Köpte idag.

image570

Outfit

Randig tröja som är min brors kommer från H&M
"Kjol" som jag har gjort av ett linne kommer ifrån JC.
Och till det hade jag två ringar och en klocka.



toooorsdag

Tjogräs.
Idag var det skola som vanligt då. Hände väl inte så mycket. Gjorde VG delen på matteprovet men hann inte klart.Så får väl fortsätta med de på måndag. Och det var skit svårt. Måste plugga. Sen efter skolan åkte ja in till stan. Gick och mös själv. Ååh, så skönt de var! Sen gick ja upp mot Söder så kom pappa och hämtade mig. Och de var iiiiiskallt. Sen kom hem, Jossan och Mackan kom också. Sen käk, och sen träning.
Kom hem, åt en banan och sen dusch. Sen trodde ja det var Martin som kom i trappen och skulle gå in.Så skulle jag skrämma han. Men så var det Jossan, så jag ba: BUUUUU! Och hon skrek såjävligt att hon skrämde mig! :D Haha, det var roligt. Sen har jag pratat i telefonen med T och gjorde samtidigt läxan och städat lite.
Sen nu ska jag strax sova.

Träffade också Sandra på stan. Mycket trevligt! :)
Godnatt.

outfit med en massa snö

T-shirt från JC
Tjocktröja från Peak
Jeans Miss sixty
Lillebrors skor från Nike
Vantar från H&M
& Halsduk från MQ
och en himla massa snö...
image568

Söt klänning.


Otroligt söt halv lång klänning ifrån ASOS. Och den är inte allt för dyr heller. Väldigt fin.
Finns i den här korta modellen och lite längre. 
image567

Gladiatorsandal

Snygg "sandal" ifrån Ellos.
Ynka 299:-

image566

Viking-gummistövel

Gummistövel ifrån Viking som jag inte skulle säga nej till.
Hoppas dom blir mina snart.
mammmi?!
image564

Mc-mässan i Göteborg den 25-27/1 (Långt inlägg)

Yeah, well.. i det här inlägget blir det om resan till Göteborg och MC-mässan.
Började med att man gick upp 6 på fredags morgonen så där lite lätt då.. |-)
Hoppade upp ur sängen, mötte Jossan när hon var på väg in till duschen. Eller ja, toan. Senare kom Mackan och pappa också upp. Var meningen att vi skulle åka vid 7. Men så seg pappa är så kom vi ju självklart iväg 1timme senare. Var rätt så segt i bilen. Alla var trötta. Men så lyssnade vi på rix megapol eller vad det heter med Adam och Gry. Och morgonens gäst var självaste Petter. Lyssnade på det och det var rikigt roligt, och jag knäppte självklart kort också. Sen hade vi ju självklart roligt i bilen på den lååånga resan ner till Göteborg. Men när vi kom till Västerås så lärde vi stanna på en Shellmack för vi skulle vänta där på Nypan. Haha, hade trevligt medans vi väntade, och vi köpte lite ditt&datt. Sen var det bara att forsätta resan när Nypan kom. Jag somnade ganska snabbt efter vi åkt, och vaknade upp i Göteborg. Och Jossan lika så. Så vi åkte där igenom, och sen kom vi till vårat hotell.Och det låg perfekt. Nära till filmstaden (det var filmfestival när vi var där), Ullevi, Skandinavium, där mässan var och mycket mycket mer. Så vi kom till vårat hotell, vi parkerade bilarna och sen checkade vi in på hotellet. Jag tyckte det var dom minsta dubbelrum jag någonsin har bott i. Så pappa och jag gick in i ett rum, och Mackan och Jossan in det andra. Vi fixade och trixade. Sen skulle vi gå till mässan. Och innan hade pappa och Nypan gått ner för att köra ner bilarna i garaget, och den stunden dom var på hotellet i ca. 5min hade dom fått parkeringsböter på 400:- ,haha. Sen traskade vi ner till "Svenska mässan" då dock där mässan var. Gick där från 4-8. Och vi hade roligt, och jag hade det treeeevligt :D. Jossan och jag testade nå skit sköna kuddar med massage i. Sen kom Mackan och testade dom också. Ååh, Jossan ville knappt gå därifrån! :p Sen ett tag var jag helt svimfärdig. Kändes som om jag skulle svimma innan vi skulle testa kuddarna. För jag hade inte ätit nått på hela dagen. Sen vid slutet typ så köpte Josefiné pommes och läsk. Haha,hon gav mig pommes men nejnej! Onyttigt :D . Sen när klockan var vid kvar i 8, så var vi vid KTM så satte Jossan och jag mig på dom minsta hojjarna och bara satt. Var ju fan typ slut :D. Sen gick vi till entren som mässan satt "fast" i. För där bodde Jossans mamma pappa och bror. Så vi gick dit och snackade lite. Sen gick vi till någon restaurang. Det var väl helt okej food där. Typ någon italiskrestaurang. Sen när vi käkat och allt, så gick Jossan Mackan och jag till Mc donalds för att träffa Algot Rickard(J's bror) och någon tjej, typ Kim tror ja. Så vi satt där, för allt hade stängt. Bowlingen och allt !:o Shit, självaste Göteborg och bowling, bio och de stänger 10! :o . Haha.
Sen vid midnattslaget gick vi tillbaka till hotellet. Pappa och Nypan var väl nere vid "baren" eller vad de heter. Så jag lag mig och kikade på film. Somnade också ganska snabbt! :)

