eh?

sen idag..
eeh, vad jag har gjort?
ska jag vara ärligt så kommer jag inte ihåg.
ska tänka på det ett tag. kommer tillbaka när jag kommer på..


 idag så har jag inte gjort så mycket. bara vart hemma typ, och mobilen min har lackat uuuuur!
så har någon annan nu.
sen nu kollade vi på american history x , tyckte den var bra! :) sorlig i slutet juuu..
ja, har typ inte gjort nått idag.
bara vart hemma.

image378

lördags. = MAGSJUK IGEN

i lördags morse så vaknade ja vid 6 och var hur pigg som helst. fast ja somnade om som tur var. sen vaknade ja någon gång 8 av att jag spydde, fast jag hade det kvar i munnen och SVALDE DE! +o(
fyfan, inget jag rekomenderar om. sen sprang ja in på toan och spydde som en gris och jag grinar jämt när jag spyr så jag började grina och sen kom mamma in springandes :).
så då var jag magsjuk iiiiiiiiigen...  hah, sen kom mackan och jossan in vid halv 9 tiden. för dom och sudden skulle in till stan fast först skulle jossan ha mc donalds frulle :D.
så jag somnade i soffan, och sen vaknade ja någongång. ingen aning.. sen var ja bara hemma och kollade på tv och allt så.
sen åkte mamma till valbo med några, och pappa jobbade eller nått. fixade med crossen eller nått sånt ni vet.
efter ett tag så kom både jossan och mackan, och mimi. så jag slapp vara själv hemma =) .skönt de.
fast i lördags spydde ja inte så mycket, eller jo... men inte lika mycket som i torsdags.
sen var också lillebror i valbo med sandra och jonna också. sen när han hade kommit hem så hade han köpt 4 par örhängen och en mascara till mig =) . för han tyckte synd om mig för jag var sjuk.
så sjukt gullig han är, tack tack tack! :) ♥
hände inte så mycket på kvällen, och jag spydde inte nått eller :).
gick och lag mig. och somnade typ direkt.

FREDAG=) = Frisk

sen i fredags så gjorde jag och jossan inte så mycket. vi låg på soffan tills 3 typ. sen åkte vi in till stan och fika. och jag trodde sjäklvklart att jag var frisk :).
sen efter vi fikat på kom mackan hem ifrån enköping så han hämtade oss så åkte vi med han till garaget och pappa och han fixade med crossen och så =).
sen skulle ja mackan och jossan åka till hagge med crossen, aha fyfan vad jossan och ja hade roligt :D.. skicka sms vettu =) .
sen efter vi vart där, skulle vi till pickel för han skulle fixa nått med crossen. och sen efter de åkte vi hem.  sen gjorde ja inte så mycket :D
var bara hemma och tog de lugnt =).

MAAAAAAGSJUK ALLIHOP TYP! =p

haha, i torsdags började inte så bra.
pappa var magsjuk, hugo var också det. haha, fast han bor ju inte här men ändå.
så jag lovade mamma att följa med till ica maxi, och jag kände att jag började bli magsjuk...
fast jag följde med. sen efter ett tag där inne så klarade ja inte mer. så jag gick ut till bilen. satt där och försökte sova, men gick inte. sen efter en evighet kändes det som, så kom hon. och vi åkte hem direkt =). sen när jag gick där med dom där två grillade kycklingarna och en påse, sen tar det stopp precis när jag ska gå upp i trappen till dörren. då sppppppyyr jag. haha, mitt i grusgången. så dåå var jag magsjuk.
sen på kvällen så var pappa och jag magsjuka, mamma hade migrän och jossan mådde inte heller bra.
och martin sov borta, så han har ju klarat sig. och mackan hade ju åkt ner till enköping, så vi trodde också att han hade klarat sig.
haha, och jag sppppppyyyydde alltså. sen skulle jossan och jag kolla på high school musical 1 och 2, vi satte i 1an. men vi somnade. haha =) .
sen vid halv 12 fick jag för mig att jag skulle käka kräm och mjölk. käkade de, sen kollade ja jossan och mamma på tv. =) sen ja ba : tänk om jag spyr upp de här, fyfan alltså :D haha.
för pappsen hade gått och lagt sig. sen gick mor och lag sig. efter det så kände ja att ja skulle spy, så jag gick in på toan, fast de inte kom nå. sen gick jag och hämtade en hink som jag hade vi soffan om jag skulle spy. sen gick jag och lag mig i soffan och kollade på tv med jossan :).
sen jossan ba:
- spydde du?
- nej.. men nuuuuuuu! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ aiöhdgäqasdgia (ja, ni vet hur det låter när man spyr)

