(Mobilbloggar) :)

(Mobilbloggar) igen då :p. Jag har ingenting att göra. Dom har inte kommit tillbaka än, men om jag har tur så kommer dom nog snart. Men jag tror inte de. Jag vet inte vilka som är kvar på hotellt heller. Oskar och magnus är nog och badar också. Sen så kommer jag inte hem på måndag,utan vi åker hem på fredag. Så jag åker bil hem med pappa och mackan. Fast jag missar sannas födelsedag :(,så jag ska väl köpa nått åt henne här tror ja. Men nu ska jag sluta,vi hörs! :)

(Mobilbloggar)

(Mobilbloggar) hej alla. Jag tänkte passa på att mobilblogga lite snabbt nu. Pappa, mackan och några till gick och badade i nå typ "heta källor" eller nått. Och smart som jag är så har jag inte nå bikini med mig. Så när dom gick hoppade jag in i duschen och nu gör jag inte alls så mycke. Ligger på min säng och lyssnar på musik. Kan inte kolla på nå tv heller för allt är på ungerska och jag fattar 0. Annars är allt bra här nere. Fast det är lite kallt. Men nu ska jag gå och klä på mig och göra nått sen. Hejs

ungern

Nu är vi i Ungern, men vart vi är kan ja inte stava för det är skit mycket bokstäver. Blir ett kort inlägg för ja får inte låna dator av Mackan mer än till 53. Så de blir inte så där jätte mycket skrivet för han sitter och kollar va ja skriver.. men annars  här nere är det bra. Idag har dom tränat och sen nu åkte vi hem. började regna så vi drog, + att mackan har inte åkt nått idag för han ska tävla imorgon. Men nu ska jag sluta skriva för han stresssar mig.
tjing.

god morgon och hejdå :)

God morgon. Klockan är halv 4 och jag är pigg. Ganska ovanligt. Men det här blir mitt sista inlägg innan jag åker om 30 minuter. Men ha det så bra! :D
Hejs ♥



God natt.

Nu har jag kollat klart på Gossip girl och nu ska jag gå och lägga mig. Ja, ni läste rätt! Nu ska jag gå och lägga mig. Åker klockan 4 imorgonbitti till Arlanda, lite skrajj är jag nog allt eftersom jag åker ner till Ungern själv. Men det kommer nog gå fint. Det kanske kommer ett inlägg när jag är där nere men jag vet inte. Bara kanske..
Men ni får ha de så bra nu, så hörs vi kanske på måndagskväll!.
Puss och god natt!

outfit

image734

Jag sov över och fick världens äckligaste unge på berättardagen!!

Annars idag började dagen inte så bra. Vaknade vi 6 och skulle upp. Men sen skulle ja sova till halv 7 istället. Så ringer mamma och väcker mig då. Så somnade smart jag om.. Sen vaknade jag 20 över 7 av att mamma ringer och frågar om jag gått till bussen och Martin gått ut till bussen. Nejnej! Då vaknade ja, säger att jag sovit överkastar på mig de kläderna jag såg, sprang in till lillebror. Väckte han, borstade tänderna och sprang till Emma och Sandra. Och när jag precis hoppade ur sängen då när ja skulle klä på mig ringde Emma. Hon bara: Kommer du eller? Jag: Men jag vaknade nuuuuuuu!! Jag skyndar mig. Och plupp, så slängde vi på.Så när jag kom till skolan var ja skapligt trött och ja.. Fast dagen var rätt så slapp för vi hade berättar dag.
Sen skulle vi gå till 3:orna och vara med dom ett tag. Jag fick världens äckligaste tjej. Hon nös, och inte för att överdriva men då kom det skit mycket snor och det hängde ner till höften på henne! Så jävla äckligt.. Sen efter rasten och så, lärde vi gå dit igen.. Då hände det samma sak. Så jävla äcklig!! Så bestämde hon över mig vad jag skulle göra och vad jag inte skulle göra. Men nejnej! Det gick inte så bra. För jag sa ifrån. Jävla ungjävel.. Dagen slutade med fika, sen var det hem. Emma följde med också. Så vi har kollat på O.C och allt sånt. Nu snart kommer mamma och då ska vi packa.
Tjing.

