CHECK!

haha, jag vet . jag skulle fixa bloggen men jag har inte haft tid. aja. det har ju hänt en massa sen jag skrev sist. förrra helgen var jag och brud's hos sevgi och åt turkisk mat och ltie så där. hade en apbra kvälll. tack för den! <3
jaja. idag var det skola. hade prov i sv, ordklasserna . det gick bra hoppas ja. haha, och igår kväll när sis och jag höll på med att träna så fick jag för mig att jag skulle låtsas grina. haha, så jag började grina, och vi skrattade så jag grinade ännu mer. haha, hade skit roligt :) . men provpappret sög kuk.
aja, och idag fyller min lillebror år :) GRATTIS! :D <3
så det har/är folk här nu. så det har vart gött. sis och jag skulle kolla på high school musical2 så vi gjorde det, + martin kalle och sandra också. haha, han är så gööööörhet! :o. seximama.

& ni har väl sätt clas ohlsons reklamfilm?
jag tycker dom är helt gryma :D.
såå, kolla hela :)

http://www.youtube.com/watch?v=P4tpCB3bfQc
(gick inte att få den så där i en ruta, var cp!.)

mmmmm.

håller på att göra om bloggen, kommer senare todaaay. ;)

grrr. wentworth miller

grrrr. wentworth miller


    

image299

ihihih :):):):):):):):):):):):):)

tjenamors. idag var det skola.började med no, var väl så där. sista lektionen var sv&so. fast det kom nå människor med några andra människor som var typ flyktingar eller nått. anyway, dom tog hela båda lektionerna. men det var ju roligt och de. roligt att veta om dom :). anyway, fick sluta 10 över 1, så det var skönt. hann till&med halv 2 bussen. och den var särpär! . när jag och sandra skulle av, så lärde man skrika för plingplongaren funkade inte. så trodde hon inte oss så hon stannade inte först. men sen fick evelyn skrika en gång till,så då stannade hon. perfekt ställe också, slapp gå en bit! hii. sen när jag kom hem, kikade jag på tv. fast jag somnade efter ett tag tror ja? sen vaknade jag av att dom andra kom hem. mamma pappa helena & mange ska/är ppå bio och sen nått annat tror ja. anyway, innan pappa och dom skulle åka så kommer han fram med en ny mobil till mig :) hiih, överlyckliga mooasjögren! jippi =). tacktacktack. :) sen så var/är adam och martin här, har typ inte haft någon lugnstund för mig själv. dom är på en hela tiden. sen så kom lillmarcus över, han hade inte nå nycklar så han kom inte in till sig :P haha, så han duschade och de här, & sen lite tv också :). sen så kom mackan och jossan också hit idag, :) hejhej. mysigt, :). sen så har det väl inte hänt så mycket. eller jo.
på idrotten som vi hade ute började det snööööa som fan! fuck! anyway, good-bye

torsdag.

idag iskolan hade vi matteprov. gick väl så där. haha, var med johanna så det var alltid lika roligt :) sen så fick vi sluta 13.10 istället för 14.40 för reyner skulle fixa någon dator så han kunde inte ha lektion så vi fick dra där ifrån. det var gött. när vi hoppade av bussen så gick jag och oskar hem till han. kikade på tv och lite så :) . sen efter nån timme så gick vi ut med walter, och sen gick jag hem för han skulle in till stan. då kikade jag på tv och lite, somnade också. och sen på kvällen var det träning. var väl sådär. alla klagade typ på varandra hela tiden. anyway, ska sova nu ! :)
godnatt


- en hel vecka har gått, helt otroligt :)

skor

var bara inne och kikade på några sidor och då så kikade jag också på skor,
efter som jag inte har hittat några än. men dom har skulle man ju kunna
ha. men vagabond har också en massa som jag måste åka och kolla på.
tyckte dom här var lite småsöta faktiskt.
image298

