God morgon på er.

God morgon. Gick upp för 45 minuter sedan ungefär. Jag tycker det är skit dåligt att vi går i skolan idag. Egentligen tänkte jag inte ens göra det,men vi har ett matte prov vi ska göra idag så jag lärde ju. Fast jag drar vid lunch eller så. Aja,nu ska jag bara lägga in lite musik på mobilen,men måste jag kila ifrån datorn.
Tjing

Dagens bild

image808

Moa shoppar.

Japp. Igår fick jag ju med mig två saker. Och idag en sak. Dom kommer upp nu. Och jag har fått världens fetaste skavsår. Jag vet inte om jag kommer kunna ha dom skorna jag vill ha imorgonkväll. Hmm.. sug!!

Igår:


& idag:

Dagens outfit

(Klicka för större bild)

 ¨


Yeah dude!

Åkte in till stan med Jonna och Maria. Det var hur varmt som helst på bussen. Kom ner på stan, sen gick Maria och skulle träffa sin bror för dom skulle göra någonting. Jag & Jonna gick och kikade och kikade. Sen delade vi på varma mackor. Då träffade vi Syrr och Pernilla. Satt och snackade lite, den drog dom till någon telefonaffär för det var fel på Mimis mobil. Sen gick Jonna och jag dit. Sen köpte jag en typ tröja eller vad man ska säga. Sen gick vi och trallade och det igen. Sen träffade vi Mimi och Pernilla igen, och sedan gick vi hem till Mikkis en stund. Sedan tog vid kvart över 6 bussen hem. Sen jag har inte gjort så mycket. Duschade och käkade nyss, och kollar på cross också. Fast jag tog mig hit istället. Jag borde plugga på mitt matteprov jag har imorgon. Toppen! Skit roligt eller hur. Näe. Och alla andra är lediga utom vi! :o. Men jag åker efter engelskan eller när det är halva den lektionen kvar. Men nu ska jag gå och leta efter pappret som man kunde plugga på. Jag har tappat bort det, och jag blev inte ett dugg förvånad heller!

1 timme tidigare igen

Tjena. Idag var det inte så bra dag. Började med att jag försov mig, så Emma kom över när vi egentligen går till bussen. Vaknar av att någon ropar: Hallåååå? Slänger på mig kläderna och snabbar oss till bussen. Glömde idrottskläderna och allt. Annars har dagen vart bra. Vid 12 tiden så lärde vi kolla på en musikal som dom gjort på Elevensval. Jag tycker den sög! Totalt. Sen så fick vi sluta efter det. Typ 1 timme tidigare idag igen. Sen nu vet ja inte vad som händer. Ska ner på stan och köpa en sak.
Tjing

outfit

image803

City

Stan idag med tjejerna ju. Köpte present åt Jonna och Sofia.Sen kom Sofia och Elin ner också. Före dom kom var det jag, Emma, Maria, Jonna och Mikkis. Sen efter ett tag gick vi till M&B. Tog det chill där med. Satt ute, sen vart det lite kallt. Jag och Mikkis köpte likadana saker. Ni ska få se sen. Det är typ linnen men ändå inte. Sen vi vart på M&B gick vi till Nian igen. Då köpte Mikkis och jag lika örhängen också. Haha. Sen träffade vi babyBettan också. Sen knallade Emma, jag, Mikkis, Jonna och Elin till bussen. Sen gick Mikkis hem och vi hoppade på bussen. När Emma och jag hoppade av kom hennes mamma&papap. Sen gick vi till våra hus. Dom ligger ju så långt ifrån varandra. När jag kom in satte jag mig här. Sen gick jag ut med Sandra, hoppade studsmatta och lite så. Sen har jag bara tagit det lugnt. Inget bra på tven heller. Aja, dagens och det jag köpt kommer soon!

Home

Tjena. Kom hem för exakt 20 miuter sedan. Idag fick vi sluta 1timme tidigare. Så det var chill makrill. Sen klockan 3 ska jag ta och traska mig till bussen igen. För vi tjejer ska in och köpa present åt Soifa :). Aja,nu ska jag ta mig 1glass och ta det lugnt.
Gött.

Tråkiga söndagar

Vaknade upp i mamma och pappas säng med Jossan imorse. Vaknade någon gång vid 20 över 10. Man hann sätta på sig morgonrocken sen var morfar, Helena och Olivia här. Fick present av dom också, tack! :)
Tusen år sedan jag träffade dom. Sen kom Emma över, och sen hennes mamma&pappa och firade mackan och mig typ. Sen har Emma och jag legat på soffan hela dagen typ. Söndagar är så tråkiga. Sen somnade jag när Emma lärde åka och hämta Kasper vid bussen. Sen har ja inte gjort så mycket mer.
Men ska nog hoppa i sängen snart.

Konfirmations dagen

Igår så konfirmerades ju jag. Jag var hur nervös som helst, och jag trodde jag skulle svimma. Jag kunde inte äta nå frulle eller någonting på morgonen. Men vi 10-tiden åkte pappa och jag in till stan. Jag lärde köpa ett par skor jag skulle på mig. Hittade iallafall ett par. Sen åkte vi hem, duschade och Jossan fixade mitt hår. Sen skjutsade hon in mig till kyrkan. Där knäppte vi kort och lite sånt. Sen var det dags. Gick väl bra, var väl röd som en tomat i ansiktet skulle jag kunna tror. Sen när det var klart, så lärde vi stå ute så alla skulle kunna knäppa kort.Pinsamt. Sen åkte vi hem, Jonna Maria och Ebba var redan här. Lite förvånad jag blev. Sen bara kom det mer och mer folk. Fick fin fina presenter så tack så mycket allihopa. Sen vid typ 6-tiden tog Sanna Emma Bettan jag Cissi Jonna Maria och Ebba bussen till stan. Vissa åkte hem och fixade, vissa gick till Mikkis och vissa gick till Cissi. Sen möttes vi nere på stan och gick tillsammans till Boulongern. Mikkis,Elin,Emma,Mathilda,Sofia,Klara och Felix var också med dit. Vi satte oss på lite filtar och mös. Sen spelade vi brännboll med några som var där också. Sen efter ett tag lärde vissa gå. Tråkigt det som hände :b. Sen kom Love också, Mathildas kille. Sen åkte vissa till Hille. Vi var där ett tag, drog därifrån. Var inte så roligt. Sen på bussen därifrån var roligast :D. Jag trodde Sanna skulle få spö !Sen tog vi 5 över 2 bussen hem. På vägen hem när jag och Emma gick hem fick jag damp på mamma.
Ja typ så där var min dag då. Kanon! :)