The worrying kind - Maia Hirasawa

Så himla fint hon sjöng den. Så lyssna och njut




Moa shoppar

image733

Resultat av slingningen

Jodå. Det blev väl rätt så bra. Min utväxt syns inte lika bra nu iallfall. Men det är inte sån stor skillnad på håret heller. Men ja tycker det! Nu har Emma och Kasper precis stuckit hem. Emma mamma och jag kollade på 100 höjdare och det var ju ganska roligt :). Men nu kommer ett inlägg till och det är de ja visar var jag köpte idag. Annars fattar jag ingenting av bilddagboken längre! Ursäkta mig, men det suger nu när dom gjort om. Tog minst 15minuter innan ja fatta hur man logga in typ. Aja, men nu säger jag..
God natt!  ♥


Ni kanske får se en bild av håret sen

Dagens outfit

image732
Här kommer dagens outfit.

Slingar håret

Sorry för dålig uppdatering. Men efter skolan åkte Emma och jag ner på stan direkt. Köpte lite saker som jag visar lite senare. Just nu är Emma och Kasper här. Emma slingade mitt hår så det stinker just nu. Kan knappt andas. Det ska bli typ "summer look" men vi får se hur resultatet blir. Haha. Hoppas det blir bra, men tror nog inte de :p. Haha, men  Emma är nog king! ;). Men nu ska jag inte skriva nå mer,ska strax skölja ut skiten i håret.
Puss ♥

Herregud

Ja! Jag säger bara herregud! Jag gick och lag mig för över 1 timme sedan och jag kan inte somna. När jag äntligen höll på att somna vid 12 så fick jag ett sms av pappa. Sen försökte ja sova,jag blundade med jag visste inte vart jag skulle "kolla" någonstans. Jag vet. Det låter konstigt. Men det var så. Jga kollade på nått fast jag blundade. Sen började Fredrik skicka sms så då vart jag klar-vaken.Så nu snackar jag med världens bästa Bettan på msn. Snackade nyss om Björn Gustafsson, sen nu snackar vi om filmen Honey. Ja.. vi snackar och dittan & dattan. Men förövrigt tror jag att jag ska försöka sova. Fast jag vet att jag inte kommer kunna. Men resultat återstår!


Hide and seek

Jag och lillebror slog nyss tvkanalen till Hide and seek. Vi knäppte över när polisen kom in till huset. Så går han upp till den dära lilla flickans rum där hon sitter. Så ritar hon. Så säger polisen:

- Vad ritar du?
- Dig. Det är du när du dör.

Så slocknar lampan i det rummet dom är i. Och lillebror och jag blir så jävla rädda att jag rycker åt min dosan och trycker på alla knappar som finns! Haha, fan alltså! Har nog inte sätt den filmen förr, jag vet inte. Men den skrämde skiten ur mig för bara det där. Så om jag skulle ha sätt hela filmen skulle jag nog dö. Men men. Martin och jag skrek och sen skrattade vi. Kollar just nu på Wallander fast jag skulle plugga..

Ungern

Japp. Det blir Ungern på onsdag-måndag. Blir skönt!
Ikväll har jag försökt pluggat men inte lyckats så jätte bra. Har ju prov imorgon så vi får hålla tummarna. Dessutom lyssnar jag på musik i mobilen när jag sitter vid datorn? Knepigt. Nej nu måste jag plugga på provet. Fast jag kan typ det mesta. Men det är ju inte så där super roligt ska ni veta. Men nu säger jag god natt !