haha, fyfan vad jag och jossan skrattade efter jag spytt klart asså :D haha, och jag kollade på spyan, och det var krämen som kom upp. haha, och det smakade jordgubbskräm av spyan också :D
haha, sen var det meningen att jossan och jag skulle sova i martins säng :). men vi somnade på soffan med kläderna och allt. + att jag hada duntofflor =).
sen vid 2 vaknade jag, var pigg pigg pigg.. skickade sms till några och frågade om nån var vaken, så var jonas vaken :). fast han somnade vi 4. och då vaknade jossan typ, så hon gjorde en macka och käka och jag tog ett äpple. sen somnade hon efter en Beck vi kollade på. och jag kunde inte somna, sen somnade jag vid 5 eller 6..

stan, valbo med brandlarm och hämta en bil och lillebror! =)

i onsdags åkte mackan och pappa på tävling i enköping.
så jossan och jag åkte till stan med typ 10 bussen :) .
jag bytte en massa saker, och vi trippade omkring där =) . köpte, kollade och hade mysigt :).
sen efter ett tag så kom mamma och hämtade oss. då åkte vi till valboooou. vi hann gå in i nån killaffär, sen vero moda. sen när vi kom in till h&m så började det tjuta.

jossan ba: vad är det som låter?
jag: men ååh, det är någon som tagit något...
 sen efter jag sagt det så kommer det ut i högtalare ba:
VARNING, VARNING..
och då var det brandlarmet. hahha, nån som hade tagit nåttt. bra där moa! =) 
 
så när alla var på väg ut där ifrån, kommer det 1 tant och spinger och knuffar undan oss. hon ba: förstår ni inte att det här är farligt?
HAHAHAHAHAHA; heja tanten förfan! =D. sen när vi gick ut där så såg jag en på våran skola också =). johan.
så det var apmycket folk där utanför så vi gick till ikea och käkade. hur mycket folk som helst..
haha, när vi var på väg dit var mamma så dum. hon trodde det var en kille som sa det dära med brandlarmet, men jag som var så smart kom på att dom hade spelat in de! :D
haha, efter vi käkat så gick vi tillbaka till köpis. träffade sandra också! =) hon sa att det var sibylla, som gjorde så att larmet gick.
efter några timmar så åkte vi över till stadium, gick igenom typ bara. tråååkigt där inne. sen ville ja ha en milkshake så vi köpte de på mc donalds =) . hah.
efter de åkte vi och hämtade mackan, så lärde vi åka ut till norrsundet och hämta martin och farmor och farfars bil.
sen när vi kom hem har jag ingen aning om vad vi gjorde...
men jag kom i alla fall hem med 4 nya sjalar, kläder och en massa annat =)
hmm.. aja,  =)

dagen efter julafton. i norrsundet :)

dagen efter julafton.
då åkte vi, jag mamma pappa & martin till norrsundet.  där var alla som var hos farmor & farfar på julafton. utom mimi och mackan.
haha, när vi var där hade jag i alla fall väääldigt roligt :) . god mat, roligt, mysigt och allt sånt ni vet.
sen hade jag ju väldigt roligt med martin bobo och hugo också. haha, vi spelade innebandy för det mesta :).
och lilla bobo är så söt.

- moooa..?
- ja bobo? :)
- men knäpp ett kort nu då?

haha , så gullig ungen är :).
sen när vi skulle hem tror ja farmor var lite dragen. hahah, :D.
när vi kom hem så var mackan och jossan här. jossan fick sina julklappar jag hade köpt år henne och jag fick
världens finaste armband av henne! =).

var väl typ det jag kommer ihåg :)

image376 image377

julafton =)

julafton.
där var vi hos farmor & farfar. släkten var där :) . trevligt värre.
började med kalle, sen käk och då kom "tomten" ;) och efter det käkade vi.
när alla ätit upp så delade vi ut alla julklappar :). myspys.
jag fick bra saker, men jag bytte typ allt. nästan :p. haha
hugo och bobo, vilka sötsaker =) . mmmmm...
var väl hos f&f ganska länge. hah, när vi kom hem gjorde ja inte så mycket  =).
typ sov  =D


tjingeling


image375

God jul! :)

God jul på er allihopa :)
idag är det god julmat, kalle anka, öppna julklappar och en massa mys! :)
image374