Dagen i Stockholm

Okej, så här började det. Jag knallade över till Emma och dom vid 5 i halv 7. Sen åkte vi till Älvkarleby  och släppte av Kasper som skulle hem. Sen började färden till Stockholm. När vi hade kommit upp på E4an så hade nog jag och Emma redan hunnit somnat. Sen vaknade jag upp i Stockholm någonstans av att det var 2st som bombade mig med sms. Sen kunde ja inte somna om heller för solen gick rätt igenom glasrutan i mitt ansikte. Sen hade Magnus och Helena lite svårt att hitta där dom skulle köpa bilen. Sen till slut hittade dom och Emma vaknade. Sen åkte Magnus hemmåt medans vi tjejer åkte till Upplands väsby. Stannade på Donken och köpte käk.Efter vi fick in maten i bilen åkte vi till stationen. Emma och jag käkade ganska långsamt sen dumpade Helena oss. Stackarn som inte får prata. Emma och jag visste inte när pendeln gick men vi gick upp dit den kommer iallfall. Den kom efter kanske 10 minuter eller så.  Sen när vi var vid Sollentuna ringde tompen och frågade vart vi var eftersom vi skulle träffa dom.  Snackade lite sen efter ett tag hoppade Emma och jag av. Sen gick vi till Tcentralen och gick på toa. Sedan gick vi till Åhlens för vi skulle träffa Tom och  hans kompis där. Och dumma som vi var trodde vi dom var utanför någonstans. Men nej, efter ett tag fick jag ett sms och dom frågade om vi kom snart. Haha. Åkte upp, träffade han och hans kompis. Sen drog vi. Vi gick runt och traskade som många andra i det fin fina vädret. Kanon! Sen någon gång efter vi gått in i ungefär sjuttiontrehunda affärer så tog vi oss en fika. Gick vidare, sen gick vi till en park och tog det chill. Sen tog vi pendeln typ vid halv 5 till Upplands väsby för att hinna med vårat upptåg. Men nej! Tror ni inte vi hade missat det. Så Emma och jag satte oss i en park och tjoade, skrattade och käka glass m.m . Sen efter typ 1½timme kom Jossan för att hämta oss. Men vi hittade inte varandra så jag fick gå och leta och hon körde och letade. Men till slut när hon frågade några stod vi på samma gata. Haha. Smarta tjejer.Sen åkte vi och hämtade upp Emma som satt kvar med våra väskor och påsar och allt vi hade. Sedan körde vi raka vägen till Gävle. Sen när vi kom hit stannade vi på parkeringen så skulle jag få köra hennes bil! Deni. Jag trodde jag skulle köra ihjäl oss och att jag aldrig skulle komma iväg på första försöket. Men det gjorde jag! Woho, bra där Moa. Sen så skulle jag köra till vårat hus. Och tror ni inte jag möter en bil i en kurva. Alla trodde nog att jag skulle döda oss. Fast innan vi startade på parkeringen så sa jag åt dom att sätta på sig bälterna. Haha. Sen kom vi till oss, käkade och det. Sen gick jag och lag mig någon gång. Vet ej när. Och det jag köpte kommer innom kort. Och lite andra bilder från Stockholm också.

Tack för en toppen dag Emma! :) ♥

god natt

god natt

Stora dagen

God morgon. Jag vet inte vad jag gör uppe, men jag kan inte sova. Aja. Idag smäller det! Jag och några andra konfirmeras. Jag kommer nog skämmas ihjäl. Svimma eller något sånt. Säga fel och allt sånt. Stå där inför alla, men nej! Jag hatar det hära. Jag ska stå där framme och snacka när jag knappt vågar det i klassen i skolan. Hur ska detta sluta?..

stockholm

Hemma från Stockholm nu. Ska sova strax för jag ska upp tidigt imorgon igen. Aja,skriver imorgon om dagen i Stockholm :).
Godnatt


moa och emma till stockholm :)

God morgon. Sitter här och käkar en macka. Ska strax knalla över till Emma :). Hi, Stockholm, här kommer vi.
Hemma seeenare! Ha de gött, =).


outfit

+ strumpbyxor
image802

Mathilda 16år :)

Tjobre. Kom hem för kanske 1½timme sedan. Aja, när min konfa var slut fick jag åka med Marcus hem. var hemma i 10 min sen gick jag till bussen.Snackade med Tom också. Rolig typ det dära! Sen när vi nästan var inne i stan såg jag ett hus på vägen. Haha,ja! Aja, orkar inte förklara :p. Sen hoppade Emma och jag av vid Polhem, och då väntade vi ett tag på  bussen till a-berg. Ringde och frågade Mathilda vart vi skulle hoppa av,haha. Sen när vi skulle käka tårta så såg den ju inte så där super god. Det visade sig att hon hade tappat den på en stol rätt upp och ner. Haha :D. Men den var god hjärtat! Vissa åkte efter ett tag. Men Cissi jag och Emma tog halv 9bussen. Då tog Emma och jag typ någon buss hem. Men vi sket i att hoppa av där vi ska av. Så vi åkte till Ä-by ist. Vet inte varför. Men vi tog nästa buss som gick hem då också. Haha, Kasper åkte också med oss. Han var skit sur, typ slog mig. Höhö. Aja, nu ska jag plocka undan lite saker för dom kommer och städar här imorgon igen!!.
Godnatt.


Grattis Mathilda på din 16års dag :) <3


SOOOOL! :)

Tjoflöjt.Kom hem för ett tag sedan, och Emma har redan kommit över. Hon satte sig precis med två mackor och soffan och kikar nu på tv. Men aja, vad jag babblar.  Idag var det chill på hantverk. Jag har inte gjort någonting typ. Eller jo, jag har solat. Det är väl typ det ända. Sen idag bestämmde Emma och jag att vi inte ska dit imorgon heller för vi ska dra till Stockholm istället ;).  Höhö. Here we come! Aja, nu ska jag vara lite snäll mot Emma och sätta mig ner med henne. Sen drar vi in till stan, vi ska kika lite. Sen ska hon sola och jag ska på konfa. Sen draggar vi hem till Mathilda och firar henne =). Sen åka hem och lägga sig tidigt.
Tjing.

Ner dragen från bordet.