Mys outfit

image730

Slutet på Honey

Haha, jag är som tokig i filmen Honey. Har sätt den tusentals gånger men ändå. Kollade på den nyss (vanligt) och jag tycker ju slutet är så bra när allihopa små-kids dansar. Så nu kommer det upp här. Se och bli glad! :D


Dagens bild

image729

Tjingeling

Tjenamors. Vaknade vid 10-tiden. Ja för typ 1 timme sedan då. Men jag har hunnit plugga och lite så där i alla fall sen jag vaknade. Bajs, två prov på 1 vecka. Och sista veckan innan påsklov också. Superskönt! Eller inte. Men om jag har tur kanske jag slipper NO-provet för på onsdag kanske jag åker till Ungern. Men HK-prov har vi imorgon. Så får väl hålla tummarna att det går kanon. Men det jag tyckte var konstigt med det var de här. Vi är två grupper i våran klass. Alltså har vi varannan vecka musik och varannan vecka HK. Varför fick vi inte proven samtidigt då för? För vi som hade HK sist. Vi får ju 1vecka minder på oss att "träna" till provet ju? Eftersom vi ska skriva det samtidigt som andra gruppen. Konstigt.. aja. När jag vaknade imorse var det iallafall av fåglarna som kvittrade utanför. Och det innedär att det är vår. För mig alltså.

Röda läppar

Testade mitt röda läppstift idag (lördag)
image728

Topptrimm humör

Åååh, jag är så glad nu! :D &jag vet inte varför. Men jag är bara det. Fick lite sms här nu också. äääännu roligare! :D länge sedan av dig! :DDD . Lyssnar på världens bästa musik och på topptrimm humör! Det kan inte bli bättre :D

Kungen själv. Björn Gustafsson!

Ja nu var det klart. Charlotte vann året melodifestival. Om det var rätt låt som vann vet jag inte rikigt än. Tyckte Sannas låt var väldigt fin. Och Björn den sköningen! Haha, efterlängtad! Tror de är därför jag kollar på skiten, för han är med.  Och Maia Hirasawa gud vad fint hon sjöng The Ark's låt. Fick ju gåshud!

image727

Vem tycker DU ska vinna melodifestivalen?

Just ja.. vem tycker ju du ska vinna melodifestivalen?

Moa shoppar

Japp. Mitt inköp idag då. Jag köpte allt på bilden, fast inte soffan och kudden dock! ;)

Väska och solbrillor från H&M
resten från Gina tricot!
image726

Stan med jonna

God kväll. Har nyss kollat på filmen Honey med Jessica Alba. Kollade på den imorse också, fast har ju sätt den förr. Men jag blev så glad i slutet när alla dansade så jag började böla. Haha. Sen vid typ halv 2 tiden kom Jonna hit. Antagligen för hon inte ville hoppa på bussen själv hos sig eller nått sånt måste det vart. Nej men jag har ingen aning. Så vi kollade lite på tv, sen gick vi till busshållplatsen. När vi väl kom in till stan strosa vi runt lite. Det jag köpte får ni se senare. Eller ja.. nästa inlägg. Jonna själv köpte slingfärg för hon ska slinga håret hon :). Sen tog vi 20 i 4 bussen hem , Sanna satt på den . Sen hoppade Emma också på den. Så vi satt och snacka lite. Sen hoppade jag Sanna och Emma av. Lilla Jonna fick sitta kvar själv stackarn. När ja kom hem var de ingen hemma. Eftersom pappa&Mäcki har åkte till Ungern, och mammi och lillebror var på DM i Hofors. Så ja.. det är väl typ så min dag har sätt ut. Och om 27 minter börjar ju Melodifestivalen, längtar till Björn ja! Haha, men han är ju så snygg!.
Puss på er!

Outfit

Idag blir det stan med Jonna. Hoppas jag kirrar in något. Tror de blir girls tonight så jag måste väl hitta nått. Men det är typ 1 timme kvar tills vi ska ta bussen. Så jag slänger upp en dagens outfit.

image725

dagens och onsdagens outfit

Idag:           I onsdags:
image723 image724

Gott.