Lördag:
Vaknade vid halv 9. Sen typ vid 9 ringde Jossan. Hon frågade när vi skulle ner och käka frulle och vad jag skulle ha på mig osv. Ni vet, giiirls! Haha, när vi snackade hade ja inte någon röst typ. Helt hes. Aja,sen var det frulle. Käkade nå mackor och de. Sedan var det bara att åka upp på rummen,duscha och fixa. Sen gick vi till mässan. Typ 999836583638575638365 människor som stog i kön och där INNE! Gick som vanligt runt och kollade. Haha, hade aproligt tycker jag. Men efter ett tag blev det långtråkigt och boooring. Sen någongång vid 4 eller nått gick vi tillbaka till hotellet.Satte oss där man kan käka och vi käkade typ någon räkmacka eller nått. Fast pappa åt nått annat. Sen satte vi på oss badkläderna och åkte ner till relexen. Sköönt.En bubbelpool,solarium, gym och det man behövde. Men när vi kom ner var poolen full, så vi satt och väntade ett tag på nå stolar som var sköna för rumpan. Sen gick det ur människor. Så vi hoppade i. Sen kom Mackan i också. Och varken jag eller Jossan skulle blöta håret. Men det sket ju sig när både pappa och Mackan var där. Sen efter ett tag blev det bara jobbigt att sitta still. Så jag trallade mig in till gymmet. Körde en massa olika saker. Sen kom Mackan också in. Haha, han är ju knäpp. Han var typ dyngsur och lag sig på golvet så det skulle bli blött. Sen gick vi ut ett litet tag. Och när jag gick in dit igen så självklart halkade jag i den dära vattenpölen. Woho. Sen fortsatte ja att träna, satte på TVen och hade det bra. Sen kom Mackan in igen. Jag sprang på rullbandet och han höjde upp det så det blev som en uppförsbacke. Höjde farten till fullt som är 16. Och själv sprang jag på bandet som en dåre. Och Mackan hade nog roligt. Haha, men det var roligt också =D. Sen gjorde vi samma sak på han. Sen kom pappa in. Haha, dom skulle benpressa. Eller vad det efter. Så skulle dom se vem som klarade mest pressar med 96kg. Och Mackan gjorde 24. Pappa sa att det var väl ingenting men själv klarade han bara 12ynka. Haha. Sen någongång åkte vi upp till rummen. Duschade och fixade oss. Sen gick vi ner och käkade. Hade det mysigt. Men Mackan mådde illa. Och vi skulle gå på bio. Alltså jag Jossan och Mackan. Sen när Mackan bara käkat lite så sprang han ut. Typ spydde. Så det blev ingen bio för oss 3 i stället blev det deras hotellrum. Och pappa var kvar där nere och tog det chillmakrill. Efter ett tag inne i deras rum. Så spydde Jossan. Sen sa hon att Mackan skulle stoppa fingrarna i halsen för han mådde så illa. Sen bara kom det. Och ja sa tack och gooodbye och drog. Kikade på film, hoppade förfullt i  sängen som var väldigt roligt och allt skoj man kan göra. Sen somnade jag när jag kollade på någon film jag inte fattade någonting av.