Elevensval idag igen. Började med läsning, sen lärde vi gå och plocka stenar. Men jag,Ebba,Emma,Jonna,Sofia och Elise rörde inte en ända sten. Satt bara och kollade på när dom andra plockade. Satt och sa att dom tyckte nog det var skit roligt och allt sånt. Sen lärde vi gå tillbaka, och då när vi kom bjöd dom på glass. Vi 6tjejer vi tog två glassar. Höhö. Vi är bäst! Sen vid lunchen häde det inte så mycket. Låg i solen och solade bara. Sen tog vi ut lite pyssel dit. Jonna råkade hälla ut en pärlburk där i gräset. Sen när hon och jag skulle gå tillbaka så tappade hon en till. Haha. Sen låg jag och Emma på ett av borden vi har i syslöjdssalen. Och dom är över 1 meter höga. Så tar Sofia tag i mina fötter och börjar dar. Jag håller i mig i bordet och sen tappar jag taget och tar tag i Emma. Håller mig kvar ett tag sen tappar jag där också. Och Sofia slutar inte dra heller. Så jag faller rätt ner i golvet med knäna och armbågarna i. Fyfan vad ont det gjorde alltså! Ni förstår inte. Men vi alla bara skrattade. Haha, måste sätt roligt ut. Sen när vi kom fram där vi skulle hoppa av bussen så gjorde vi det. Sen ringde jag Tompen. Snackade med han och Emma var lite sådär smådryg min lilla sockertopp! :) . Sen har Emma och jag legat på soffan typ hela dagen. Somnade gjorde jag också, men sen tvingade Emma mig att vara vaken. Sen kom Kasper, och sen gick han. Har väl inte hänt så där skit mycket idag då. Sen gav jag också Mackan sin present jag och Mimi köpte till han. Han bara: Coolt kort! Jag: Ja, det är jag som har gjort det! Han: Jo men visst! Mamma: Jo men det är det. Haha, snällt att han tyckte det iallfall ;). Och idag kom nya Race också,gött! Sen nu är det Sverige pussas&kramas. Tjing.
Sov sött.

outfit

Fast jag hade strumpbyxor på mig också såklart.
Men jag tog av mig dom när Emma och jag kom hem.

image801


Med emma

Tjohej. Är med Emma som jag har vart med sedan vi kom hem från skolan runt halv 2. Och vi har typ bara legat och kollat på tv,och vi gör det än. Men nu har jag dragit mig hit. Idag när vi har kollat på tv så har jag somnat. Men Emma tvningar mig att vara vaken. Hmm.. Sen nu övar jag också att gå i mina skor. Höhö, glider fint över golvet! Aja,nu ringer det. Tjing

Min bror 20 år idag!

Ja som sagt så fyller min bror Mackan 20 år idag. Gash, nu får du inte bli äldre. Vi grattade han lite imorse som ni kanske har läst. Och sen åkte han till Enköping som vanligt för att träna cross. Hoppas han kommer hem imorgon säger ja bara! Sen nu när jag tänker efter så skrev jag ett inlägg för precis 1 år sedan. Då han också fyllde år  ;). Nu var jag fiffig.
Men nu får jag ta och säga grattis min älskade storebror och hoppas du har haft en bra dag! Puss på dig! :).

GRATTTIS! =)

image800

Moa shoppar

 

 Ja.. det köpte jag idag. + ett par strumpbyxor, för mina som jag har på mig nu är det hål i överallt. Sen köpte jag ju också present åt min bror,men det kan jag ju inte visa här. För jag vet att han är här inne och snokar ibland! ;)

Stan och hemma hos Mikkis :)

Godkväll. Kom hem för ett tag sen. Emma jag och Kasper tog kvart i 9bussen ifrån stan/Mikkis :). Aja, Emma och jag tog 3bussen ner till stan. Gick hem till Mikkis en snabbis. Sen trallade vi  ner på stan igen. Då lag jag undan en klänning på MQ. Sen väntade vi på Mimi i evigheter typ. Sen efter MQ trallade vi in på gina, både Emma och jag testade nått. Alla gick före mig i kön till omklädningsrummen. Ha,snällt av er dumma jävlar! Sen gick vi in på en skoaffär. Och jag kom inte tomhänt ut därifrån. Köpte ett par pumps typ. Svarta. Sen gick vi till nian. Trallade också in på Lindex. Ja,jag vet! Lindex tänker ni nog?! Men jag hade hittat ett par jeansshorts med högmidja där. Så jag köpte dom också. Sen gick vi in på H&M där vi skulle möta Mikkis&Sofia. Men då kom äntligen Mimi & Pernilla. Då skulle vi börja leta efter en present åt Mackan. Vi gick in i 1 affär, sen ville hon ha pengar så hon och Pernilla kunde kolla efter nått. Jag orkade inte tralla in i en massa affärer med hon,Pernilla, Emma,Kasper,Mikkis och Sofia. Sen då gick vi istället och fikade. Sen gick vi hem till Mikkis. Då började Mimi sms:a.. Undrade om jag hade hittat någon klänning till min konfirmation och de. Så berättade jag vart jag hade hittat och lagt undan. Sen när vi kom till Mikkis så kikade vi alla på tv. Mikkis och jag övade att gå i våra pumps. För jag är ju inte så väldigt bra i att gå i högklackat. Haha. Sen ringde Mimi och sa att hon ville att jag skulle kolla vad vi hade köpt åt Määcki.Så Mikkis och jag tog våra pumps och gick ut och mötte henne och Pernilla. Haha, skämmdes ihjäl för jag kunde verkligen inte gå i dom. Aja, så visade Mimi vad hon hade köpt. Sen när Mikkis och jag skulle gå igen, sa hon att hon hade köpt nått åt mig. Jag blev överlycklig. Eftersom jag inte fått någon julklapp eller födelsedagspresent än så fick jag det nu. Eller, jag fick en present av henne och Mackan i konfirmationspresent. Och gissa vad det var? Jooo,min klänning jag lagt undan! :) gaash, tuuuuuuusen tack! ♥. Sen trallade jag och Mikkis in till henne. Då kom Mathilda, sen åkte Sofia hem, Emma jag och Kasper skulle också ha tatt den. Men vi sket i den. Sen rann tiden iväg så vi 3 missade bussarna 3gånger. Haha, sen tog vi kvart i 9 bussen hem. Käkade och sen nu sitter jag här. Aja, min dag har vart toppen! Din då? :)

Förövrigt så har jag haft 1 låt som går om och om igen sen igår kväll. Men jag börjar ändå inte tröttna på den. Nice!

Bild 1:
Några få tjejer på elevensval. Bild 2: Så där satt/låg Emma och jag på bussen hem. Bild 3: Dagens klädsel. Bild 4: Min klänning jag fick av bror&syster :).
   

