;s

yeah, fredag today. yesyes. nice, har gått en vecka i skolan. och det har gått apseeegt, känns som vi har gått 3 veckor medans vi gått 1. :s.
anyway, ska väl dra mig tillbaka till det jag gjorde nyss. see you later, bye!


image125

haha, niclas.

haha. glömmde skriva en sak igår. då när vi hade engelska så skulle jag och johanna gå in och kika i spegeln på toan. och då när jag öppnar dörren så står niclas där och hade vart på toa och inte låst dörren. så när vi kommer in så hann han typ precis att dra upp kalsongerna . hahah, fyfan vad vi skrattade och niclas bara stog och skrek xD .


uuuh, today var det lätt så lätt dag. men samma som igår, när det var rast kändes det som lunch. haha, till lunch fick vi pannkakor och fyfan vad jag andrea och johanna käkade xD. typ 4-5 st ffs!
sen så på slöjden så fick vi vänta typ i 30 min, innan vi skulle börja för vi orkade inte vara kvar på skolan. så vi gick dit. haha, knäppte en massa finfina pictures. MOHAHA! ornot! anyway, när vi slutade så gick vi direkt till busshållplatsen och sen kom bussen. satt med andrea, lyssnade på ipod. verygood.
in any case, på kvällen var det innebandy träning på nynäs. helt prefekt. men slut som fan, svetten bara rann.
urk. sen när jag kom home,så käkade ja och duschade. så nu sitter jag right here och skriver det här. anyway, imorgon 'är det fredag och det kan inte bli bättre. men jag kan inte vara med på idrotten för jag har feta skavsåret. uuuuh :(.
nått roligt som har hänt idag ? hm, inte vad jag kommer på just nu. skriver om jag kommer på.
haha, men en roligt ska som hände på myggjakten vet jag. FYFAN! xD skriver om det imorgon.
goodbye fuckers!


braaak

yesyes, määän. today var det schoool igen. och jag kan lova, som yesterday. om inte ni flickor var där så skulle inte jag vara där heller. haha, :D . yäj, idag kändes våran skoldag så jävla äckligt lång. när det var rast, kändes det som lunch. och fyfan, lätt den segaste dagen i veckan i skolan. på spanskan så gjorde jag&johanna typ ingenting. översatte en mening, och sen knäppte vi bara kort och snackade. hah, mn gullhjärta! :) bbbäst.
sen när jag satt på andreas axlar så ramlade vi. hah, oväntat? haha, nej :D . kände hur det gick upp och ner när jag satte där upp. och sen sa det bar braaak ja, då låg vi bara där på golvet och skrattade.
har hänt så mycket roligt idag men orkar inte skriva mer. och efter skolan så åkte jag hem, käkade lite och sen direkt till årsunda på tävling. höll fan på att frya arslet av mig. anyway, ska nog kila nu. har matteläxa tills imorgon, men får väl se. skriver väl av nån, :) .
HEY'S!

ge mig! :D

GE MIG DON HÄR SOLBRILLORNA, NUTACK!!


image167

haha, otur

yäjyäjyäj. kan ni fethajja att schooool har börjat?!? booja, åhnej. det är verligen uurk ifrån min sida. skulle jag inte ha er tjejer iskolan så skulle jag ligga under borden på lektionerna. tacktacktack! ha, idag när vi skulle till idrotten så skjutsade andrea mig på majas bike. johanna och sandra skjutsade på johannas bike. och självklart att det ska regna. så andrea trampade på som bara fan alltså. sen när vi kom till rotskär så var det idrott. och det var basketboll. hah, andrea och jag fick bestämma vårtat lag. vi var 4 st, i typ 6 olika lag. det var jag andrea adam&hägge. vi fick börja där upp, där om man vinner så vinner man allt. och av 10/10 matcher så vann vi 10 . HAHA :D  utklassning förfan. så hågnivå. och undertiden vi playade, så fick jag two basketbollar i ansiktet. och jag swear, det är INTE SKÖNT. nej fyfan.usch, hatar basketboll. aja, efter idrotten var det duscha som fan, fixa sig snabbt som fan, sen gå till preem, pumpa johannas deck, och sen cykla till skolan och käka. haha, vi gick typ före alla småbarn. stackars er. anyway, the food was very good.ooh, gash. kommer sakna maten på älvboda friskola när jag börjar gymnasiet. fyfan säger jag bara! in any case, sen har jag ridigt på andreas rygg också. oh, vilken servic (eller hur det stavas) jag får. och på svenskan så skulle andrea jag johanna&sandra ner i matsalen och jobba där. så skulle jag öppna dörren ifrån klassrummet. och den låser sig av sig själv. och då missar jag typ handtagen och självklart faller jag ner i dörren. och alla i klassrummet är där! haha, xD ooootur idag. när jag kom hem så vet jag inte vad jag gjorde. kikade på tv och så . orkar inte skriva mer nu, vill ha GOOODIS!
bye!