Söndagsmorgon. Vaknade vid halv 9. Sen någongång ringde Felix till pappa. Så pappa lärde åka ner och hämta honom. Felix är då dock Nypansbarn. Sen när dom var där nere klädde ja på mig och då hämtade dom mig. Så vi åkte ner och käkade frulle. Och M&J stannade för dom mådde inte bra. Haha, vid frullen hade vi det gött. Ingen var sjuk och det var god frukost. Efter vi käkat klart, åkte vi upp. Packade våra stuffs och sen checkade pappa ut. Sen väntade vi på M&J. Sen kom dom i hissen och dom såg ut som zombies. Själv tog jag avstånd ifrån dom och lika när vi skulle vänta på hissen när vi skulle ner i garaget. Stopp! Inte närmre mig, sa ja. Sen i bilen satt jag i fram. Så åkte vi och lämnade av Jossan vid hotellet där hennes mamma och dom bodde. Sen åkte vi heeeela vägen till först Enköping för att dumpa Felix och sen vägen till Gävle. Sen när vi kom hem gjorde ja väl inte så mycket. Typ datan. Haha. Aja, det var väl typ det som hände den helgen ! :)

Helgens besvikelse, att inte träffa dig.

Tisdag

Godkväll.
Skolan idag var väl helt okej. Haha, när det var idrott va inte ja med. Och inte Tobbe och Eddie lika så. Så lärde vi gå en promenad, så var det typ en liten en (någon buske ni vet?) aja. Så hade dom typ en säck på den.
Tobbe ba: Meeh.Varför har dom kläder på trädet för?
Sen alla ba: hahahahahah.
Fyfan vad roligt vi hade! :). Sen var det lunch, och sen lektioner. Var väl helt okej. Sen när vi hade slutat så stog Alva där vi busshållplatsen. Så sparkade hon mot mig. Och det bara stänkte skitigt vatten på min vita jacka. Haha, bruuun prickig :p. Sen höll vi typ på att bråka med nå småtjejer som går i 2an eller nått. Haha, men Sandra och jag hade roligt i alla fall. Sen när jag kom hem gjorde ja inte så mycket. Eller har inte gjort nå mycket alls idag. Har nog matteprov imorgon och spanskaläxa som jag inte alls har tränat på. Men matten kan ja, och Spanskan ska jag träna på när jag ska sova.
Har även försökt att borsta mitt kråkbo till hår idag ja! applåd till mig! =D. Haha, det gick riktigt fint. Eftersom jag aldrig borstar mitt hår, och senaste gången jag gjorde det var typ för 3månader sen så hade jag inte en ända tova. Wooho, grattis Moa.
Sen nu ska jag nog sova! :).

Nattinatti.

Rayban

image563
image562  
Rayban vs. pappas gamla.

Vita converse

 Huhu, nu saknar jag mina vita converse. På första bilden ser ni dom hur dom såg ut när jag hade dom på SM:et i Tomelilla i sep eller när det var. Och dom vart helt förstörda..
Men nu har jag tagit bort geggan och hoppas på det bästa att dom blir vita efter tvätten. (andra bilden är hur dom ser ut efter jag tog bort geggan!)

 

Changes - Kelly ft. Ozzy

Höhö. Kommer ännu ett till youtube-klipp.
Fast nu är det Kelly och Ozzy som sjunger Changes.
Okej, visst lite gammal. Men jag gillar den starkt i alla fall.

A drop in the ocean

Mysig låt

Shoppa och rädda liv

Som ni nog har sätt har olika kändisar har gjort tröjor  och stödjer ADIS eller vad det nu var. (jag har tyvärr inte någon koll just nu)
Men ni kan se kollektionen här nedan, och förlåt men jag suger på paint.
Min favorit är nog Rihannas. och besök
här


Fin skjortklänning från Laredoute

En förbannat snygg skojrtklänning från Laredoute
Skulle va fint med bara ben, ett par klackisar och en solig dag!
Något som jag skulle vilja ha i garderoben.

image558

Blommigt,blommigt.

Eftersom det är mode med blommigt i sommar så hittade jag denna söta topp på
Halens för ynka 179,90 :-


image557

Min personlig almanacka :)

Idag när jag kom hem så såg jag att det var ett lite paktet till mig som låg där.
Och det var min snuttigulliga Personliga almanacka! :)

image555 

Disney Couture

Vad gömmer sig i denna påsen ifrån
 Disney Couture?
image553


Jo men visst är det mitt armband

Måndag

Ja ni kära vänner. Men jag får ta och skriva om Göteborg någon annan dag.
Men idag var jag hemma ifrån skolan för jag är sjuk. Har inte gjort så mycket hemma heller.
Aja,ska nog sova strax. Så tjing!

home and goodnight.

jao.
now i'am home, and goodnight.

image552

Göteborg väntar! Chio!