Bjuda Emma på nått.

Woho, nu kommer Emma över.  Jag ska ju bjuda henne på nått att käka.Haha, jag kan laga nått nu iallfall! :D Suger på att laga mat och de. Aja, hon kommer strax. Höhö!

:) :) :)

Igår började elevensvalveckan i våran skola. Jag tog för första gången något annat än "Bli en sportis" det här året. Så jag sa adjö till det och hej till trediga hantverk. Det är väl så där. Men jag skulle vilja ha Sportis. Aja,så vi höll på med en massa olika saker igår.  Sen efter skolan somnade jag som en stock. Vaknade någon gång vid 6kanske. Någon gång efter det åkte mamma och jag och handlade. Sedan blev det datan. Ja.. ovanligt.

Sen idag fyller min bror 20 år!! Nu börjar han bli för stooor :(. Fy! Grattade han någon gång vid 6 imorse men mamma väckte mig halv 6.. Sen lärde ja gå till  bussen själv idag för Emma sov hos Kasper och LillSandra började senare. Aja, Sandra stog iallafall där. Sen vart det hantverk.Sen på slutet började Emma tjaffsa med Micke, haha. Fyfan vad roligt det var. Sen nu kom jag hem, ska bara hem och tvätta bort sminket och sen ska jag bjuda över Emma på nått! ;) Sen bär det av till bussen och stan. Lär ju köpa nått till Mackan ju. Aja, tjing!


SM i Eksjö

På lördagsmorgon var det bara att gå upp tidigt! Lärde packa och städa igen. Men innan det hann jag somna på soffan. Sen vid 20 i 10 skjutsade mamma mitg ut till Valbo där min hoooooney Sandra bor! Hon kom ut med deras sockersöta hundar. Sen skjutsade hennes mamma oss till Torsåker där Freddan bor! :). Men innan vi kom till deras hus hade vi åkt förbi där 3gånger. Haha, fyfan vad jag skrattade! Freddan skickade medelande att vi hade åkt förbi och tjohej! Och Sandra sa att hon hittade, men nix! ;) Hon snackade ju i mobilen så.. haha. Men det var roligt :D. Haha, sen frågade Sandra mig typ: Men Moa. Varför sa du ingenting?Såg du deras hus? Jag: Ja..men jag trodde vi skulle hem till Niklas först. Hahah, smarting!.
Sen när vi hade åkt förbi 3gånger så hittade vi iallafall. Gick in till Freddan och sen efter ett tag så  kom Niklas. Då var det bara att komma till Eksjö som fattades. Sen när vi kom till Avesta så stannade vi och köpte macka,tankade och kissade. Sen åkte vi mot Eksjöö! Yeah. Fast dom stannade ett antal gånger först. Men när vi kom fram så ringde ja Jossan så gick vi och strosade runt där. Så jävla gött att träffa alla igen! Mummma, love it! Sen efter ett tag så fick killarna så ryck så lärde vi åka till hotellet i Jönköping. Med oss följde också Fidde med och sova där med oss. Sen gick vi i Jönköping och tillslut satte vi oss och käkade. På en pizzeria. Höhö,fetton :). Sen gick vi tillbaka till hotellet så kom Jossan och var med oss. Hon &hennes kortlek ;). Vi satt inne på killarnas rum och spelade Plump och hade det soft. Sen vid 12tiden så var det läggdags och dags för Jossan att åka hem också. Sandra och jag fixade oss för sova, men då gjorde vi en massa annat. Vi tramsade och hade det göttt! Roligt :). Som när Sandra och jag trängdes på en liten liten dusch för dörren var skit trög så jag lärde hålla upp dörren medans Sandra sträckte sig in och skulle ta tvål. Så kom Freddan och skämmde skiten ur oss! Fyfan, men vi skrattade :D. Sen så efter ett tag så skulle Sandra på toa. Hö, hon var så där skit snygg. Hade en filt på huvudet så kommer det en gubbe med STRINGKALLINGAR.Haha, Sandra blev rädd och hoppade till och skrek :D. Sen på rummet kunde man ju inte sova heller,.. hmm. Sen lyckades vi sova, Sandra och jag sov i samma säng och mööös ;). Ha. Men roligast var när vi satt och spelade kort. Så gick Sandra och jag ut ur rummet. Så skulle vi in igen, och då var det kod istället för nått kort eller så. Så står jag där och tycker på alla knappar som finns, och Sandra: DEEET ÄR INTE DERAS DÖRRR! och vart skit rädd, och jag ba: va? så sprang vi därifrån typ och sen när killarna öppnade skrattade vi som fan. Haha :D. Sen på söndagsmorgonen skulle Sandras klocka ringa halv6,men hon hade typ stängt av den i sömnen så min ringde kl6. Då åkte vi till statoil och köpte frulle, sen var det raka vägen till BANAN! :D. Sandra och jag fick åka in med Max &Bill så vi kom in gratis. Gött. Sandra och jag gick runt i depån och kollade och möös. Sen kom också Jossan till banan och var med oss. Sen började det, äääntligen tänkte jag! Första SM:et och bästbästbääst! Bra resultat för dom vi känner och så, fast inte för våran lillalex !:/ bättre lycka nästa gång. Sandra gissade rätt på typ alla som skulle ta starten, haha :D. Sen i när det var käk och allt sånt för förarna och flaggvakter och allt sånt så satt vi 3 och käkade glass och mööös, det var ju underbart väder. Kunde inte bli bättre. Se körde dom igång igen.Så vi är glada för er vi känner som det gick så bra för! :D Men glaaadast är jag nog för Rickard (jossans bror). Han var så nere och allt sånt. Men i andra heatet så tog han starten och slutade som 3a. Jossan jag och Sandra stod och hejade på! Yeah. Efter tävlingen så kollade vi på prisutdelningen, röös när Filip och hans pappa var så glad och kramade varandra. Grattis till Filip som vann där! :). Sen gick vi och sa hejdå till alla vi kände, och killarna satt i bilen. Så träffade vi på Jossan så fick vi åka med henne till killarna. Då stod Rickard där på vägen. Så stannde Jossan och tutade och vevade ner rutan så öppnade jag dörren. Jag bara: kom hit, kom kom, ställ dig här. Han såg ju helt chockad ut. jag bara: Jag måååste ge dig en kram för du var så duktig idag! HAha, han ba: åååh, jag får en kram av moooa! typ :D,haha, han är så gooo! :) Sen åkte vi tjejer + killarna hem till Sandbergs (jossan och rickard) och fikade. Bytte om och kikade överallt. Synd att rickard, mamma&pappa inte också var med. skulle vart trevligt :). sen gick sandra och jag och kollade överallt igen. Skrattade och roade oss :D. Sandra och jag hade också typ fått lite färg i ansiktet för båda var lite småröda ;). I Rickards rum hade han en kossa på tven typ, och om man trök på den så började den röra sig och sjunga. Och självklart trök jag på den, haha. Fan vad Sandra och jag skrattade som kom dom andra ner också :D. Sen efter 1timme typ åkte vi därifrån. Sov nästan hela vägen typ. Sen käkade vi också på donken. Sen ville inte Niklas skjutsa hem Sandra och mig heller. Så Sandras mamma lärde komma och hämta oss, sen hämtade pappa mig i Valbo, gick och lag mig direkt när jag kom hem. Var så jävla gött! Fast hade skit ont i magen, annars sov jag som en stock! :D