INNEBANDYTRÄNING! :D

hallu fuckers. idag var det ju rena-rama-skoldagen. UUUUURK! men den var ju rätt bra. fick ju rida på andreas rygg en bit, mina ben orkade inte mer.sen på hemkunskapen så plockade vi blåbär. haha, roligtroligt där.
after school så kikade jag och sis på movie. hon sov? anyway, jag somnade också. sen vaknade jag typ halv 7.
käkade,böt om, och sen åkte jag på innebandyträning! woooho. åh, tränade i fleez-tröja eller hur det stavas? och gissa om jag höll på dö? svar, ja. det är bara en ren tur att jag överlevde. efter träningen skulle mange handla. han var apseg. så emma sandra jag&sanna roade oss som tusan. haha. satte igång bilen, tutade och blände alla med hellyse! haha :)
asroligt, sen gick emma in för att hämta han. så satt jag mig där och gjorde det. ååh, fy vad vi skrattade. var så mycket att man fick ont i magen ju. ah, men nu är jag här och skriver det där. sugen på nått gått. men vad?
ingen aning. ska väl sova snart, har ju idrott imorgon som verkligen suger. hata!!!
aja, bye!

SKOLA!! :o

jahapp. då var också mitt sommarlov över. fyfan,hur ska jag orka kliva upp på morgonen nu? det tar redan kol på mig.. har ju en grymt lång sovmorgon också idag. 20 i 9. usch, kunde väl ändå tagit 9 i alla fall?
nejnej, fyfan. nu ska jag väl gå och käka frulle. vi hörs, om jag inte dör på första lektionen!

söta ungar det där! :)

yäj. today have jag och mamma vart på cross. åkte typ halv 9 imorse så är ganska trött nu..hur som helst så åkte vi upp, lyssnade på musik och ögonen åkte ner sakta och upp snabbt. jag var verkligen skittrött.(: när vi kom typ till bollnäs så stannade vi på statoil och köpte en macka och lite så. sen efter vi åkt lite, så sitter det jätte mycket fåglar på vägen. och dom käkar på en död ekrorre eller hur det stavas?  när vi kom upp kom jag på att jag hade min tandställning i så det blev ju lite panik därdå. så visste vi inte vart pappa och mackan hade bussen och vi ringde som tokar men dom svarade inte. sen så kom rasmus, räddaren! ;)
sa i alla fall vart dom stog. sen på hände det väl inte så mycket. efter förarmötet kom rasmus och loffe. och loffe den skiten hällde vatten innanför min tröja. BURRR! fy.. sen gick jag och rasmus och kollade på mx2 u a-finalen. då vann fredrik hyden, grattis till dig vännen! :) sen orkar jag inte forsätta rabbla listan. haha, sen kom oskar. viktors lillebror. han hade ramlat med cykeln och han var skitig from topp till tå. haha, och två feta skrapsår. ett på armbågen och ett på knät. och arg var han också. skulle hjälpa han,men nejnej!! sen efter det heatet så körde mackan och mackan. och då kom loffe viktor oskar och bengtsén tror ja. jag och killarna stog och kikade. sen hällde viktor APMYCKET vatten innanför min tröja, och sen loffe igen. skitungar! sen efter ett tag vart det typ krig mellan bengtsén och rasmus, med vatten. sen efter ett tag så åkte jag och mamma hem.  haha, hade faktiskt roligt i bilen! :) sen somnade jag, och då hade mamma det lungt och skönt  och kunde sänka musiken sa hon! sen vaknade jag av att jag fick ett sms. utav röstbrevlådan. woho, roligt? nej. ah, det var iallafall utan adam och hans kompis pontus. jag skulle typ ringa, men dom ringde efter ett tag. haha, dom är två roliga typer dom. sen LÄRDE jag ringa upp dom. snackade typ i 1 tim. hah, guy's! :D
nejdå, söta ungar det där. sen när vi kom till gävle åkte vi och köpte kina mat, sen när vi kom hem så lag jag på. eftersom jag skulle käka. sen kollade jag och mamma på film. mamma somnade, då kom mimi. sen kollade vi på föreldrarfällan och sen nu på kvällen kollade jag mimi pappa martin&mamma på beans semester. vad ska jag säga? när han dansar, skrattade så mycket att jag började grina! haha, vilken film :D.
ska nog duscha nu, för det är ju kuk-äckel-fitt-hor-skola imorgon. INTE ROLIGT ALLS!
anyway, nu ska jag sleepa!