GOD JUL! :)

INTE LÅNGT TILL JULAFTON NUUUU! :)

så,
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ALLA! :) :) :)

söndag

okej, nu ska jag ta mig i kragen och skriva.
i lördags morse vid frukosten så var det mamma pappa jag martin & sandra. haha, och jag hade julskinka på mig macka.haha, också när jag ska svälja så fastnar en skinkbit långt nere på min tunga.haha, smart som jag var stoppade jag ner fingrarna så lång ner jag kunde. haha, och gud vad jag höll på. haha, och mamma och dom skrattade. haha, jag kunde ju bara ha druckit lite dricka ju. haha,nejnje :D och vi skrattade och skrattade.
hade iaf mycket roligt. sen vid halv 2 åkte pappa och jag och hämtade jonna & maria för vi skulle till stan. haha, åkte mackans bil.haha, jag satt och böt låt hela tiden, vi hann inte ens att lyssna på EN låt. haha, sen gick vi lite på stan. köpte julklapp åt jossan. :)
sen när jag kom hem, gjorde ja inte mycket. sen vid någon tid, kommer inte ihåg. så kom det en massa folk hit. det jag gjorde var typ att käka mat, tv och sova. haha,
sen gick jag och lag mig fast jag skulle inte sova. så somnade jag, sen vaknade jag av att anders var full och han ramlade i hallen. haha, sen borstade jag tänderna och så och gick och lag mig.
sen i morse såg jag mackan sov på soffan och mamma kikade på tv. sen idag har jag inte heller gjort nått spec. bara vart hemma och tatt de lugnt.
sen när vi skulle käka nu ikväll så hostade mackan på mig, och jag hade munnen full av potatis så skulle jag blåsa på han så råkade jag spotta potatis på han :D hahahah, det var roligt :D
sen nu ska jag slå in mackans julklappar han har köpt. haha, ;) myyyyycket.

DAGENS BILD

image373
Superheta Zac Efron från High School Musical filmerna är nu mitt uppe i inspelningen av filmen Seventeen i Santa Monica. Här ser vi honom tränga sig in bland lyxbilarna för att åka hem efter en lång dag i studion. Denna film handlar om en äldre man som plötsligt vaknar upp och är 17 år igen. Låter som ett klassiskt komedimanus men så länge Zac är med så så måste man ju se den..

fredag

today lärde ja gå upp 20 i 9 för att gå ut och lägga mig i syrrans stuga för dom kom hit och städade här idag. så jag låg där ute och kikade på film. gött. sen gick jag in när jag såg att deras bil var borta. kikade först lite på tv, sen duschade jag och sen kollade jag på filmen annie. den är såå bra tycker jag, såg den också när jag var litenflicka! :)
sen har jag väl inte gjort så himla mycket. slått in julklapparna mina har jag gjrot, haha och jag suger på de! :D
sen kom mamma in med ett julkort JAG hade fått.
och det var av min söta jennifer! Tack :) <3.
 sen har mitt armband också kommit =) sååfint! :D sen har vi kollat på high school musical 2 :D
SNYGG ZAC! :o

men ska kila :)
tjingeling! =)

dagens bild

image371
bild: hemligt, fast jag gjorde om den lite.

världens yngsta mamma

Hon hette Lina Medina och fick barn när hon var 5 år. Lina föddes 1933 i Paurange, Peru.  Fem år senare 14 maj, 1939, föddes hennes son Geraldo. Föräldrarna trodde att hon hade en tumör eftersom magen var så stor, så de tog henne till sjukhuset . Men läkaren Dr. Gerardo såg att hon var gravid i 7:e månaden. Lina hade fått sin mens när hon var ca 8 månader gammal och hade redan kommit in i puberteten i väldigt tidig ålder. När hennes son var 10 år fick han veta att Lina var hans mamma, innan hade han trott att hon var hans syster. Han dog när han var ca 40 år av cancer.
Alltså det är ju sjukt, stackars barn. 5 år, våldtagen av sin pappa (eller vem det nu var) och sedan bli gravid. SJUKT!

image369    image370

( tog det ifrån nåns annans blogg för nått tag sen. kommer inte ihåg)