Bajs, klockan är snart redan 11. Mina inköp idag på icaMaxi vart ett rött efterlängtande läppstift & ett lila nagellack. Nu har jag kollat på vem som åkte ut på Let's dance och nu sitter jag här. Vid min kära datorn, och dricker en Choco latte. Gott!

Bilder hit och bilder dit

Sitter på pappas (&mammas kontor) nu. För mamma lärde fixa nått så jag sitter här nu. Så det här inlägget kommer det bara komma en massa roliga,bilder som för minnen med sig och en massa andra orsaker till att jag lägger upp dom! :)

             

Nej nu hinner jag inte mera och det blev inte så mycket bilder heller.Men nu ska vi åka för nu är det Icamaxi som gäller. Vi hörs när jag kommer hem.

Friday I'm in love

Äntligen är det ju fredag idag ju, så lyssna och njut! :)



Äntligen fredag :)

Idag vart de ingen skola för mig. När klockan ringde kl 6 hade jag så jädrans ont i halsen. Så det är mamma lillebror och jag hemma. Och kommer vara det ett tag nu. För pappa och Mackan åkte till Ungern igårkväll för att köra crolle. Men jag kanske ska ner dit på påsklovet så vi får se :). Ikväll vet ja inte vad som händer. Jag tror iallafall jag bara ska vara hemma och kolla på Let's dance, ni vet? Aja, snart ska mammi och jag dragga till Icamaxi och handla in lite saker.
Men ha en bra fredag allihopa! ♥

Dagens bild

image708

Dagens outfit

Nu slänger jag upp lite snabbt det jag har haft på mig idag. Eftersom tiden bara rinner iväg så hinner jag inte skriva om det som har hänt idag. Men imorgon är det fredag och då ska jag skriva om de som hände i helgen som var också. Men nu kommer det en bild och sen är det godnatt!



Tävling - hos shopaholicmamman

Nu är det en ny tävling hos Shopaholicmamman.
Fast denna gång är det inte någon klocka eller så. För det är en Volumaster från Björn Axén. Och den kostar runt 600 pix.

(BILD KOMMER)

annars får ni kolla på länken där uppe.

Forever21.com

Kollade runt lite på Forever21.com och hittade denna grymt söta koftan. Jag skulle absolut inte tacka nej till denna! Har ju sätt att dom nu skickar till Sverige och jag själv blir lite sugen på att klicka hem något. För jag hittade ju självklart lite smått&gott!
Men här kommer koftan och kostar runt 270 (jag har ingen aning).

image706

Gossip girl tonight! :D

Skepp åh hoj! Vaknade nyss. Trodde klockan var kvart i 6 på morgonen så jag fick lite panik. Idag var det ju skola. Vaknade kl 6 och var hur pigg som helst. För jag somnade ju tidigt igår för en gångs skull. Sen när man kom till skolan fick jag en chock! NO-provet låg framme i klassrummet och det är 30 sidor långt. Eh!?!? Sen fick jag HK-provet och det var minst 20 sidor långt!? Och sen fick jag ett matteprov men tog inte hem det. Smarta jag. Matte-provet är på torsdag, dom andra är till v.12 . Roligt så där innan påsklovet och de! Nej! Så nu blir det ju plugga arslet av sig hela tiden! Annars var det en slapp dag. Spanska,rast,idrott,lunch,engelska, och sen var det SV. Men då fick vi någon information och sen skulle vi fylla ett papper, eller massor av papper med massor av frågor. Sen kvart över 2 fick vi sluta. När ja kom hem har ja inte gjort så mycket. Somnade framför tven. Men ikväll är det Gossip girl och jag lääängtar! Annars idag blir det väl plugga lite eller nått. Jag vet inte riktigt.

Nunnorna ljög nog!