haha, sura godisflaskor i näsan

idag är det ju cruising. började med att mamma skjutsade hem mig till jonna. haha, fyfan vad slö jag kände mig.
anyway, så vi var där typ en timme. sen gick vi och celina till bussen :). apmycket folk på bussen. så när vi kom ner på stan så var det dööötrist. så vi gick och köpte godis och läsk och satte oss på gräsmatten i parken typ. haha, hade hur roligt som helst. när maria och jag skulle göra det dära med godis-tänderna. och när jag och jonna skulle stoppa upp en sur flaska i näsan. haha, och vilka bilder säger jag bara :D . sen hade vi precis missat bussen så vi gick till sjukan och väntade på bussen där i typ en halv timme. och sen började jag skrika typ som om det kom nån, och jonna blev så rädd. HA, fyfan vilken lyckad kväll jag fick med er! :) ååh, älskaälskaälska.
har säkert glömt en massa roligt, men det är ju bra att ni inte får veta allt ju.
haha, ska nog sova nu för jag ska på crolle imorgonbitti ASTIDIGT.
in any case, goodbye!

haha, vilken promenad med elin! x)

igår på kvällen så gick jag och elin ut och gick.


det var apmörkt just den här biten.
m: ah, men elin. tänk om vi kliver på feta ormen eller apstor groda?
e: men moa. det finns inge ormar nu, dom sover. (skojj)
m: nej, men tänk om vi gör det ..

sen började elin hoppa som en clown och säger att typ en orm var på hennes fötter så jag börjar springa allt jag kan och elin efter.
haha, fytusan vad roligt jag hade det. och skrämmde upp oss själva och sprang där det var mörkt och hej&hå..

haha, en toppen läskig promenad!


ja, orkar inte skriva om promenaden igår, så det där är ifrån bilddagboken.

hah, försovning

höhö. idag försov jag mig. skulle upp kvart i 8 för vi började ju skolan idag. anyway, vaknade kvart i 9 att emma ringde mig för dom frågade om jag var klar. för jag skulle åka med emma sandra och jonas till skolan eftersom jonas har bil. så upp ur sängen som en kanonkula, ja. jag verkligen menar de. satte på mig jeans och ett linne. hann inte käka frulle eller bortsa tänderna så jag fick ta tuggummi xD. haha. emma och dom bara skrattade åt mig när jag kom till bilen. för jag såg helt nyvaken ut som helst. och det var jag ju också. så när vi kom till skolan gjorde vi ingenting, stog och lyssna på johan. sen in i kalssrummet var där typ i en kvart. sen fick vi gå. haha , niklas hade skrivit en låt och sjöng den. HAHAAHAHAHAHAH! säger jag bara, höll på garva ihjäl mig ju. spelade också in på telefonen. alltså, han är ju funfun han. sen så fick jag stå och vänta på emma för hon hade inte slutat än. sen kom oskar och jonas i bilen så jag satt mig där. sen ringde emma och hon kom. haha, sen när vi skulle lämna oskar var det apmycket folk som köade till furuviksparken?! är dom dum eller? anyway, så körde jonas assnabbt där och sen drog han i kryckan. haha, roligt de. men usch så det luktade och alla kollade. jag som är snäll satt och vinkade till alla xD. sen när vi kom hem så käkade jag nyss frulle och ska borsta tänderna nu, ha det gött!
HEY'S!


yäj.

yes have ju redan skrivit lite om toooday. men hur skriver jag lite och min kväll! när jag kom hem ifrån stan så kollade jag på tv. glamour igen. åågh, spännande! ska kika på fortsättningen imorgon ;).. in any case, så på kvällen så kom ju sandra hit. och självklart hade vi vår glassgrej som vi sa igår. hmm, mysigast.se ? självklart (:
har kollat på film också. öhm, vad mer? jadu, ganska mycket tycker ja. just now håller jag på att då pictures av robin, höhö. asläckra ;)..finns det nå mer att säga? ah, mamma sa vääärldens goaste låt iaf. tankatanka hem blev de direkt. hon sa att dom lyssnar typ jämt på den när dom workar liksom. jaja, imorgon blir det 9 bussen till stan med jonna. hon ska till tandläkaren och sen halv 11 ska hon till frissan och sen 11 ska jag dit. så det blev ju alldeles perfekt! hm, blond typ imorgon eller mörk? hm, det får jag ta och tänka på saken. aja, ska hoppa in i duschen nu ja. uuum, vi hörs? neeej. jo, bye!