Halsband

det här är något jag vill ha i julklapp som jag vet redan nu. det var något som bara
klingade till i huvudet på mig, och den har nått plus i kanten.
välj själv vad det ska stå på den, nått namn eller nått personligt.
välj själv ;)
image297
skulle inte säga nej till det hära,nejnej ;)

ooonsdag

haha, idag iskolan har jag haft skit roligt :D. först när jag inte äns har hunnit komma till skolan, utan sitter på  bussen som var i centrum. så skickar johanna ett sms och säger att dom har bytt platser i klassrummet och att vi sitter bredvid varnadra :D gött! anyway, det började med klassråd. haha, fyfan vad roligt vi hade där! :) sen så sa ullis och ewa så här.
- jaa.. vi har hört att vissa av er har kastat snöboll. och ni vet att ni inte får det, så vilka var de?
haha, jag johanna var typ som första som räckte upp handen och sen kom det några mer :D.
om det hade vart nått annat det handlade om så hade jag itne räckt upp handen! haha, vi är cpcpcp! :)
sen var det matte. jobbade faktiskt hårt idag (a) wow. sen imorogn har vi prov,jippi.. haha, efter lunchen så skulle jag in på toa, och sen när jag skulle uppa dörren när jag skulle ut så skrämde johanna skiten ur mig. och fytusan vad vi skrattade :D haha, aproligt ju. på spanskan hade vi också roligt,hihi :). ba:
-johanna, har du ömma tuttar? ;);););;);) oooh.
haha, ja typ så där :D.
och sist var det No, och sen hade jag utvecklingssamtal :) gick väl bra.
sen hem, käka och sen somna ja. och nu ska jag plugga, :)
heys! :)

haha, :)

haha, kom ju på att tänka på det hära =). igår i matan så lurade jag nästan ett litet barn :). dom bytte såndära mjölksak, så var det tomt i mjölksaken. så sa jag:
- duuuu, man ska ju stoppa in tallriken där i.
- men.. va? vart kommer den då?
- men man ska stoppa den där i, jag har gjort det. först stoppar man den där i, sen stänger man den lilladörren och sen så åker den in där, och hamnar diskmaskinen, :) stoppa i den nurå.
- men nej...
& blablablaaa
sen kom malin och stoppade i den dära mjölksaken så den lilla killen inte kunde göra det jag sa :( huuh..
haha, men det var skit roligt igår i alla fall, kanske inte låter nå roligt. men det vare :D.

god natt.

ihhi, som jagkanske har sagt förr.. att när jag har tråkigt på nån lektion har jag räknat nå håli nå plattor i taket i klassrummet? anyway. har kommit fram till att det finns 126 plattor i taket, och på varje platta är det 1296 hål. och sammanlagt så blir det 163296 hål tillsammans. haha, vilket liv jag har! :D

god natt! :)

image222

haha, några dagar =)

ifredags:
var det först skola. kommer inte speciellt ihåg vad som hände då. men roligt hade ja nog! :D haha. sen vid kl 5, kom emma och hämtade mig sis och malin här. åkte till emma, hämtade hennes skorfast hon hade sofias (hennes sis) skor också. men sis kanske lärde ha ett par för hon tappats bort sina.. så efter vi vart hos henne, åkte vi till nynäs för att kolla om sis skor var där. men nejnej. så då åkte vi till valbo. först intersport, hon hittade inte nå där. sen lärde vi åka över till stadium men hittade inte nå där heller.. fanns inte äns nå snygga. haha, alla hade träningsoveralls jackan, och dom hade brallorna också. men inte jag som tur var,måste ha sätt roligt ut :D. så efter det åkte vi till hofors för där var matchen, och vi mötte självklart hofors då. haha, gör typ bort mig direkt när jag kommer in till själva hallen. haha, :D roligt. sen var det maaatch. jag gjorde ett mål, & sen gjorde sandra ett mål :) så vi vann med 2-0. hihi. åkte hem, malin åkte med oss. haha, fyfan vad roligt vi hade i bilen :D haha.