Bussen rullade ifrån Staffanshus vid 5 över halv 9. Sen bärde det av till Enköping. Vi kollade på en film, som hette typ En värsting till syster eller nått. Jag höll på somna ända tills i kom till kom fram till nunnorna i Enköping. Jag själv tyckte dom var lite konstiga. Vi frågade hur dom fick pengar till allt (mat,elräkning,bilen,klänningarna dom har på sig och allt annat). Gissa vad dom svarade? Jo.. vi ber till gud eller vad tusan dom sa. Haha, lite dom ljög då! Sen efter vi vart där åkte vi in till Uppsala och käkade Donken. Sen var vi inne på Ica Maxi i typ en evighet. Men roligt hade vi. Sen efter de åkte vi till kyrkan i Uppsala. Jag tyckte det var intressant det tanten berättade för oss. Sen bar det av hemmåt igen. Då åkte jag med Marcus hem, har laddat upp lite bilder på bilddagboken (moapilutta) och lite så. Ska snart sova så jag orkar med skolan imorgon. Ska skriva om allt som hände i helgen också. För det var mycket! :D
Puss

image705

God morgon

God morgon alla. Idag blir det inte någon skola för mig. För vi ska med konfan till Uppsala på nått. Så jag kommer vara borta hela dagen. Kommer hem typ vid 5. Lite segt kanske men det får funka. Ska i alla fall sova på vägen ner till Uppsala tror ja. Men jag får önska er en trevlig dag! :)

Grattis babe!

Grattis Cecilia :)
16 år idag :) ♥



image704

Coco Rocha

Hon är en modell och är 19 år och kommer från Irland.Hon upptäcktes när hon var 14 år under en irländsk dastävling. Några av mina favorit bilder kommer här.

image702image703

Efterfest med Kent

Igår var det ju så att Kent var här i Gävle och spelade loss. Och så vart det ju så här.. Mina vänner S och E hamnade på efterfest hos dom! Fett med nice. S och E är mina idoler nu. Lätt som en plätt! Yeah

God middag.

God middag. Min kväll var kanon. Skriver om det sen. För nu ska vi åka in till stan och köpa present åt Cecilia! Hjärtat fyller ju 16 imorgon :). Fast bussen går 2 och nu ska jag kila.
Hur var eran kväll ? :) ♥
 
Hon i mitten! :)
image701

Träffade många! :)

Nu kom jag hem och säger gonatt. Träffade en massa folk på donken och på bussen. Typ som kusin Joel, träffade Sudden och Adama. :) . Sen träffade jag Sudden igen och någon tjej Rayan på  bussen som tydligen hade tyckt om min storebror  när dom var mindre. Träffade Emil som syrran vart tillsammans med, träffade Emma som bor på nyaområdet och Nattis och en massa mer. Bjöd en kille som jag satt berdvid på bussen på tuggummi också.
haha, men god natt!

DAGENS BILD #2

BIld: Jag själv.
Fast jag knäppte den ifrån H&Ms katalog, sötaste lillkillen!
image700

Carolina Gynning - king! :D


Snygga termosar, slå till på en !

Om du inte har någon termos tycker jag absolut att du ska gå in HÄR och klicka dig fram till termosar.
Dom är mycket roligare än en vanlig silvrig som alla andra har! Dom har några med olika mönster. Mycket trevligt!
Och dom har ju mycket kult där på sidan också! Så kolla. :)

image697image698image699

Dagens bild

image696

Bild: icanteachyouhowtodoit

Banan hit och banan dit. Och godnatt kära läsare!

Nu har jag druckit bananyoghurt och käkat en banan. Haha, banan hit och banan dit.. Aja, nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och läsa min grymt bra bok! Den heter Eldens gåta och är väääldigt bra!
God natt

Glitzy.se

Hittade en riktigt fin klänning på Glitzy. Den går runt 600 pix och jag vill verkligen ha den!

image695

Veckorevyns bloggmingel

Och alla bloggar ju om att dom ska på Veckorevyns bloggmingel. Shit vad roligt de skulle vart. Jag vill också gå på de :). Skulle vara roligt.