HEY

tjenare alla sucker's.  hur är de? mmm.. with me is everything so fucking good. anyway, proppade precis i mig en glass. mamma jag och lotta åkte och köpte ice-cream eftersom typ alla på hennes work liksom ville ha. in any case, så sitter jag på kontoret nu. och today har jag städat&städat. hela dagen. kontoret,fikarummet och tvättat golven inne på toaletterna. höhö. kirrade ju in 1000 cash. mohaha. jahuu, så idag har jag väl bara städat och käkat glass och suttit här. aja, men jag ska ju hem. och då kommer jag säkert hitta på nått funfun att göra. och igårkväll bestämmde sandra och jag att vi ska käka gLass ikväll! :) mumma.eller just ja..
åkte ju med dad till gävledagblad och lämnade typ sånt dom gör tidningen av. haha, så hade pappa tagit wrong pappersrullar. öhm..
aja, orkar inte skriva nå mer just nu. för det är så hotthott här inne. jag håller på att dööö!
HEY'S!


haha x)

mumma. nu sitter jag right here och käkar ice-cream. när jag skulle ta det så tog jag choklad och vanlij. det som var så roligt att direkt när jag uppnade glasspaketet så tänkte jag att det såg ut som en brun-vit-randig liten hundvalp. haha, strange men ändå. kom på att tänka på en lite gossedjurs valp linda hade när vi var små. haha xD . anyway, glassen var gottigotti..
och just nu sitter simon och snackar om hur stor robins dase (som simon säger) hur stor den är. haha, men nödvändig  fact liksom, öhm nej?!
aja, ska nog sova nu så jag orkar upp till tandläkaren imorgon.
byeeee


yeah, dude!

yoyoyo, måste bara säga att idag har jag inte gjort så mycket. anyway, idag efter jag ungefär direkt kom ut ur duschen så kom mamma och lotta hit. hmm? ingen aning om varför men?!!..
aja, efter ett tag dom åkte så lyckades jag hinna med en buss, hoppade av och sen blev det en prommis till mamma och pappas jobb. när jag kom dit, så satt typ alla ute och jag skrattade. men höll för så dom inte skulle se, var ju lite pinsamt att komma dit liksom ? höhö
när jag kom dit, höll jag på svettas ihjäl. men jag klarade mig. för mamma och pappa har typ nån som där fläkt där inne så jag flyttade den till mig? jaojaojao.
när jag skulle sätta mig tjatade pappa om att jag skulle follow med han att käka. men nej, jag hade ju typ käkat frulle. in any case så satt jag mig vid datorn och kikade lite. sen kom pappa, men vet inte vad han gjorde. fixade lite. sen efter ett tag så åkte vi, kikade på määckis car. dude, nice car. yoyo .
när vi åkte därifrån så mötte vi mäckii. sen åkte typ igenom the city. då blev jag vråålhungry.
då ville jag ha nått på donken. yes, det blev de. haha, inget mål liksom. anyway, när jag kom hem fixade och trixade jag lite. sen väntade jag på glamour eller hur det stavas. haha, deeeroooende. yoyo.
aja, nu så där lite efter så har jag väl inte gjort så mycket. käkat och lite så, eller ja käkat?
gick ju inte att eat the pancake. haha, stackars mamma.
sen jag jag väl inte gjort så mycket. chillat sönder my room ungefär. maybe, maybe not?
höhö,imorgon ska jag till tandläkaren kl 20 i 9. öhm, känns ju good. yesyes, great. sen efter det så ska jag kanske åka med pappa till kontoret och städa det lite, så skulle jag få typ 1000 spänn. och om jag jag gör det så klirrar det ju in lite cash.  anyway. nu ska jag nog dra mig till tven och kika lite på fotbollen kanske!?

ice ice baby, ice!


mupp mupp

hey fuckers!

as i'm sitting here och har gristråkigt.
alla är ju typ i  school.
anyway, jag får väl ta och hitta på nått
själv now! 
 
hejdå mupps!

:)

God kväll.