ilördags: på natten till lördagen hade sis skickat ett sms att jag fick väcka henne om jag ville åka till valbo eller så :) och självklart gjorde ja de. så vi åkte buss till stan, och sen från stan till köpis med mamma. oooh tusan vad sur ja var. och jag hittade ingenting tack vare det heller. sen på kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt.! :)
+ att andréa och adam fyllde 14 år :) grattis på er :)

isöndags: vaknade jag pisstidigt. 20 i 9, helt av mig själv :o.. sen så någon gång kikade jag på stomp the yard. grym, helt bäst! hihi.. :) sen så var det match vid 10 i 6 tiden. och det slutade med förlust. menmen, och efter den så vet jag inte vad jag gjorde..
men jag hade iallafall namnsdag :) grattis på mig. :D

imåndags: var det skola. hade sovmorgon, så det var ju lite skönt. haha, sen i skolan var jag bara med johanna och det var bäst! :) hihi,<3. sen när jag kom hem gjorde ja inte så mycket, var meningen att det var träning. men det var bara 6 st som skulle komma så det blev ingen :( ..

idag: haha,fyfan vad jag har haft roligt i skolan idag :D . det började med flex, så jag läste en bok. och sen tog den slut så jag & johanna gick och hämtade en ny :) . sen efter det, var det spanska. haha, jag&johanna hade hur roligt som helst. vi satt och blåste varandra i öronen :D haha, vi hade skit roligt, ni förstår inte =). sen efter det... då var det idrott. så jag& johanna gick till idrotten. kom ikapp tobbe sebbe simon och niklas. gick typ med dom. haha och emma kevin och jeremy (stavas?) gick bakom oss. haha, :D sen n'är vi kom till idrotten så kom vi inte in, så vi lärde gå till en annan dörr. sen var det idrott. haha, jag och johanna hade ställt oss så vi skulle få komma i samma lag. men självklart så gå andreas.e därifrån där han satt, så vi kom inte isamma lag. fast jag bytte, men han märkte ingenting som tur var :D haha, & jag och johanna hade hur roligt som helst :D sen efter idrotten, så gick vi till skolan. då gick vi med adam jonte och DG .
och jonte säger så här till mig:

- moa.. vad väger mest. 1 kg köttfärs eller 1 kg pepper?
- eeeh? 1 kg köttfärs?! :o ..

så skrattar dom åt mig, och säger att jag är blond. haha , det väger ju lika mycket :D & jonte hade sagt det till adam också, och han hade svarat som mig. och han är också blond :)
när vi kom till skolan så var det lunch, var pizza. hah. efter lunch var det engelska, jag och johanna kom lite försent menmen. sen då gjorde vi väl inte så mycket, :D hade roligt, som vanligt :). sen var det rast och då sprang vi och knackade på tyska dörren, men dom öppna inte.  haha, men vi sprang därifrån. och sen kommer rickard, och frågar vem det är som har knackat på dörren där han satt. och självklart säger miken att det var jag och johanna med det var det inte :o. haha,sen sa vi att det var miken :D sen var det SV. hade rektor johan. haha, började inte bra. alla snackade och skrattade. och jag hade tuggummi. så säger miken nått till johan, och blablablaa. så satt jag och typ drog ut tuggummit ur munnen och så, så jag miken och sunkan hade kuul :) haha, :D. sen höll miken på att draupp mina brallor hela tiden :D han ba: MEN UPP MED BRALLORNA! så satt dom typ i armhålorna :D sandra och vi skrattade som tusan =) roligt. sen efter skolan ,  åkte jag hem. och sen sov jag, och nu har jag duschat och nu skriver jag det här. skapligt va? ;)..
det är väl typ det som har hänt. :D roligt har jag i alla fall haft :)

johanna gillar min rumpa :) hiih.