Min dag

Japp. Idag var jag ju med pappi på jobbet. Sen var det konfa. Var väl helt okej! Sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi hem och käka. Sen var det bara direkt att dra i väg på innebandyträning. Höhö, lite folk det var där när vi kom då. Det var match före så det var smockat med folk. På träningen gick det kanon bra tycker jag! Hoppas det håller på matchen som är på söndag typ halv 8 på kvällen. Lite segt dock! Men nu blir det dusch och lite så. Sen läsa och sova. Natti

Nicole Richie

image694Kan man bli mer sötare?


Ni måste bara kolla denna bild!!

Ursäkta men kan man se ut så där?

image693

Zlatan och Helena fick en liten son.

Ja just ja! Ni har väl inte missat att Zlatan har blivit pappa igen?
En liten son som ska heta Vincent.

image692

Stora som hus!

Höhö, kolla in min bilddagbok! En massa gamla bilder ifrån 06. Check HÄR.
Haha, jag skrattade lite då dock när jag lag upp dessa. Annars har pappa bror och jag käkat lunch. Det blev lite pannkakor för mig. Sen åkte jag och pappa till Gävledagblad och lämnade en massa pappersrullar. Stora som hus! Väger typ 1.3 ton. Sen nu vet ja inte vad som händer. Men klockan 4 är det i alla fall konfa som jag måste gå på! För jag ligger ungefär 20poäng efter dom andra. Haha. Go go! Aja, ska inte sitta här och babbla nå mer. Men det kommer strax ett inlägg med någon bild ska ni se! Jag tycker det är lite tråkigt med inlägg när det enbart är en massa text på! Men på vissas bloggar är det helt okej!
Tjing


En kopp varmchoklad och sätta sig i soffan.

Jo men tjena. Nu ska jag ta mig en kopp varmchoklad och sätta mig i soffan. Låter gött va? Ja, jag hoppas att de blir det också. Fast det är lite varmt att sitta med jackan på. Så den åker nog av strax. Hur har ni andra de? På jobbet, i skolan, hemma och vart ni nu är? :)
Tjingeling.

Med pappa.

God eftermiddag. Sitter just nu på pappas kontor. Är med han idag ja. Det är så himlans kallt i skolan tycker ja. Hackar ju tänder typ! Aja, vi har vart lite överallt. Kollade på en ny lastbil han har köpt och staylat lite sådär (ser ut som dom andra typ!). Sen så ska vi åka till Gävledagblad och lämna papper. Och sen blir de väl kanske lunch eller nått sånt där. Synd att Syrran (väldigt gammal bild på henne då dock!) inte kuna käka med oss idag! Har ingen aning om varför hon inte kunde. Men pappa sa i alla fall det när hon ringde.

Tack och bock!

Här kommer också en gammal bild:

Dagens bild

Dagens bild: bilden kommer ifrån H&M's sida.
Otroligt söt liten kille!
image689

Snyggast.. Mary-kate and Ashley olsen

Snyggast är väl ändå Mary-kate and Ashley Olsen?!

image688

God morgon

God morgon. Solen lyser här idag, fast det är ju då dock lite snö också. Jag vill ha vår! Men nu ska jag kila.
Puss

Haft en bra dag?

japp. då var det slut. både roomservice och top model 9. nu vet ja inte vad jag ska göra. sova eller nått sånt skönt. har ni haft en bra dag då? min har vart så där. funkar. Tjing!

träning idag igen och nu.. roomservice

skepp&hoj. idag i skolan var det väl helt okej. började dagen med att missa ena bussen. men den andra kom efter ett tag. hände väl ingenting speciellt idag i skolan heller. efter skolan var det hem, packa,tv och sen träna. Emma och jag gick på step idag.Haha, fy pyttsan! jag kom inte ihåg någonting och blablablaa. men nu har jag duschat och måste skynda mig nu, roomservice börjar nu. hörs lite senare.
Tjing