Idag har jag typ inte gjort nånting.
Förutom att jag har haft ap-stjärts-fitt-tandställingen
i munnen.
Har för det mesta kikat på tv, suttit vid datorn ett tag
läst tidningar och så.
Och på torsdag ska jag till tandläkaren för tandställningen
är det nå fel på. Och på fredag ska jag till frissan.
Jag ska nog göra apmycket blonda slingor tror ja.
anyway, vet inte hur jag ska klippa mig ..
 Goodbye!



(Klicka för större bild)
 anyway, älskaälska bilden.

Måndag

Hallu.
Idag började det med att jag hade aprövsont i tänderna
efter tandställningsstjärten.
Hatahatahata!!
Aja, gick upp. Lag mig i soffan med en dator och kollade på tv.
Kollade på Saltkråkan! :) haha..
Sen när det var slut så kollade jag på Sunes sommar!
Aprolig ju! Skrattskratt kom ut ur min mun.
Sen gick jag och duschade. Mackan kom hem i typ 5 min.
Efter de så drog han utan att säga nått?!
Snällt..
Då fixade jag mig och lite så där. Kollade på nån
skit konstig film.
Sen gick jag till bussen. Då kom den efter ett tag. Fick
ju sällskap av några gubbar och tanter . Haha.
Sen så satt Jonna och Sevgi på bussen. Sa typ ingenting,
lyssnade på musik. Sen på stan så gick vi först och kollade.
Sen efter ett tag så ringde Max, haha :)
Sötungen bara ringde han, trevligt. Väldigt länge sen man hörde
nått ifrån han! :)
Sen så efter nån timme typ så åkte vi hem. Sen när jag kom hem
så satt jag typ vid tven eller datorn.
Sen åkte vi hem till f&f . När vi kom hem därifrån har jag inte gjort
mycket.

Och måste bara säga
- Idag fyller Tom 16 år. Så grattis på din 16-års dag! :)

Aja, bye!


Svemo i Rättvik

Igår var jag Jonna och mamma till Rättvik och kollade på
Svemo Cup.
Haha, hade väl roligt :).Träffade Rasmus och lite så.
 Adam kom 2a totalt och Max kom
också 2 totalt i större klassen då! :)
Fredrik kom  6a eller 7a :).
Och nere på JSM så gick det ju också bra :).
Tom kom etta, Emil tvåa och Sandberg trea tror jag?
Aja, orkar iaf inte gå in och kolla. Det är det jag hörde,
tror det var så. Och det gick också bra för Alex! :)
Och det var ju också sista JSM-tävlingen och jag vet inte
hur det blev i totalen liksom för alla tävlingar.

Men vet att Sandberg vann allt! :) Wiho, grattis till dig!

Sen när vi åkte hem så hade vi ju roligt i bilen! :D
Haha.. När vi kom till Sandviken var det tusan roligast.
Vid donken och de! Ojoj! :D:D

Det var den dagen de!


  
     Max                       Adam                   Fredrik

Natttti :)

Nopp.
Nu ska jag sova, så jag får
skriva imorgon om den här dagen! :)

Godmorgon.

Yeah, god morgon alla
sömntutor. Hoppas ni sover gött.
Aja, ska fixa mig nu och sen hämtar vi
Jonna och sen drar vi till Rättvik! :)
Crollecrollecrolle...
Yeah,

 

Nattinatti..

Halluhallu.

Idag så har jag typ haft min
fulajävla tandställning på mig hela morgonen
och mycket mer.
Det gör förbaskat ont.
Aja, på morgonen låg jag i soffan och kollade på
tv och låg med datorn bredvid mig. Haha, Mackans
bärbara så jag låg mest och gjorde om bilder typ.
Lyssnade på musik samtidigt som jag kikade på tv
och låg med min fuuula tandskit.
Sen efter ett tag fick jag cykla och möta Jonna som
vanligt typ.
När vi kom hem till mig så kollade vi på film.
Efter den skulle typ Jonna hem. Och sen var det meningen
att jag skulle med Malin till Harnäsbadet och kolla läget liksom,
som coola guy's gör.
Haha, skämt och sido.
Nej, men jag sa att jag inte orkade åka dit och så.
Så jag åkte med hem till Elin med flick's.
Var där ett tag, åt lite grönsaker med dipp och chippe.
Sen cyklade jag Jonna, Maria&Kikki till Hemköp i
Skurre för att vi skulle köpa godis. Haha.
När vi kom hem så var alla flick's här och vi kollade på
Se upp för dåååårarna! Haha, klockren film.
Kikki ba: Alltså, jag förstår mig inte på det där språket. Jag hör inte vad dom säger.
HAHA, sen var det Svenska.
Hääärligt Kikki. En applåd till dig :D.
Sen efter den så cyklade vi ner till "Ljusfesten" eller nått..
Men när vi var där så var det inget. Det var over.
Sen drog vi och kollade om det skulle vara några på Harnäsbadet, och det var det.
Fast liksom inte på Harnäsbadet. Lite  före..
Sen drog alla hem typ, fast Elin och jag drog in och kollade på Hipphipp Hora.
Hah ;).
Sen kom mamma hem, och sen pappa . Skit full,  aja.
Det är fest hos grannen för dom har gift sig. Grattis till er, Carina och Roger.
Hur som hellst, ( alla stavar det olika, är det "hellst" eller "helst" ? )
ska nog sova nu för jag Jonna och mamma ska till Rättvik imorgon och
kolla på Svemocup. Nice säger jag bara :)
Haha, Jonna lät inte så sugen på det. Men nu är det klart hon ska med.
Och min älskade kamera är söööönder. Gooodgoooooooooood........
Lärde följa med Elin typ halva vägen hem. Två mörkrädda tjejer, haha ojoj..