mjo! :)

haha, länge sen nu.
blir imorgon, lovar! :)


ihih, :)

wiiho. idag var de school. har vart med johanna :) bbäst! få se.. nått spec som hänt? nja.. lite suddkastning& typ snöbollskrig :D. & 4st tog mig på...... haha :D skit skojj iskolan idag tycker ja ;D. efter skolan åkte johanna till och med buss hem. woooho :) emma jag&lillsandra åkte in till stan. emma skulle prata med nånon frisör eller nått. sen gick vi och sola. och då hade emma tappat bort siga vantar, så jag åkte bussen själv. fullproppat!:o haha, sanna anna och bettan satt där! :D och "lillrobin" . sen när ja skulle av så kastade robin godis på mig. haha. sen gick ja med jonas hem :). sen var det träning. fyfan vad rolig den var. har hetl serri aldrig haft så roligt nångång i år. råkade slå klubban på hakan på emma, skjöt på jonna maria malin osv... haha ,skit kul träning :D LÄTTT! :D

100 år!

astrid lindgren 100 år :)


image290

Jatack!

Åh, vill verkligen få hem den här filmen och kika på den nu!

Någon som har sätt den?

 

<3<3<3<3<3<3

 idag har jag bara vart hemma. bara tagit det lungt och lite så. well.. nu har du somnat in, men du finns alltid hos mig. imitt hjärta, & jag älskar dig.

goodnight sweetheart, I really miss you.
R.I.P :'(
jag saknar & älskar dig!
image289

:'( :'( :'(

skola, och träning. typ det som har hänt. kan berätta mer när ja mår bättre. :((((((((((((

åååååååååh.. goodnight sweetheart  :'(.
jag hatar det här, jag kommer sakna dig! :'/ <3<3<33<33


fars-dag, middag & match.

tjohej.
idag är det ju fars-dag så grattis till dig pappa. åkte ner till f&f på "fars-dag middag" trevligt. ojo, good food. hihi, sen blev det mer götta. sen somnade ja, och sen vid 5 över 5 åkte vi. hade bråttomt till min samling som var halv 6 i storvik. haha, men ja hann i alla fall i tid, och det var ju bra. sov i bilen okcså, finns inget bättre! :) inte för ja kan sova i bilen annars men.. matchen spelades halv 7, och vi vann med 5-4 eller nått.  bra där flickor! :)  sen åkte vi hem, berättade en sak som jag och sandra gjorde när vi åkte ifrån tomelilla :D haha, skriver om det i morgn. ska sova nu, skola imorgon... blä!
anyway, goodnight!
bild;
pappa i husvagen på myggjakten! :)

kusinoskar :)

haha, min kusin är sååå goo :) hahha. ringde nyss och var nån knäppskalle som ringde, och man hörde knappt vad han sa. och då var det oskar, haha bäst! :)


image280

...

du tar kååååååål på mig. ååh,damp till 100% får ja. och blablaaa. gör som dom andra du, dooooit!  menär väl det ända du gör också? fattar inte att ja orkar bry mig.

Fredrik

hihi, idag åkte fredrik utomlands i 16 dagar =) . hum..
Men du får ha det så skönt :) åh, titta vad söt han var idag  :)

image278

sista dagen.

jahapp..  då var praoen slut nudå. blää. och  lilla sötamoa åkte  hem efter lunch idag. haha, skriver sen om det idag. men en sak måste ja ju berätta.. haha :D
moa stog över en vattenpöl och skulle ha vatten i spaden. så tappar hon balansen och faller rätt över vattenpölen och då när vi tog upp na hade hon typ en "hitler much" haha:D såg så roligt ut  ;)

haha, bilden är ifrån lag-VM i england 06.
      (jag felix max och mackan,& ingen aning om vad vi gör!)
image277

määcki and määäxi

haha, och självklart glömde ja säga en sak. haha, max kom ju hit idag :)
så alldeles nyss, kom mackan och max in i mitt rum och bråka. max kicklade (stavning?) ihjäl mig. burr! aha, roliga typer ni!:)
bild; från nyårsafton! :)

image276

jatack mamma !:)