Min helg har vart bästbästbäst! Sandra och Jossan :) , ni är bästbästbäst & gooast! Looove :D

(bilder kommer sen) :)

Torsdag&fredag :)

Gash. Dåligt med uppdatering här nu. Tar och skriver nu iallafall.


Torsdag:

Då när man kan till skolan så fyllde min lärare 30år. Så vi sjöng lite för henne sen blev hon bortrövad. Höhö. Hände inte så mycket alls i skolan då. Fast vi hade en skit konstig vikarie tycker jag då dock! Sen på bilden fick jag skäll!! För Sandra har en lånemobil som det finns snake på. Satt och spelade det hela lektionen typ. MEN jag gjorde faktiskt två saker man skulle göra av 3. Ändå fick jag skäll. Dumma dig! Sen när vi slutade hade jag lätt hunnit med bussen fast Sandra sa nej. Så jag pekade Fuck you åt den och var arg & kissnödig. Så när jag kom in till stan vid Plantagen (stavning?) så lärde ja hoppa av, så kom Max och hämtade mig lärde skjutsa mig till pappas kontor. Höll verkligen på att kissa på mig. Haha, så var han inte där. Så ringde ja till mamma så hon fick öppna på hennes jobb. Sen fick jag pengar så åkte Max och jag och köpte glass. Gött! Sen var det konfa för hela slanten. Sen fick jag åka med Marcus hem. Och sen var det bara att byta om, och gå över till Emma för det var träning. Då satt vi och snackade först, sen precis när jag skulle ut på planen så ringde Tom. Han fick snacka med Mikkis och sen efter träningen var det hem, duscha och sen pratade ja med Tom. Sedan läggdags!



Fredag:
Skola som vanligt. Eller nej, inte som vanligt. Alla i min klass,vi skulle bjuda våran lärare på fika eftersom hon fyllde år dagen innan. Men iallfall. Så när vi kom där så sjöng vi.Även fast vi var så snälla lärde jag redoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisa! sug kuk! Finns det nått värre än att stå inför en guppp? NEEEEEEEJ!! Aja, gick väl bra sen. Sen fick vi sluta 30min tidigare från NO:n för hon tyckte vi var snälla och bjöd på fika och så. Så då hade vi en till 1timmes rast. Finns ju inte mycket att göra då eftersom 9:orna var lediga. Sen var det idrott. Höhö, det var roligt för första gången! Aja, sen var det lunch. Det var tacobuffé. Var väl så där. Sen var det SV, jobbade lite då. Sen på SO:n kom det någon tant och snackde. Fick där sluta 10mintuer tidigare och det var perfekt så man hann med halv 2 bussen. Då åkte Emma och jag in till stan. Gick till Cissi en stund. Där var Sanna och Mathilda också. Dom låg på balkongen och solade, lyssnade på musik och hade det gött! Sen efter ett tag gick Emma och jag och solade. Höhö, jag brännde mig lite grann då. Och Emma också. Efter det gick vi till Syrran för mamma skulle hämta oss. Där var också Max. Sen efter typ 15min kom mamma.då åkte vi och handlade. Höhö. Men först åkte vi till farmor&farfar eftersom dom är bortresta. Så lärde mamma vattna blommorna. Haha, då fikade jag och Emma. Letade överallt hittade en massa. Gött! ;) Sen vart det att åka och handla. Gick ju inte så bra. Sen sprang Emma hem och duschade. Sen kom hon över hit i trosor,tjocktröja och en handduk på huvudet. Haha, bra goo du gumman! Sen tog vi det lugnt, lärde åka dit vi handlade igen för det var nå fel. Fast då åkte vi med pappa. Emma och jag var så där skit snygga! Emma satte på sig ett par mjukisbrallor som jag slängde till henne, hon hade sin brors foppatofflor som var typ 5storlekar förstora och alldeles blött hår. Jag hade tights och gummistövlar. Haha, fatta att vi var så där skit snygga. Tog Mackans solbrillor också. Haha, pappa var ju snyggast! Sen när vi kom tillbaka hoppade jag in i duschen och Emma lånade kläder. Sen sprang jag och mamma över dit, vi skulle käka och det där. Så det var myyyyyys! Sen tog Emma och jag typ 9bussen in till stan. Sen träffade vi Sandra, Niclas och freddan också. Fick åka med dom dit vi skulle. Haha. Sen träffade vi dom igen efter någon timma eller så. Sen tog vi 5över2 bussen hem. Då började jag packa och städa eftersom jag skulle åka till Eksjö på lördag morgon. Hah.


Bild 1: Dagens outfit som ni kanske ser. Bild 2: Mathilda Sanna och Cissi som solar. Bild 3: Emma hos Cissi. Bild 4: Jag och Emma som var dösnygg! Bild 5: Haha, vi var ju ännu snyggare nu. Bild 6: Mitt armband som vi hämtade ut. Kommer från Glitzy.se och det är en jätte dålig bild jag vet. Bild 7: Sanna på kvällen! :D.