Elin ba; Du får åka när jag skriker när jag är nere ifrån backen.
Jag ba ; Men aldrig, tror du jag vågar stå här själv? Jag är lika rädd som dig.
Elin ba; Neeej, det tror jag inte ! ;)


Haha, aja nu ska jag försöka sova, Nattinatti! :)

image80

:)

Idag började det med att jag klev upp halv 9.
Skulle till tandläkaren kl 10.  Fick någon
utomjordisktandställning.
Fett ful.
Efter det, åkte jag hem. Sandra och jag slingade
Martins hår. Sen åkte jag in till stan med Jonna :).
Köpte lite ditt&datt.
Efter stan åkte jag hem. Och efter en stund så fick jag
cykla och möta Jonna. VI kikade på film och lite så.
Sen så kom också Maria. Då kollade vi på Se upp för Dårarna!
Typ i slutet av filmen skulle vi käka.
Efter ett tag så åkte Jonna och Maria hem. Och nu sitter jag
här och ska snart sova.
Aja, hare gött!

Sötsaker

image159

image158


Ge mig.

Några saker jag hittade, eller ja. Det blir fynd! ;)

    

  

En dag med Maria :)

Yesbox.

Idag har jag vart med Maria hela dagen :).
Har haft så roligt så. Först kollade vi på
"Hipphipp hora" med Martin, Sandra och Mackan.
Sen när mamma och pappa kom hem med käk
så käkade vi. Sen tog Maria och jag cyklarna och
cyklade till Klappis.
Hade hur roligt som helst där. Och jag älskar verkligen
den bruden. Hur braaaaa som helst!
När vi var där så tog vi en massa kort. Haha, hur vi höll på.
Sen efter ett tag så åkte vi hem igen. Kollade på tv och sen
cyklade hon hem för att städa sitt rum innan vi skulle hem till
henne och prata om Malta.
Sen efter pappa kom hem så åkte vi hem till Ullström's och
snackade.
Och nu är det klart. Fru Ahrreman ska boka nu imorgon eller nått.
Jonna, Maria och jag till Malta nästa sommar.
Kan nog inte bli bättre. Med mina babe's! :)
Men som det är, typ 1 år kvar. Men det går snabbt.
Nej du. Nu ska jag nog ta och sova så jag blir pigg imorgon.
Inte för jag vet vad jag ska göra men ändå.
Aja, god natt! :)

 

Madonna 49 år idag.

Och idag fyller också Madonna 49 år.


30 år sedan

Idag är det 30 år sedan Elvis dog.


Jadu, vad det regnar!