JULLOV! :D:D

JUUUULLOV! :D
har vi äntligen fått.
bara att det känns inte som jul, och jag längtar inte äns :(. hmm..
så idag började vi 9 på folkan. väntade på johanna ett tag innan vi gick och satte oss. sen var det typ nå föreställning. haha, ett band spelade, 2 st dansade, sen hade lärarna modevisning och sen var de nå mer. sen väntade vi ett tag, och sen kom johannas pappa så vi skjutsade han oss till skolan. sen pratade vi lite i klassen och sen var det tacobuffé. efter lunchen var det  utdelning av betyg och sen var det tack och adjö! :D
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! :D
haha, johanna och jag har ju jobbat med varanda tillsammans hela tiden. så vi hade precis lika betyg! haha :D. sen var det skit mycket folk som väntade på bussen och sofi hade spytt i busshållplatsen. BLÄ PÅ DIG!
sen på bussen var det apmycket folk, menmen. sen när jag kom hem har jag väl inte gjort så  mycket typ.
lite tv, och de. sen nu är nina och pierre här ! :) trevlans =).
också har jag städat lite på rummet för dom kommer och städar här imorgonbitti
men har väl inte så mycket att skriva nu,
så hejs! :)

Daft Punk, tjejer som dansar.

haha, snacka om grymt! :D
ni måste bara kolla! =)


piece of me - britney spears

här har ju britney fixat de.
inte så tokigt att lyssna på den här tycker då dock jag!

morgonens bild

image365

Jamie lynn & Britney spears

image362 image363



jamie lynn spearsbritney spears 16-åriga lillasyster, är gravid! Jamie, som är en stor tv-stjärna i serien Zoey 101, säger till OK! magazine att det kom som en chock för henne och pojkvännen Casey Aldridge (skolkade hon på sexualundervisningen eller?). Tydligen sa inte Jamie Lynn någonting till Britney om sin graviditet utan hon fick reda på det från medierna vilket gjorde henne rasande. Vilken soppa!

Som vi nu vet att britney spears syster Jamie-Lynn Spears gravid och Brittan blev ju mäkta arg för att hon fick reda på det först genom media. Britney åkte till lyxiga butiken Lisa Klein på Robertson Blvd i Los Angeles och kanske var det för att shoppa sig glad och lycklig igen? Britney såg för övrigt ovanligt fräsch ut!

sista dagen, och imorgon jullov! :)

vanlig skoldag idag. hände en hel del. haha, som på lunchrasten så drygade först jag och johanna med några som går i 1an. haha. vi tog en liten kille i armarna och banen och sprang med han. hah, :D . sen så blev det andra bullar. vi vinkade till nån typ robin eller nått, så han jagade oss helt seriöst i hela skolan. han var helt tookig. så jag låste in mig i tjejerna omklädningsrum, och då säger en lite tjej som heter perta och går i samma klass som den dära killen. så säger hon att han gick därifrån och när jag går ut. så sitter han där och jag bara sprang och skrek. han var helt galen, han varnade oss också att vi ville inte att han skulle få damp och att han kunde bryta foten av oss eller nått. haha :).  sen jagade han oss i typ 20 min, sen när vi hade engelska så lärde johanna och jag snacka med gabriella. haha, det har vi verkligen inte gjort förr! :o haha, jo många gånger! :D sen så snackade vi lite, och petra var ju knäpp. haha, :D. sen efter engelskan var det spanska. haha, vi körde typ fruktsallad hela lektionen. roligt värre, och heja ludmilla:D sen på  no:n så kikade vi på någon film och sen slutade vi. och på bussen  var det apmycket folk! sen när jag kom hem så kikade jag på tv, och somnade. haha, vaknade vi 8 :D.
så nu ska jag duscha och de, sen sova! :)
& imorgon slutar vi skolan!

hejs =)


coola killar

godmorgon. imorgon slutar vi skolan och allt, kan de bli bättre? :D
neeeheejdu! =)

image361

DAGENS BILD #2

image360

bada bada&bada

idag var det först vanlig skoldag till typ 9. sen åkte vi 4-9 till fjärran och badade. haha, roooligt ! :)
hände väl inte så mycket. badade lite, badade lite till & badade lite till..
efter vi hade badat klart så trippade jag och jonna ner till stan, kikade lite och de. sen träffade vi på micke och jocke också! :) haha, och sen hade jonna och jag också missat bussen..
sen när jag kom hem, kikade ja på tv. och somnade, sen har jag kollat på miffo. haha, den suger!.
annars har det väl vart bra.
ska sova nu i alla fall, sista skoldagen imorgon. sen har vi typ en "mys" dag eller nå i skolan på torsdag.
godnatt.