Dagens outfit


Hej hej, hemskt mycket hej. :)

Hej hej, hemskt mycket hej. Idag i skolan var det våran längsta dag. Skit segt. Aja. Var lika trött på engelskan som igår. Sa ba: Fittnylle, Fuckface & allt var det nu var till männiksorna. Haha. Aja, NO som sista lektion. Haha, fyfan vad roligt det var :D. Sen så Emma slutade 20 över 2. Så då åkte hon hem till mig. Så kom jag vid  20 i 4 typ. Ja. Hon hade vart hos mig fast jag inte var hemma. Fast min lillebror och hans kompis var ju de. Annars kunde hon ta nyckeln. Aja, när jag kom hem så käkade vi lite. Sen vart de tven. Sen kom Mackan&Max. Hörde Max musik från bilen så jag lärde kolla. Då står han där och dansar. Haha, ute på gatan typ?! . Aja, snyggt Max! Sen stack Emma. Nu har jag käkat och tjohej! Jag är svin trött så jag ska nog sova strax. Haha, jag börjar bli som mamma upp i dagen!!! 
Puss.

Dagens outfit

image782

Natti

oops,dålig jag har vart här idag. Aja,i skolan hände de inte så mycket. Sen åkte jag hem och har typ inte gjort nått.
Puss och god natt för nu ska jag sova.

Ett ljus till dig.

Ett ljus till dig
image781

Mina tankar går till Engla,familj och vänner

Jag finner absolut inga ord..

image780

Ikväll kl 21.00 tänder vi ett ljus i våra fönster för Engla och hennnes familj, skicka det här vidare så att många fönster får lysa för ENGLA...

Dagens bild

Tagen av:  mig själv.
image779

Puss

dåligt jag har skrivit idag. Fast jag har ändå inte gjort någonting typ. Aja, nu ska jag nog gå och lägga mig.
Puss

Hö,god morgon.

Japp, god morgon. Jag vaknade exakt 7 imorse. Japp, du läste rätt. Så jag hoppade in i duschen och sen nu sitter jag här och har inte en blekaste om vad jag ska göra. Det är ju så många som är vakna...
Aja,ska nog ta en macka.

Hallu

Tjohej.Min kväll har vart bra, hur har din varit?
Annars kom jag hem typ nyss, ska nog sova strax,


Basta med girls

Tjo. Strax, eller ja om ett tag. Ja busen går 50 från centrum tror ja. Den bussen ska jag på,sen blir det basta hos Cissi :). Sen vet jag inte riktigt vad som händer, nått. Men nu ska jag packa mina saker. Hörs ikväll.
Annars, ha det bra!

+ att min dator har damp. Jag stängde ner itunes och ändå spelas musiken? Hoho, alla hästarna är inte hemma idag i min dator.

Hos Glitzy.se

Hon har fått in lite saker jag vill ha. Det är 2 klänningar jag verkligen vill ha. En är randig och en är prickig. Men ni får se den randiga. Annars tycker jag att ni ska gå in där och kika.

image778

En söt krokodil

Jag skrev ju förr om Mimis och mina gossedjur vi köpte på Ikea. I veckan såg jag Mimis för första gången tror ja. Den var så söt när den låg där på sängen när jag hade bäddat igår. Så nu åker den upp på bloggen.

image777

Naglar

Haha, snygga naglar vi har va? Jag och syrran.


Moa & sis shoppar (onsdags)

 Moa                               Sis
 

Outfits

Ondags:            Torsdag            Fredag
                           så korta ben
                           har jag inte,

  

God morgon

Japp. Vaknade för ett tag sedan. Aja, igår så städade jag och allt så. Väntade på sis hur länge som helst. Men nej.Hon kom aldrig för hon firade Eddie. Grattis i efterskott! Sen vid 7tiden kom mamma och hämtade mina väskor och sen skjutsade mig till Cissi. Där var Cissi Bettan och Sanna.Först spelade vi Buzz. Haha, det var roligt men jag sög på det. Sen efter ett tag så gick Cissi och käkade. Då låg Sanna Bettan och jag i sängen och kollade på tv. Haha,jag tror alla var skit trötta. Först fick jag ett ..... upp i näsan. Haha :'D. Sen höll vi på garva ihjäl oss när vi sa saker. Sanna berättade roliga saker som när hon hade dom trångaste byxorna ever! Haha. Bettan sa en massa roliga saker också. Sen när vi skrattade skit mycket en gång så sa ja: Aj,fan vad jag har ont där blindtarmen sitter. Efter ett tag säger Sanna: Men Moa.. du har väl ingen blindtarm? Så börjar vi skratta och jag slår mitt huvud i nått i sängen. Haha. Aja, jag hade det skit roligt iallfall. Sen tog jag kvart i 10 bussen hem. Käkade lite och sen gick jag och lag mig vid 12 tiden.
Och nu är jag uppe och har ingen aning om vad jag ska göra.
Tjing

Städat syrrans lägenhet

Hej&ho. Jag har städat syrrans lägenhet nu. Blev typ nyss klar. Har dammsugit, torkat golv , dammat och diskat + att jag har bakat en kladdkaka till henne. Gud vad jag känner mig ovanligt snäll idag. Nu är det bara hon själv som saknas. + att hennes internet har damp. Aja. Nu ska jag fortsätta kolla på O:C :).
Ha en sköön och sooolig fredag =)

I skolan

Hallu.  Sitter i skolan nu och gör typ ingenting. Dom andra i min klass har idrott förrutom jag Sandra Johanna.F och Johanna.N. Istället så sitter vi vid datorerna och gör typ ingenting. Fast nu ska jag gå. Ha det gött.
Tjing.

Tjobree.

Hallu. Dagen har väl vart så där, att gå till bussen imorse var verkligen jobbigt. Jag somnade när jag skulle vila mig i sängen i typ 5min typ. Ajaj, det var slaskigt och allt så mina söta gummistövlar åkte på. Sen i skolan hade jag trevligt. På flexen satt jag med en typ 600 sidig bok, slog upp en sida och satt med den hela 30min. För jag lyssnade bara på musik och höll på med mobilen. Orkade verkligen inte läsa. Sen var det matte och allt sånt där. På SO:n var ändå roligaste lektionen. Det var typ geografi om Afrika. Aja, på syslöjden hann jag klart med min typ "sakosäck" eller vad det heter. Sen efter skolan gick jag till sis en liten stund och sen kl 4 var det konfa. Kom typ nyss hem därifrån. Men nu ska jag fixa lite.
Tjing

Tillbaka ;)

Tjoho. Kom hem för ett litet tag sedan. Sis och jag har vart på stan. Ni får se senare vad jag köpte och dagens outfit. Men nu ska jag säga åt mimi att sätta igång med food. Tjing

God morgon på er.