God kväll.
Imorse vaknade jag typ 5 i 6.
Men orkade absolut inte gå upp.
Sen typ kl 10 eller 11 vad hon nu var.  Så vaknade
jag av att Mackan kom hem.
Gick upp, kollade på tv och käkade frulle.
Såg också att Mackan hade soomnat helt spikrak
på sängen sin.  Sen var jag inne ett bra tag.
Sen var det raka vägen ut till gräsklipparen. Så duktig
flicka jag är. Klippte gräset, och sen körde jag fast i grusgången.
Haha.
Aja, när jag gasade och skulle köra bakåt så spann det bara.
Duktiga lilla Moa.
Sen efter ett tag så kom mamma hem.
Gjorde väl inte så mycket. Vi låg och kollade på Glamour eller hur det stavas.
Och sen Jerry Springer. Och sen 2½ män. HAHA, vi höll på dö av skratt.
Bättre finns fan inte.
Sen på kvällen så skulle vi egentligen hem till Maria och prata om Malta.
Som jag Maria och Jonna kanske ska åka till på språkresa nästa sommar! :)
Men nejnej. Ska snacka om det imorgon. Så jag tog min mobil, skickade ett sms
till Maria och så ringde hon. Så vi snackade lite, hon satt på tåget påväg hem ifrån
Stockholm.
Sen satte jag mig vid datorn. Som alltid..
Frågade om Maria ville hitta på nått och hon sa såklart ja ;)
Cyklade och mötte henne. Ha, hann ju fan mer än halva vägen på väg hem till henne.
Sen när vi kom hit, så satt vi lite vid datorn och snooookade på Mimis Efterfest.
Haha, gött!
Sen kollade vi på Beck. Jag käkade mat. Också käkade vi typ Saltapinnar!
Och det spöööööregnade ute. Och efter filmen så skulle Maria hem.
Så jag var snäll och offrade mig för min älskade vän och cyklade typ halva vägen hem.
Och lite blöt vi var då. UUUUUUUUSCH! Hatahatahata att det ska regna just nu! Sen när jag
cyklade hem så såg jag inte feta stora vattenpölen så jag cyklade rätt i den.
Och vattnet bara sprutade åt-alla-håll-och-kanter.
Aja, hur som helst. Var dyngsuur!

 

Tisdag

God kväll.
Imorse så vaknade jag kl 7.
Jo men tjenamors! Men jag var skit
pigg och kunde inte somna om.
Sen efter ett tag så sms:ade jag Jonna
och då väckte jag tydligen henne.
Efter ett tag så tog jag och Jonna 12 bussen
till Sevgi i Skutskär.
Sen cyklade vi och hennes lillebror Serdar till
Brämmen.
Måste bara säga; Att han är kanske hur sööööt som helst?.
Sen när vi cyklade hem var det seegt.
Sevgi cyklade typ ner i diket med Jonna där bak!:D
Aja, nu ska jag sova.
Så jag kanske vaknar lika tidigt imorgonbitti.
För det var ganska bra tv-program då! :) Haha..

Hugo & Bobo, sötisar! :)

Hallu.
Idag har jag kollat på Emil i Lönneberga.
Kanske inte bara jag som tycker dom dära
gammla människorna i det dära huset är
läskiga? Det tycker iallefall jag. Den dära "Krösamaja"
eller vad  hon heter?!.
Idag var det ju också tandläkaren.
Dom satte dit nå gummisnoddar
mellan några tänder där bak för att
dom sen vet jag inte? Aja.
Ska dit på fredag igen för att sätta dit
nå saker på tänderna där i bak så att
nån slags SKITFUL tandställning ska
kunna sitta fast. Jag lovar, den fulaste jag sätt.
Men det är ingen jag behöver i skolan och så.
Men fett fuuuL! Inge kult.
Aja. Sen efter tandläkaren åkte vi hem. Var döö hungrig
så vi stannade och handlade så jag köpte en macka.
Sen bar det åt till F&F. Höhö.
Lite roligt jag hade med mina sötsaker.
Hugo och Bobo! ♥
Helt slut nuju. Aja, ska inte skriva nå mer nu.
Men det kommer nån bild eller så!

Örebro:

    

Idag:

   

     

Home

Yes. Nu är vi hemma.
Men ska inte skriva nått
idag för jag är för trött.
Och imorgon är det tandläkaren
tror ja? Fast det är fel datum vad jag
vet just nu. Aja, hej.

Stan med Jonna

Idag har jag vart på stan med Jonna.
Alltså inte Cityfesten utan vanliga stan.
Ja ni förstår!
Jonna och jag åkte ner, ganska mycket folk.
Först gick vi runt och kollade. Sen köpte vi
lite saker.
Vi köpte ett varsitt halsband. Ett halsband med en
bokstav på.
Jag köpte ett J som i Jonna. Och hon köpte ett M som i moa.
När jag kom hem så duschade jag lite och så där.
Och nu har jag packat det jag ska ha med mig.
Ska ju till örebro på cross. Också fick jag med mig Sandra.
Mackans tjej så det blir ju roligt igen :).
Vi åker nog i Mackans bil, så åker mamma och pappa i crossbussen.
Men nu ska jag kila, jag kommer hem på söndag kväll eller nått.
Jag nås på mobilen. Tjao!