:) :) :) :)

booja. hänt mycket sen i helgen. i torsdags var det ju lucia. var i kyrkan först sen så gick vi till skolan och pysslade. slutade 1. soft.
sen på fredagen var det väl så där. skulle ha idrott, UTE med typ -10grader. haha, johanna och julia var dom ända tjejerna som var med på idrotten då. sen så skulle vi redovisa en bok, fast det gjorde jag inte.
sen var det helg. på fredagen gjorde jag väl inte så mycket, eller rättare sagt.. jag kommer inte ihåg vad jag gjorde? :s.
sen på lördagen så klev jag upp typ 8 |-).. för jag skulle ha match. den gick inte så bra. menmen. sen när vi skulle hem så hade mamma&jossan redan åkt så jag fick skapligt med damp. sen kom mamma tillbaka och hämtade mig och mimi .när vi åkte hem så tjatade jag att jag ville ha donken. haha, och sa att mimi och jossan också skulle ha det så vi drog in där på. köpte och åkte hem. käkade och sen duschade jag. Iiiiiskallt för pappa hade duschat.. ovanligt. sen så sov jag mimi &jossan i några timmar. haha, satan vad skönt det var! :)
sen på kvällen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. sen på söndagen åkte vi, + jossan & farmor och farfar till engeltofta och käkade julvbord. ååååh,efterrätten/erna var så jävla goooda! :Dhaha, och glassen. muums =).
sen åkte vi hem, kikade på film och lite så där. jobbade på redovisningenockså, sen gick jag och lag mig.

måndagen så var det skola. hade sovmorgon. sen gick jag över till emma och sandra som vanligt. och jossan åkte också hem :(. hoppas du hade en trevlig resa! :)
sen i skolan så redovisade ja, och jag hatar att stå inför klassen så mycket. men det gick bra + att jag hade så att dom satt med ryggen mot mig! haha :)
sen efter skolan åkte jag sevgi och maria till stan och sen solade vi.
ja. det var väl det! :)

dagens bild

image358
 foto: jag

GRR

Jessica Alba - sexigt värre, eller hur?
image357

Grattis

Igår(14/12)  fyllde Hollywoods nya darling vanessa hudgens 19 år och den unga stjärnan firade sin födelsedag på kontoret för att sedan få poliseskort hem. Vanessa vet om att det här en stor nyhet för alla paparazzis och ställde snällt upp på att posa för några kort istället för att de ska jaga henne hela dagen. Stort grattis på födelsedagen Vanessa

image356

tisadag

godmorgon.
inte skrivit nå mycket alls nu för tiden men jag lovar. det ska bli ändring på det. och idag ska vi 4-9or åka och bada :). haha, på fjärran |-) .. menmen, slipper ju nästan en hel skoldag. fast vi har en lektion innan vi ska åka som jag tycker är väldigt onödigt!!

tredje advent.

hohoh, sitter på lillebrors dator. sjunker ju  ner i stolen så man försvinner fan.. *-)
menmen, har inte skrivit på länge nu. så ska väl försöka skriva idag men måste plugga lite och sen ska vi
på julbord också någonstans.. kommer inte ihåg vad det heter med nånstans var det i alla fall.
haha, ska kila nu för martin&kalle är så dryga
tjingeling! ;)
haha, lillebror blir på bild.!

image355

Dagens bild.

Hawa :)
image354

onsdag

imorse var det bara  jag som gick upp. dom andra fick sova.. lite frästande. menmen, haha. emma och jag trodde vi hade missat bussarna imorse, men sen efter ett tag kom tierp och östhammar så vi tog 832. kom till skolan, då var det klassråd först, det var slappt. efter de matte, haha jag&johanna bråkade med andrea och bianca så ewa blev arg. sen hände det en massa idag, blev insparkad in i ett bordshörn, INTE SKÖNT! memmen.och miken har damp. och alla småtjejer i typ 4an är cp, glor somfan och kaxiga. hatar dom, och vissa i 8b är så jävla dryga så gå och dö!
på NO:n var det också slappt och spanskan, spanskan lekte alla nån lek utom jag &johanna för vi jobbade ist, och på NO:n så gjorde jag&johanna vårat hemprov. sen slutade vi, åkte hem. gick en bit med oskar, kom hem. somnade typ på direkten och sen har jag kikat på tv och duschat.
haha, och HAWA vann topmodel :D hihi.
ska nog sova nu, hejs! =)


yeah, dude!

coola killar.
image353

GRRR!