Helt död!

gash, jag är helt död. kom ju hem lite sent igår så jag skulle duscha och allt. så då somnade jag vid 1 eller nått.så idag ville ja inte ens gå till skolan.men jag drar mig upp. men jag är helt död! aja,längsta dagen iskolan idag då. känns ju inte sådär skit bra om jag får säga de. men nu måste jag kila och göra nått annat.
Ha en bra dag! :)

träning

japp, idag var det ju träning på schemat. var jobbigt med roligt. haha, sen efter det åkte ja till syrran. kollade på tv och hade skojj. spelade nått spel. typ "Gissa vem?". det var skit roligt. orkar inte skriva nu eftersom jag nyss kom hme och jag ska duscha och sen sova. så ni får veta mer imorgon ;)
Godnatt

Missade gamla avsnittet av OC

Hmm.. jag somnade i soffan och missade gamla OC avsnittet. Tusan. Och nu måste jag packa och fixa för vi ska träna. Och ja.. Jag måste väl kila nu. Skriver när jag är typ död efter träningspasset!
Tjing

Hoppas ni kan sova,för de kan inte jag!

Nej nu har jag legat i min säg över 1 timme och jag har inte somnat ännu. Det är ganska jobbigt eftersom min väckarklocka ringer så tidigit imorgon. Det kanske är fel låt som spelas på datorn.Därför kanske ja inte kunnat somnat. Aja, nu byter jag låt och jag kanske släcker lampan.Vi får se. Det är ju inte min favvo att släcka den. Aja,ska införskaffa mig en ögonbindel så det blir mörkt för ögonen fast det är en lampa på jämt i mitt rum.Hoppas ni kan sova nu,och jag med.
God natt ännu en gång

Ge mig tack!

Nu kom ja på en sak. Att jag vill ha nya jeans. Kollade lite på mappen "kläder" på min dator och då såg ja den bilden. Har sagt att jag vill ha dom förr, för det har jag skrivit här! Men i alla fall. Så jag gick in på sidan och kollade om dom fanns kvar. Och de gjorde dom! Åh, jag är fan kär i dom tror ja. Men nu måste jag i alla fall sova.
God natt! ♥

image687

Snyggt jag ritat va? Not..

image686Ja som sagt. Idag var det ju studiedag, och jag har typ inte gjort ett piss. Sen ikväll var det träning. Det gick alldeles utmärkt. Haha,roligt hade ja också och träningen gick skit snabbt! :o. Imorgon blir det skolan och sen kl7 ska syrran Emma och jag iväg och träna. Höhö, vi ska ju typ börja träna varje dag vi inte har träning och så. Så jag hoppas de håller. För nu jävlar. Annars idag.. ingenting på hjärtat.
Ska väl lägga mig snart, för klockan ringder 06:15 imorgonbitti.

Puss och godnatt

H&M

Ni har väl inte missat att H&M har fått in en massa nytt? Nej, det har i alla fall inte jag gjort. Dags för beställning snart!

Haha, ja nästan ja :D

image685




Matchbox twenty

Är ju himlans bra.  Så här kommer en låt med dom också. Ni kan lyssna här.

Tävling

På tal om tävling. Så är jag med i en klock-tävling. Är du sugen på att vinna en super snygg klocka ifrån Tritoni så ska du vara med. Tävlingen hålls på Shopaholicmammans-blogg. (tryck för att komma dit).

Bild: Lånade den från henne


image684

Those Dancing Days


I paket låg..

image683Mina andra peace-armband från Cocoo.se :).
Men nu blir det piff&puff på tven! Tjing

Mitt vinterland

image682Japp. Jag sa ju att det har kommit en massa snö..