Ja, god morgon. Jag gick upp för 40minuter sedan. Och igår frågade sis när jag skulle upp och då sa jag 6. Då fick jag till svar: Ja, men jag ska också upp då! Gissa vad ungen gör? Jo hon ligger kvar. Varje gång väckarklockan ringer så stänger hon bara av den, Mimi det är liksom 40minuter sedan du skulle upp nu? Din lilla sömntuta. Aja,, imorse när jag gick upp då. Så såg jag av min förvåning att det nog har snöat hela natten.Fyfan, det som var sommar i lördags. Aja, igår somnade jag tidigt fast jag redan hade sovit i 1timme typ 1timme innan jag gick och lag mig. Aja, nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag försöka få liv i liket som ligger i sängen och bara sover och sover.
Tjing.

På bilden är vi några tjejer som var på balen för 2år sedan.

image770

Yey

Tjobre. Jag är proppmätt. Mimi serverade maten today. Lax och lite så. Smarrigt. Sen idag har det väl inte hänt så mycket alls. Förrutom att det har vart pissväder.Sen typ 20 i 8 gick jag och lag mig i sängen med kläderna på och skulle sova i 20 minuter. Mimi väckte mig som jag sa till henne, men jag sov i typ 1timme istället. Haha, vaknade sen hoppade jag in i en dusch. Och nu har jag precis käkat klart. Och nu fryser jag ihjäl för hon har dörren uppen. Aja, tror ja ska gå och lägga mig igen strax. För jag är helt slut.

Bild 1. Maten Mimi lagade idag. Bild 2. Det har/gör? snöar här idag. Fast bilden är inte den bästa för fokusen hamnade på regndropparna på fönstret och jag orkade inte ta en ny.
 

Dagens outfit + att det snöar :s

image766 

Hallu

Tjenamittbena. Ligger i soffan och kikar på tv. Eller jag kollar inte, jag lyssnar på musik i mobilen. Grymt bra.Yey. Annars har tiden runnit iväg så det bara stänker om det. Och jag börjar bli lite trött faktiskt. Fast jag måste plugga på spanskaläxan som är imorgon. Absolut inte de roligaste. Aja, annar vet ja inte vad som händer idag. Annars ser det ut så här när ja har suttit vid datorn dom senaste dagarna.

image765

Lillfarmor :)

Haha,  nu har jag haft orken att lägga in bilder ifrån igår. Så nu får ni se en bild på Mimi när hon ser ut som farmor typ.Fast våran farmor har brallorna mycket mycket längre ner än vad Mimi har på bilden. Se och njut! ;)


image764

Dammsuga och farmor #2

Ojoj. Nu tycker jag att Mimi kör lite hårt med mig. Hmm.. Hon tvingade mig att antinge att diska eller dammsuga. Självklart tog jag att dammsuga. Men nu säger hon att ja är så dålig på det.Det kanske ror på också att jag glömde att dammsuga i ett rum.  Haha, och jag tänkte inte göra om det. Annars tycker jag att Mimi ser ut som farmor när hon diskar. Haha, ni ska få se lite senare när ja orkat lägga in bilden. Haha, inte för att våran farmor har byxorna där Mimi har dom. Men hon är lik farmor på sättet. Aja, nu ska jag kila ett litet tag.

Gårdagens outfit

image762

En pytteliten shopping igår.

Ett svart fodral från Gina

image761

Hej & hallå.

Tjenare. Idag var det skola. Var lite segt att gå upp imorse + att det har vart piss väder här idag. Efter skolan åkte jag hem till mitt riktigta hem.Haha,det där lät lite konstigt. Men aja, jag hämtade lite saker och fixade lite. Sen fick jag typ gå/springa tillbaka till bussen igen. Sen när jag kom hem till sis så låg hon på soffan och sov. Då väckte ja henne genom att hon inte kunde andas för jag höll för. Haha. Aja, kikar lite på tv nu. Sen ska Bettan Cissi och jag käka någonstans på stan eftersom det är idag Bettan fyller. Grattis på dig gullet! Aja,ska kika på tven nu.
Hey's

God morgon

Igårkväll när jag skulle lägga in bilder här på bloggen från min kamera så lyckades jag inte bra. När jag gick och hämtade min kamera, + en sladd så skulle ja fixa och dona. Men gissa vad? Jo jag har inte sladden till datorn utan jag hade laddaren med istället.Men gud vad jag är smart. Så ni får se outfit och när vi hade mys igårkväll. Idag är det skola som vanligt, lite segare att vara här inne i stan när ja måste åka buss. Sen efter skolan ska jag hem och göra lite saker + att ja ska hämta lite saker också. Sen vet jag inte vad för tok jag och sis hittar på. Men igårkväll så gick vi i kyrkan. Jag lär samla på mig lite poäng för Konfan nu som är strax. Så jag var i kyrakn 2gånger igår. Sen kilade vi ner på stan,jag köpte ett fodral på gina. Ni får se sen. Aja, nu ska jag bortsa tänderna och det, sen ska jag nog kila till bussen.
Ha det bra!

Buuhu, i den här sköna och stora sängen sov jag i inatt! ;)



Käk och movie

Hallu. Nu ska jag få tacos. Mimi har precis gjort klart allting nu. Så nu blir det käk och Supercross film tror ja. Vi hyrde en supercrossfilm idag och 1 annan film. Men nu är det käk.
Puss

Fredagens outfit (den på dan.)

image758

Godmorgon

Tjoho. God morgon. Nu ska jag packa och sedan ta bussen till syrran. Orkade inte åka med pappa och dom för dom ska till fjällen. Dom åkte tidigt,så jag låg istället kvar i sängen och blev väckt flera gånger. Mamma kom in för att göra nått med min dator, Martin kom in och sa att han skulle ladda Ipoden när han har en egen laddare?, pappa dom in och sa att jag lärde åka hem från skolan varje dag och mata fiskarna. Hallå? Jag ville ju helst sova. Aja, nu är jag uppe sen ett tag sedan tillbaka. När jag kommer till sis så är väl klockan runt halv 11. Då ska hon tammefan med till kyrkan som jag måste gå i för  att få poäng till konfan. Så nu jävlar ska du med! För jag vet att du kommer läsa detta. Aja, måste packa nu för bussen går om 1timme.
Puss och hej's

Bilder om kvällen :)

Usch, kom hem för ett tag sen.Orkar inte skriva nått så ni får se lite bilder från ikväll.