Dom här kostar ungefär 100 kr nu, nersatta från typ 500.. Så snälla mamma, ge mig? :)

image273image272image275

ihi, :)

hihi,dagiset idag igen! :) sjuk roligt. och på morgonen hade vi inte nå barn igen. sen nångång som kom alex, och efter han kom det lite mer barn. hihi. vid ungefär 10 ellernått gick vi ut i skogen i typ 1 tim. sen var det lunch, ganska okej food. aja. sen skulle småbarnen sova, så då blev det bara joel och joel vakna. så ja var med dom. hihi, sen harja också vart med eddie och sebbe igen:) gött. låg i soffan och var typ halv död. sen gick ja tillbaka till min avdelning. så hade vissa vaknat och lite så. hände väl inte så jättemycket, eller jo.. imorse så började det snöööööa apmycket, men det försvann efter nån timme eller så. sen kom mamma och hämtade mig vid halv 5, åkte till skutskär och sen hem. var ju vaaaaaaken :D fast somnade efter ett tag. menmen,ska sova nu =)
godnatt! =)

natti

boooja,ska nog lägga mig nu. alla krafter bara förvsinner efter en hel dag på ett dagis..
hum?.

JATACK!

image270


GE MIG!

Armband

image271
Sis, ska vi kanske köpa såna här? Gulligt. Men hoppas ja inte behöver säga varför..

dagar

ilördags:
sov ja rätt mycket. sen på kvälllen så kom först anders&marie hit. och sen när vi käkade kom också mange och helena. hah, trevlans! :)
haha, kvällen var ju bäst. freddan var packad och han ringde till mig och snackade som tusan. och han hade typ brytit nå tår! :s. haha, ja. mend et är ju han vi snackarom, så det förvånade mig inte! :) sen när kimsan skulle sättapå han skon skrek han så mycket så ja blev typ döv? lyckat, haha :D.. sen så snackade vi ett tag, och han blev lite sur och ditt&datt. sen snackade sandra med han också, :) sen vid 3 gick dom hem och ja gick och la mig!..

isöndags:
då så sov ja till typ 11. yeah. sen åkte ja och mamma på lillebrors innebandymatch. dom vann med 9-0 eller nått liknande. under matchen satt ja och kollade på deras spel och vaddom gjore så ja skrev upp de på  mobilenoch sen snackade ja med pappa om de :D aha, bra där. efter matchen åkte vi till f&f allihopa. skulle käka där och de. haha, trevligt där ju. efter det. åkte vi hem. och jossan klippte mig :) hihi, tacktack. honär bra goo hon! =) sen så kikade vi lite på film och sen gick ja och lag mig och sooov.

imåndags:
då vare paro. var meningen att ja skulle upp vid halv 6 för att hinna säga hejdå till jossan. men nejnej. jag soov.. :( så jag gick upp vid halv 7 istället och fixade. sen gick jaut till "Skolbussen" som gick vidare till lilla Ytterharnäs. haha, och guuuuuuuuuud. vilka söta ungar ja har där då! :) först ängeln moa, helt mmmmmmm.. äta upp na ju! :D så himla söt. och samuel och melvin, sötare tvillingar finns de inte! :) hah, sen så var vi ute 1 tim ungefär. gick med lillamoa i handen, sötsötsöt:). såg också sebbe och eddie som ja inte hade en aning om att dom också skulle vara på Ytterharnäs. så vid 11 kom dom till "Sjöhästen" och var där. så ja var med dom :) hih, slutade vid 3 så då gick ja hem, :) och då sov ja. vaknade, kollade på tv och sen var det träning. suck...

idag:
idag så var det prao igen. på morgonen hade vi inte nå barn på våran avdelning så ja var med samuel =). sen nångon så kom det barn. och lillasötamoa :). hiih. haha,hände ganska mycket skojj idag tycker ja. när vi skulle äta och ja bärde moa, så fick ja kiss på tröjan. haha, jummiiie! :D sen var det lunch, och efter lunch skulle småbarnen sova. så ja gick till sebbeocheddie. sköjj! :D blev fångatagen av samuel och alla andra. efter ett tag så gick ja runt lite med moa. hii, hon är så goo. skrattade och skojj med henne. sen hände det lite mer saker. så vid halv4 gick vi (Sjöhästarna) till nått.kommer itne ihåg vad de ´heter. så då kliade ja hanna och så. sen vid halv5 kom mamma och hämtade mig. och sen sov ja, och tv och sen käk.

typ allt,!