(Klicka för större bild!)
Det här blev mitt inköp idag.

Cityfesten

Yesbox.
Då var Cityfesten igång i år igen då.
Kanske hur trevligt som helst?
Aja, hur som helst.
Igår så orkar jag inte skriva vad som hände.
Emma Anna och jag åkte hem till Cissi också
var vi där ett tag. Sen ner på stan. Och blablablaaaa..

Idag så åkte jag och Emma först ner på dagen och
kikade lite och käkade med Anna.
Vi käkade kebaaaaabiie!
Hahah, sen så fick vi sitta och vänta på Brorsan Max och
Jonas för dom skulle komma och hämta Mackans bilnycklar
till hans bil.
Sen fick vi vänta på att Annas buss skulle komma.
Efter det gick jag och Emma ner och kikade lite.
Sen efter ett tag åkte vi hem. Fixade oss lite och sen
åkte vi med Annas mamma till Sevgi. Så var vi där ett tag
och sen gick vi till bussen. Och vi missade den såklart.
Så vi fick vänta på bussen i typ 45 min vid busshållplatsen.
Och sen kom det en buss som det stog "Ej i trafik" på.
Vi ba; åååh!
Sen så kunde vi tydligen åka med den, för han hade glömt och
sätta dit texten liksom.
När vi kom till stan så åkte Emma Anna och jag till Bomhus
till Holm.
Där var han, Marsi, Antman, Freddi och Sander.
Efter ett tag så tog vi bussen till stan. Och då hände det lite onödiga
saker.
Slagsmål..
Sen så gick vi lite på stan och de. Sen var vi nere vid ån och sen gick
vi alla till Max och käkade.
Sen fick vi åka hem . Och nu sitter jag här.
Underbaaar kväll! :)
Tack för den!

Brämmen och sen Harnäs

Wiho.
Idag har jag vart på Brämmen igen :).
Fast med Mimi Amanda Moa och Max.
Haha, fyfarao vad roligt jag har haft det med
er.
Och nu är man väääldigt röd och svider som tusan.
Var på brämmen vid 11 och sen kom vi hem typ
20 i 9 nu på kvällen.
Direkt efter Brämmen drog vi till Harnäsbadet och
badade och spelade vollyboll.
Haha, kanske hur roligt som helst fast jag sög?
:).
Aja, gött de! Och nu är klockan 00:00
så pussa och önska er nått nu! :)

image129

FITTA

Bajs vad är det för fel på bilddaboken?
När jag lägger upp bilder så blir det bara
mosad pajj av det. Aja, det kommer in bilder
när jag har dampat klart!!!!!!!!!!!!

Brämmen

Idag ringde mamma och väckte mig 10 i 10.
Sen var det bara att sätta på sig badkläderna och
fixa lite. Sen åkte vi till Brämmen.
Från typ 11 var vi där. Vi var där skit länge.
Och roligt också :).
Om ni vill se bilder så kolla min
Bilddagbok då.
Fast det har typ damp så det kommer snart.
Och sen när vi kom hem åkte vi nästan direkt till
Harnäsbadet för att spela vollyboll men jag Mimi och
Sandra vi spelade inte. Sen efter ett tag var det bara
att ta bilen hem för att käka lite käk. Och nu sitter jag
här och har duschat. Ska väll kolla på film snart när
Sandra och Max kommer tillbaka.
Men ha det gött ute i sooolen! :)
Hejs,

Brämmen/Fiska!

Ni får ursäkta min frånvaro ifrån bloggen.
Men jag har inte haft tid eller lust nu.
Det är ju så fint väder.

Men idag har jag iaf vart ute på Brämmen
med sis och hennes polare. Gött.
Blir nog Brämmen imorogn också :)
Sen på kvällen idag åkte pappa Martin
Jonna och jag ut med båten och fiska.
Usch,fiskarna är nog död tror jag?
Aja, ska nog gå nu.

image128

Olika

Om Skara skriver jag om någon annan dag.
För idag har jag på morgonen typ varit med
Maria. Sen efter ett tag så kom Jonna också.
Sen har vi kollat på tv och allt sånt där vi alltid
gör. Sen gick vi in i Furuviks parken.
Haha, roligt bruds! Och jag älskar er.♥
Imorgon äre jag och SAAANDRA HÖGBERG,
som gäller. Den sötan, älskar dig med.
Men nu ska jag nog sova för vi ska åka
halv 7 imorgon till tävlingen.


image127
För jag hade kanske hur roligt som helst i Skara
med dig. Jag älskar dig! ♥