.. david beckham

( ger oss underkläder från armani.)
image352

lördag och söndag

jaja. ilördags morgon åkte jag och jonna till uppsala.
det började med att jag gick upp vid 9tiden. fixade och trixade med en massa.
sen när jag var halvvägs till tågstationen så kom jonna och hennes mamma ibilen
så dom hömtade mig där. så vi åkte sen dit till tåget.sen när vi kom på så satt vi och lyssnade på musik typ hela vägen. när vi var någonstans så kom det en apäcklig kille som hade nagellack och allt skit. haha, fuul :D.
sen när vi kom till uppsala så började vi shoppppa =).
vi är ju som smartast som två blondiner som vi är, så köper vi det jobbiagste att bära *-) . tjena smartskaft!.
så vi fick bära den stoora påsen + alla andra påsar. vi gick och tippade omkring där ett bra tag. sen så käkade vi på Mc donalds. shit, det var länge sen. menjaja.  sen stroosade vi omkring mer, påsar&påsar&påsar..
sen när det var typ 2 tim kvar till tåget gick hem så gick vi till ett café. haha, satt där med varmchoklad och milkshake, och någon chokladboll som det lät frigolit av haha. vi satt där och mös och hade det underbart.
ingen bättre än jonna!
efter ett tag så gick vi till stationen och där var det lite hullerombuller. haha, visste först inte vilket tåg vi skulle på och allt så. men vi kom på rätt tåg iallafall. då var det musik som gällde. haha, jonna var orolig över om vi hade tagit fel tåg och en massa. sen hoppade vi av i tierp så där såg vi bussen. spraaaang till bussen med alla kassar och helvetet.. när vi väl kom fram så var det lindbloms mamma som körde bussen. så vi fick hoppa på bussen före alla och till&med gratis fick vi åka :) . haha, direkt när jag hoppade av bussen så ringde ja jonna för jag lärde berätta att halla bomhuspojkar hoppade på bussen och jag skulle förklara lite saker också. haha, roligt :)

sen när jagkom hem var det bara lillasöta lillebror som hade somnat vid tv:en i soffan. sen väckte jag han, hähä.
då kollade jag på Hur man blir av med en kille på 10 dagar. och då mitt under filmen så ringde tompa! :D haha, länge sen. en häärligt kille det =). sen efter nån timme så kom mamma mackan och jossan från arlanda eftersom mackan kom hem ifrån utlandet. och jossan hade åkt tåg upp till stockholm för att överraska mackan på flygplatsen med mamma. hur gulligt är inte det då? :)
så innan dom kom hem så kollade jagockså på filmer Rent. den var i 2tim och 8 min, och jag lär ju säga att den inte var så jätte bra. blev lite besviken på det. menmen, kollade i alla fall på hela. haha.
sen någongång gick jag och lag mig.

på söndagen vaknade jag seeeent. och jossan åkte hem då också.
men hon kanske kommer till helgen :) .


jag är köng

haha, skriver inte idag heller. för jag ska snart sova.
men ni måste se, när jag gjorde glögg idag. jag vet, jag är köng!

image351

godnatt.

skriver om uppsala imorgon eller något. för nu är jag alldels för trött.
hihi, :)

godnatt!

image350

Tyra Banks

image349

Mischa Barton

.. har bytt stil.
såg först inte ens att det var hon först.
image348

Dagens bild.

Keira Knightley

image347

fredag.

fredag idag. skönt. skolan började med NO. jobbigt. 8-halv 10. booring. men det var ganska roligt med tjejerna. efter NO:n var det rast. så jag och johanna trillade runt lite på skolan. haha,sen bytte vi om för vi hade idrott. och vi hade våra brallor vi gjort på slöjden och dom är ILLGRÖNA!! haha, vi syntes iallafall. på idrotten så spelade vi någon rolig sak. ingen aning om vad det hette. men det var i alla fall skit svårt att skjuta på bollen. haha :D. men roligt var det ju, för första gången! sen efter idrotten var det lunch, vi fick johanna och mina efterlängtade vårullar,haha . och då på rasten så trallade johanna ochjag rint lite. haha, sen var det SV och SO kvar, men vi kollade på film då. Zozo, kikade vi på. har sätt den förr. sen efter filmen slutade vi. då åkte ja hem, gjorde inte nått spec. kollade på glamour, haha hooooon vaknade! :D sen ikväll var det ju också Idol-final. och jag ska aldrig mer kolla på den skiten, AMANDA SKULLE JU HA VUNNIT!!!. bajs.
och nu ska jag nog sova, för jag och jonna åker till Uppsala imorgon och ska shoppa lite ;)
Good-bye.
färgen på brallorna, fast med lysande.
 image345