FUNFUNFUN! :):)

haha, tjenare..

ifredags så hade vi match halv 9 på kvällen? hallå,tjena?.. vem vill ha match då?. anyway.. mötte nått ggiklag och vi förlorade med 5-4. blev 1 mål för min del. och alla våra matcher har vi förlorat med fucking fittmål. skitjävel.
sen när matchen var slut skulle martin ha en sprite på donken. mamma ba, en stor sprite. hon där i aparaten ba: en stor stark? haha, fyfan vad alla vi skrattade och hon också :'D haha, funfun.
när ja kom var klockan vid 11 så ja höppade in iduschen och sen kom jonna och maria. satt först lite vi datorn, gjorde inte så mycket. sjööng vackert . hah, not..  sen gick vi ut till mimis stuga och skulle kika på film och sova. kikade på the holiday, var väl sådär. och han var ju så snygg. så -jatack!. haha, sen så snackade vi en massa också, och tiden forsade bara bort. men vart? låg där, och hade det trevligt. sen så kom de ju apmycket snö i fredags också :o..  haha, såg när det började snöa & såg när det slutade. så vi gick ut i snön lite. haha, menintemycket. apkallt!


haha, den kvällen/natten blev de inte mycket sömn. haha, knäppa som vi är så bestämmer vi oss vid typ 6-tiden att vi ska åka in till stan med 8 bussen  och käka på donken? wiihoo. så vid typ halv 7 -7 gick vi till bussen. men smarta skor också. såna där man bara stoppar in foten i, typ flippflopp.. och så slaskigt det var, helt blöta fossingar sen *-). vad typ 40 minuter tidig tills bussen skulle komma. iiiiiiiiiskallllllt vare också, men vi dansade och tjoade så vi blev varma :D. haha, när äntligten bussen kom hem typ 40 min. och det var 2 st på bussen. haha :D så vi ruade längstbak! :D  när vi kom ner på stan så var donken stängd så vi gick till blåasoffan och käkade istället. myyyyspyyyys. sen när vi skulle hem så missade vi bussen med tyo 5min,så vi gick tillbaka in i värmen & fikade lite. och vi låg där på soffan och halvsov lite sådär i 30minuter. sen gick inte nästa buss förns 09.40.
haha, när vi gick till bussen så stog den bara där och han ville inte släppa in oss, CPCPCPCPCCPCPCPCPCP!!!! sen när den äntligen ville de så låg vi där och typ sov eller.. sov&sov.. när vi kom till furuvik så hoppade ja av vid mig och gick hem ochsov. så jävla gött. senkommer ja inte ihåg vad ja gjorde igår. eller jo men det skrvier ja om i morgon !:)

:)

god natt :)    image266

GOOOOODMORGON/GODKVÄLL

haha,god morgon eller vad man ska säga? just nu sitter ja jonna&maria här. har inte kunnat somnat ikvälll. så vi har bestämt oss att ta halv 8 bussen till stanoch käka frulle på mc'donalds! :) och klockan är halv 7.
haha, joja vet. vi är knäppppppp.. men vi kan inte sova ! :D

Mackan

image268
 Ni vet väl att min storebror är bäst?
Om inte annat.. så vet ni det nu!


 

hmm

ooh, 00:00 = pussa och önska !:)

hihi, måste bara säga..
det är nån på bilddagboken så som bara har en massa crossbilder och säger itne vad han heter. och typ 3 av dom bilderna är alex.. jag undrar vem det är? ...hmm