis så ska vi mysa där ikväll med alla tjejer. Sen så ska vi alla sova där , eller ja . Dom som vill, så det ska väll bli mysigt. Ledig imorgon , skönt säger jag bara! :) . Idag i skolan slapp jag göra båda proven , hade spanska men Reyner sa inget . Hade ingen svenska så det var ju bra . Kommer nog få göra dom på onsdag , så dom väntar runt hörnet! Nej nu ska jag gå och käka kladdkaka med Emma och Lillebror, kanske?
Ha en trevlig dag , 

Du är så söt,
Kommer du ihåg mig?  Kommer du ihåg mig än?
      image4           image5
       Kärleken är evig när vi är tillsammans..

oh, godmorgon

Nu är det skola som gäller, usch!  Varför?
Men jaja, börjar 08.40 , wow vilken sovmorgon ..
Nej nu ska jag kolla på tv och sen gå till hillboms
sen så kilar vi till bussen mot skolan ! Ha en bra dag! =)


oouh,sovtajmning

Yeah, nu ska jag hoppa i sängen och sova. Ska bli grymt skönt att hoppa ner i min sköna säng , efter allt jobb jag gjort på mina läxor . Haha =) .Fick en hel del hjälp av Alex, tack så mycket ! Men iallefall , har prcis bortsat tänderna . "Tajmat och klart , till den minsta detalj" som Sickan säger . Käkade pizza idag , fetto 0_o , haha.
Hade tappat bort min älskade ipod idag , skrik och panik!..
Kollat på Kejsarens nya stil , haha  =) .
Åh, pratat med min efterlängtade Jennifer Rosengren idag som jag saknar väldigt mycket just nu!
Tiden med dig , minnena med dig . Helt klart dom bästa, och mer kommer det bli. Jag älskar dig .
Skola imorgon , inte direkt det bästa lär jag ju säga. Men sovmorgon iallefall och ledig på tisdag. Lite bättre, efter 2 veckors ledighet. Men det var det bästa, kan inte bli bättre..
God natt och sov gott allihopa nu! :)

Din sockersöta unge !

image3


Pluggsugen?

Jag är inte ett dugg pluggsugen även så har jag två prov jag ska göra eftersom jag inte var i skolan förra veckan. Då var det Spanien som gällde för mig . Ååh vad skönt det var, och så roligt jag hade då. På kvällarna så underbart, när killarna och jag drog ut och hade så roligt . Glömmer aldrig :) . Jag vill bara tillbaka och tillbaka . Det bästa var ju sista kvällen =) , muuums. Och Max den söta ungen , och Frank den sköningen ifrån Luleå :) , haha ..
Jag saknar det , Spanien och det vi gjorde . Ge mig!
Nej nu lär jag åter gå till mina läxor och hela fadderittan, inte alls kul lär jag ju säga . Men så kan det vara här i livet , inte alltid så lätt.
Åh , jag saknar dig!


image2

Ikea

Idag var jag på Ikea med "babybrown" och mamma . Vi var där i en evighet tyckte jag. Men det var endå ganska kult ,  Jonna och jag i hissen . Ojoj säger jag bara . Sen efter det så gick vi in på lilla Valboköpcentrum , gick och kollade lite köpte ingenting . Eller jo , mamma köpte två sjalar vi ska ha! Sen när vi kom hem , så var Jonna och jag här och fixa med sakerna vi köpte till mitt rum . Blev faktist ganska bra tycker jag. Kult hade vi också , det är huvudsaken iallefall! 
Och nu är det månförmörkelse! :)

" Det är Robin Hood jag vill ha" eller vad säger du Jonna? :)

Mycket trött och funderar på att sova

Det är redan sent och tiden bara rinner i väg . Nu är det nog dags att besöka mina söta kuddar och min sköna säng. Är en aning irriterad på msn idag , har inte funkat på hela dagen och inklusiv nu. Hej och god natt , =)