Ashley Tisdale & Vanessa Hudgens

hur klockrena outfits har inte Ashley Tisdale och  Vanessa Hudgens
här? och solklar var är ju ändå ashley.
helt klart!
gillar baskern, flätan och väskorna båda två har.
och ashleys skor.
image344

närmre titt.

 det armbandet jag nämnde om igår det som nicole richie hade på sig som jag vill ha.
här får ni en närmre titt på det:


image342

mums, jatack gärna.

 det här armbandet ifrån disney vill jag ha.
image341

Zac

.. på väg till gymmet i L.A. man måste ju hålla sig i topptrimm
om man ska vara hetast i hollywood.
men det är han iallafall.
innan han åkte till gymmet åkte han och lämnade sin kära
Vanessa.
image340

yäj

torsdag.

idag var/är det torsdag. i skolan hände det väl inte så mycket, förutom att jag råkade spilla varmchoklad på johanna. och förlåt för det! :).
sen på slöjden så gjorde vi nå änglar, och sen var det bild. haha, crille hade "ritat" en bild. och på hela det vita pappret var det en lite blyerstprick, man såg den knappt. och gissa vad han fick på de? jo, MVG! :o
herregud.och på min fina streckgubbe fick jag VG++. haha. nice.
efter skolan så åkte jag andrea och bianca in till konfan. haha, höjdpunkt: TÅÅÅRTA. haha, shit.måste börja träna nu.  aja, typ kvart i 6 så kom pappa och hämtade mig. åkte till kontoret och hjälpte han att skriva ut nå bilder på någon ny crossbuss. var ganska nice. sen käkade ja, och sen åkte ja på träning. och den var så där. jag och sanna krockade med varandra. så det bara smallllll. det blev så där att man inte visste vilket håll man skulle springa åt så det bara small istället. och jag fick klubban rätt i bröstet, och det gjorde så JÄVLA ont. menmen. groggy.se
efter träningen var det dusch och sen så dator som nu.det var typ nå krovar vi skulle sälja i klassen för att få ihop pengar till polenresan i 9an och då sålde ja bara till pappa, och han köpte typ 19 st till sina anstälda

och då tyckte han jag var så duktig så ja fick 1100 kr. ha, perfekt! :D

sen nu vet ja itne vad jag ska göra, kanske sova tidigt? :)


jatack

det lila armbandet hon har på sig här skulle jag inte
tack nej till.

Beskrivning:Armband i mjukt skinn.
Pris: 1.150,00 kr

image339

Snabbt stilbyte, en skön stil

mary-kate olsen
... fortsätter att köra sin avslappnade hippie-stil. Det verkar som om hon lämnat pumpsen och de exklusiva märkeskläderna hemma för nu är det låga Converse och Palestinasjal som gäller! Vi ser henne här på onsdagsmorgonen komma ut från en kontorsbyggnad i Hollywood med vad som ser ut som ett manus i handen och en cigg i mungipan.. vad är detta för sunkig stil Mary-Kate?
image338

Lindsay Lohan

... är tillbaka på jobbet igen. Här ser vi henne med ingen mindre än The Incredible Hulk! Lindsay håller nämligen på med en reklamfilm (har rehabräkningen kommit eller?) där hon spelar en oskyldig flicka som blir räddad av den otroliga Hulken. Det verkar dock på dessa bilder som Hulken är mer trött än otrolig..

image337

onsdag

skolan idag då. var väl helt okej. haha, på spanskan så jobbade ja med sebbe.kuligt värre! :) .
hände väl ändå inte nått speciellt. när jag kom hem så kollade ja på tv. och somnade. ganska skönt.
sen nu var det ju top model. undra vem som åker ut och vem som vinner hela skiten.
nu ska jag nog gå och besöka kudden.
hey's.



sjuk

tjena. idag gick jag upp 10 över 6. men det blev ingen skolan för mig. har ont i halsen osv. aja, på morgonen kl 7 så kollade ja på film.good movie. aja, somnade ganska snabbt men jag har ju sätt den förr. sis var också hemma så vi har väl legat på soffan och tatt de lurre. har också pluggat lite :). sen så har ja välinte gjort så mycket. bara vart hemma och myst.  godnatt! :)

Zac & Vanessa, finns det nå sötare par?