       

Hos syster :)

Hejsan alla. Sitter hos syrran nu. Först åkte jag in till stan och mötte upp Sanna och Cissi vid Polhem. Sen traskade vi ner till stan. Köpte present åt Bettan och jag köpte en ring och lite så. Sen så gick vi uppåt mot Cissi igen. Då gick jag hem till syrran istället. Då skulle vi ner på stan igen, då när vi gått en bit lärde JAG springa tillbaka och hämta hennes mobil som hon glömde. Så det var då dock lite jobbigt. Haha. Kom ner på stan, då mötte vi upp Filip så gick han med oss. Vi gjorde lite, kikade lite och gick lite. Själv fick man inga pengar kvar som jag hade med mig för dom tog syrran. Sen gick vi hem till syrran igen. Bytte om, gick till Ica och köpte glass. Så nu sitter jag här och väntar på att hon ska bli klar så vi kan käka glassen någongång.  Vi köpte två ben&jerry's glassar. Fast små, en varsin :). Woho, nu kommer hon. Så nu är det glass-time. Ha det bra! :)

Sanna och Moa.

God middag. Hur är det?  Här är det perfekt. Solen lyser och jag är på topphumör. Ska snart kila till bussen så möter Sanna mig där så ska vi strosa runt lite på stan och kolla om vi hittar nått åt Bettan. Jag har ju också helt glömt bort att jag inte har köpt någon present till Sanna eftersom jag var i Ungern på hennes födelsedag. Men jag ska allt hitta på nått . Så oroade dig inte!  ;)


image749

God morgon

God morgon. Vaknade för kanske 30 mintuer sedan. Har ni sovit gött? Det har iallafall jag. Idag ska jag och Sanna åka in och köpa present åt Betts. Vi ska fira henne idag, fast hon fyller på måndag :).

Bettan Moa och Mathilda på Brämmen 06.

image748

Onsdagens outfit

"Bättre sent än aldrig!" ;)

image747

Städat och fint.

Idag har  jag vart duktig tycker jag. Jag har lagt in alla min kläder i mina garderober och har städat. Haha. Duktig flicka. Mitt armband har även kommit, fast har inte hämtat ut det än. Mamma och jag skulle göra det imorgon.
Ha en trevlig fredags kväll! :)

Sommar tack!

Emma lillmarcus och jag.
När vi var i skara.
image746

Moa shoppar (igår)

Eftersom ni inte fick se va jag köpte igår eftersom det gick inte att lägga in bilder! Men nu funkar det och här kommer det.

   

Stor sol, och trevlig fredag.

God morgon. Imorse var jag väldigt trött,ställde om min väckarklocka hela tiden när den ringde. Men sen 20 över 6 fick jag ta mig upp.Käkade precis upp min smörgås. Kollade även på Aftonbladets väder att det var en stooor sol över oss idag mellan 12.00-18.00! Känns ju bra eller hur? Hoppas det blir fint och varmt! :)
Annars får jag önska er en trevlig fredag :)


Skön torsdag.

Idag var det skola som vanligt. Tandhygenisten kom till oss. Vet inte varför? Men aja. Då slapp vi So och matte så det var skönt. Sen hade vi bara lunch, slöjd och bild kvar. Så dagen har vart rätt så slapp ändå. Men inge roligt när hon tanten kom dit. Aja. Slöjden gick snabbt och bilden. Tog bussen in till stan. Hoppade av och pappa kom och hämtade mig. Vi köpte glass till han mig och Mimi. För vi åkte hem till Mimi för pappa skulle skruva ihop någon tv-bänk. Sen då satt ja vid datorn typ. Sen skjutsade pappa mig till konfan. Snart smäller det! Woho. Sen gick jag lite tidigare så kom pappa och hämtade mig. Han hade sin nya bil! Nice. Åkte ut till valbo. Köpte lite, sen gasen i botten hem för jag skulle på träning. Sprang in, bytte om och sprang ut. Sen var det träning. Jag tyckte den var ganska rolig iallafall! :b. Sen nu är jag hemma och har duschat. Visar er snart vad jag fick!
Haft en bra dag? Det hoppas jag.

Glömde nycklarna idag igen!

Idag hände det samma sak igen.. jag glömde mina nycklar imorse. Samma sak hände i måndag när jag och Emma gick hem från bussen så skulle vi in till mig. Så sa ja: Hoppas lillebror är hemma, för jag har inga nycklar med mig märkte jag nu! Så såg vi han ute på gatan för han lirade lite bandy. Så jag sa: Yes!  Sen när vi kom fram till honom så det första han säger var: Har ni nycklar? Haha, näe! :D Då hade stackarn vart ute i 1½timme. Ha. Sen ringde jag till farmor och farfar. Så var dom påväg in till stan. Fast dom är världens bästa f&f så dom vände och kom och öppnade åt oss. Sen idag kom farmor och öppnade. Ikväll ska jag t.om lägga fram mina nycklar.

God morgon

God morgon. Jag gick upp för kanske 40 min sen. Har precis käkat frulle. Trodde de skulle vara fint väder idag för det var ju typ sommar igår. Men nej! När jag kollar ut genom fönstret (som jag gjorde nu) såg jag att det duggar lite.Antinge blir det gummistövlar eller min regnkappa. Jag vet inte vilken jag tar. Men nu måste jag kila och göra mig klar. Ha en bra dag!

God natt.

Och nu säger jag god natt. Har varken städat eller pluggat. Bra Moa!

Moa shoppar

Japp. Jag var ju i stan idag med Emma.
Och detta fick följa med mig hem idag:

Från Gina tricot
en kjol och en klänning.



Från H&M
3 linnen.



Från Vagabond
ett par gladiator sandaler typ.


Dagens outfit

image739

Moa shoppar

från Glitzy.se
Igår beställde ja detta armband från www.glitzy.se
Pappa fick punga ut runt typ 400 spänn. Och jag gillar armbandet. Vill ha det nu!




Stan med Emma :)

Sen jag kom hem ifrån Ungern och Prag i söndags har Blogg vart strul. Men iallafall så kom vi hem på söndagen. Sen på kvällen så kom Max hit. Trevligt tycker ja! Om jag själv får säga det så har jag saknat han. Sen efter han käkat och de här åkte han hem. Men jag kan inte skriva om vad som har hänt nu. För jag har prov imorgon och jag har inte pluggat nått. Så jag lär väl göra det. Plus att jag har lovat mamma att städa mitt rum idag. Resväskan och allt ligger på golvet. Ni vill inte se hur det ser ut..
Men idag var det skola som vanligt. Hände inte så mycket. Fast vi hade en vikarie på engelskan som var helt cp! Efter skolan så sprang ja in i duschen, och sen fixade ja mig så gick jag till bussen för Emma och jag skulle in till stan. Köpte lite ditt&datt. Ni får se senare.
Hey's


image737