God morgon

Hallå. Jag gick upp för någon timme sedan. Och jag har typ inte gjort nått. Eller jo, jag har dragit upp persiennerna(stavning?). Haha, men nej! Nu ska jag nog ta på mig nå mjukisbyxor och göra nått. Hmm, typ tven passar bra. Har ändå ingenting att göra idag förutom träningen som är ikväll. Annars är det fett med snö här!? Men va gör den här? Det var ju vår för någon dag sedan..

God natt

Då säger jag god natt. Och imorgon har jag studiedag, så det är soft!
God natt

image681

BJÖRN GUSTAFSSON- dagens bild

Björn Gustafsson
snygg eller vad?
image680

Lördag hos Mikkis! :)

i fredags så skrev ju jag om vad som hände, blev en massa inlägg då. Annars igår var det ju hos Mikkis.Emma Jonna Maria Sofia och jag tog 7 bussen hem till Mikkis. Vi började att göra käk och så. Sen kom Oskar och Ebba och Micke, och sen Kasper och Pg. Vi käkade och hade det riktigt roligt. Sen kollade vi ju självklart på Melodifestivalen, men vi kollade på Björn Gustafsson! Höhö, kung eller vag? Och snygg är han också. Sen var vi där ett himla långt tag. Gjorde allt från himmel och jord. Sen när vi skulle dra någon gång vid 12 eller så kom Jocke och Malin. Sen stack vi hem till Timmy.Fast inte Jocke och Malin. Men nej,... jag orkar inte berätta allt. Var fett mycket folk nere på stan också. Sen vid 2 fick vi springa till bussen. Hööh, skapligt seg den var. Sen när jag kom  hem gjorde ja väl inte så mycket. Och har jag glömt att skriva om nått så får ni inte veta de ;). Men lite bilder kommer nog sen! :)

mina strumpbyxor lyckas alltid gå sönder.

Jag är jätte dålig på de..

Haha,i onsdags så åkte ju jag emma kasper pg sanna cissi och bettan till mathilda. Vi spelade en massa spel. sen när vi skulle spela ett spel som heter typ " med andra ord" eller nått. så var jag och pg i samma lag. så skulle jag förklara det som stog på kortet och det stog Mississippi, så skulle han gissa vad det var . jag bara: det är ett berg.. i italien typ! . så gissade han på en massa. sen när tiden var ute så sa ja vad det stog så alla bara: MEN ÅÅÅH; HAHAHAHAHAHA! DET ÄR EN FLOD I USA! :D HAHAHAHA

haha, fyfan vad jag är kass :D

haha, ja ni förstår nog inte hur roligt vi hade det. Sen spelade vi de igen, och då var det jag och Mathilda som var i lag. Så vi vann! :D:D:D Shit, vad vi är bäst. Ja det var väl typ de som hände i onsdags

Moa shoppar (i fredags)

Jag ber om ursäk för dålig uppdatering. Men som sagt jag skrev ju i fredags att jag hade köpt nya solbrillor.Och nu ska ni få se dom. Dom kommer ifrån Gina tricot och kostar runt 79 pix. Dom är som Ray ban men jag köpte dom här för att dom hade röda-bågar. Fast jag föredrar mina äkta ray ban. Fast nu måste jag kila och käka, för pappa kom med salladen nu. Kommer strax.

image677

Tagga!

TAGGA! Nu är det match!

PUSS

Tjena mitt bena. Eller ttyp goddag. Idag ska jag åka med Emma till Träffen och kolla på Kaspers innebandymacth. Men nej.. nu kan jag inte sitta här och babbla för jag har ju allt lite bråttomt!
Hörs senare :).
PUSS

Glass i stora lass

God kväll. Jonna drog för typ 5 min sen och nu vet ja inte vad jag ska göra. Eller jo.. jag ska nog käka lite glass med strössel! Låter gott,eller hur? Jo ja vet ;)