image335

Ashley Tisdale

ashley
..bekräftar nu för tidningen People att hon har gjort ett näsjobb men att detta var orsakat av att hon haft svårt att andas sen hon var liten. Givetvis går det nu även rykten om att vår High School Musical-stjärna passade på att göra fler ingrepp samtidigt. Det tvivlar vi starkt på men man vet aldrig..
image334

prison break

hejhej. skolan idag, var väl så där. inte nått sepc. hade musik, jag johanna sandra och sara spelade gitarr. haha, apologize. haha, lät ju goood! :D sen när jag kom hem, var ja hemma. gjorde inte så  mycket, high school musical låtarna har gått om & om igen. såbra. grr.. sen vart de ingen träning, ont i halsen och läxor. hmm.. och det var ju också prison break, kan det bli med spännande? vart typ så nervös så man nästan fick fotsvett. haha, that's good! :)
ska nog sova nuja, skolan tidigt imorgon. men snartär det jullov. tar en dag i taget.
godnatt.

image331

converse

converse
har du ett par isåfall, vilken färg?
image330

Hila Elmalich

image329

Bilder och info från aftonbladet.


Hila Elmalich blev offer för den svåra sjukdomen anorexi. Här bärs den ca 30 kilo tunga modellen mot sin död. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är hemskt vilka krav modevärlden kan ställa på sina hårt arbetande modeller. Detta är verkligen en tragisk händelse, en sådan vacker tjej som Hila som avlider som resultat av undervikt. Hon kämpade mot anorexin i flera år tillsammans med sin modellagent, modellfotograf och vän, vid namn Adi. Jag hoppas verkligen att han inte bokade upp henne på olika modelljobb när hon genomgick den svåra kampen. Som resultat av hennes bortgång införde Israel som första land en lag att modeller inte får ha ett BMI under 19. Himla sorgligt att det skulle behöva gå sådär långt innan de införde den lagen. Stackars lilltjej. Stackars Hila

ashley olsen

image328
ashley olsen
har cocacola burkar blivit nått nytt?

spice girls

haha, nyss när jag kollade på tv så kikade jag på filmkanalerna.
och gissa vad det var för film då?
jo "spice world" haha  med spice girls :D
kommer ihåg när jag var lite och jag hade den filmen, herreguud.
image326


                           SPICE GIRLS!

                                        NÅGON SKILLNAD   NU FRÅN FÖRR?







 image327

grr

 det är sjukt vad snygg man får vara?!
image324

höll på att börja grina.

image323
första advent idag. helt otroligt.
aja,idag har jag väl inte gjort så  mycket. vaknade på soffan eftersom jag somnade där. och när jag vaknade orkade ja inte gå till mitt rum. high school musical 2 har gått på för full rulle idag med. gaaash, Zac är ju bara för snygg. grrr!
sen var det match, spelade mot aston och jag kommer inte ihåg vad det blev. men vi spelade bra girls! :) sen så när jag kom så sa dom att jag skulle spela back, men tjena? aja. höll på börja grina helt seriöst när dom sa det. menmen, det gick väl sådär och det var ganska roligt. efter matchen så var vi kvar för furuviks p92
hade match efter oss mot huddik. kommer inte ihåg hur det gick där. anyway,
ska nog sova nu. + att jag har käkat kinamat idag. mumma! :)
GOOOOODNIGHT! =)

match

match nu mot aston..
resultat kommer nog.

200042-250

I gotta go my own way..


just nu är det high school musical som går på för full rulle här hemma.
låtarna, bilderna och filmerna
Den här låten är fin i filmen.
I gotta go my own way..

Hallelujah


Så himla fin låt.

Hiss eller diss?

som alla nog redan vet så är det ju mycker paljetter nu.
okej, visst. det är fint på klänningar och så.
men vad säger du om dom här trosorna eller vad det är?
hiss eller diss?  jag säger nog diss.
dom här finns hos urban outfitters!
image319

GIVE ME!

hiih. 1 december idag.
ooh, 24 dagar kvar till julafton :)
men jag vet ingenting jag önskar mig just nu så där
booom!
fast dom här ringarna skulle ja inte säga nej till. kanske åka och köpa dom? 
      Bild:
här                                                                                               jag är ingen som orkar vänta för lääänge.
slår nog till snart på dom.
image310

<3

image304

God natt.

200042-303God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt. God natt.


GRRR!

ïhih, nu ska jag gå och lägga mig + att jag ska kolla på antinge stomp the yard eller high school musical 1/2? :)
hmmm..
grr på båda! ;)

image266 image301