God morgon alla vänner här ute så här på morgonkvisten.
Aja,jag håller nu på att packa lite. Ska snart käka frukost om alla bara blir klara.
Anyway, good-bye!
Hörs på söndag om ja inte mobilbloggar! :)
PUSS !

GÖÖÖTEBORG

Godkväll.
Har typ precis packat. Eller ja,packat och packat.. lagt fram.
Sen nu ska jag gå och lägga mig. Vi ska åka kl 7 imorgonbitti.
Så då drar vi till Götebrog! Tjing.


Dagens outfit

Dagens outfit var väldigt enkel.

Tjocktröja från Peak
T-shirt från Carlings
Brallor från Nudie

 

Slagsmål med lillebror

Kollar just nu på Jersey Girl. Tycker det är sorligt när hon dör.
Sen alldeles nyss hade lillebror och jag typ slagsmål. Han slog mig skit hårt på nästan. Så satt ja kvar och när jag gick slog jag allt jag kunde i hans fittansdagjiasäjdfgäasöfghuvud. Så nu låste ja in mig på rummet och ska nu gå ut och kolla på filmen och läsa Race.

Morgonens outfit m.m

Blev ingen skola för mig idag. Hade skit ont i halsen imorse. Så när jag var hemma gjorde ja väl inte nått speciellt. Kikade på tv och lite så. Sen på kvällen så drog Filippa och jag ut och gick. Gick ungefär 1mil idag. Sen när jag kom hem hade Mackan och Jossan kommit hem. Sen käkade vi, sen hoppade ja in i en dusch och nu blir det lite tv. Skolan imorgon, fast först ska jag till tandläääkaren. Hatahata.
Tjing

Typ morgonens outfit.

image549

Heath Ledger


Heath Ledger, är död

Nu ni. Jag läste nyss att han har dött. & han blev bara 28 år. Han kan inte vara död ju.
När han var med i "10 orsaker att hata dig" ååh. Älskar den filmen. Det här suger.

Heath Ledger
image542


Brandlarmet 2 gånger

Skolan idag. Hände väl ingenting speciellt.
Förutom att brandlarmet gick 2 gånger. Haha, för det är iiiiskallt på våran skola så hade Rektor J. köpt nya värmeflektar och det var av dom larmet gick. Så nu blev dom 8000kr fattigare :D. Efter skolan så åkte jag raka vägen in till stan så gick Filippa och jag och gymmade. Gick bra som en sommaräng. Sen åkte mamma och jag till IKEA. Köpte lite ditt&datt.
Duschen,käk och handbollsmatchen nyss. Spännande de va...
Är typ sjuk nu ju. Och pappa och jag har gjort en deal.
Very nice, gummibajs!
Ska sova nu så får vi se om jag blir bättre i halsen imorgon.
Tjing.

Min söta lampa vi inhandlade idag på IKEA.

Dagens outfits

Jacka,örhängen, kofta och armband från H&M
Stövlar från Vagabond
Sjal från Vero moda
T-shirt från JC
Jeans från Diesel
Väska från Nuknuk




  
image539 

Inte roligt alls.

Har inte skrivit något sen i helgen men det kommer.
Idag var det i alla fall skola. Var väl inte så jätte roligt igen.  Efter skolan så käkade vi mat,sen gick ja och Filippa ut och gick. Sen nu ska jag duscha och sen plugga! :)


FÖDELSEDAG

kom hem nu, helt ärligt.
bästa födelsedagen hittilst :) <3
skriver mer imorgn


18 januari är min dag! :)

Faktiskt är det min dag idag :). Och många andras också.
Men mest min ;).
Så ja,idag fyller jag år!  image536

Födelsedag imorgon! =)

Ja som sagt..
Nu är det bara 1 dag kvar till min födelsedag :D

E,O och jag på min födelsedag 07

image535

IMOOOORGON!

"skolan idag.
hände väl inte så mycket. hade matte,so,slöjd och bild.
så de var en slapp dag:).
haha,hade roligt också =D.
efter skolan åkte ja hem,packade och lite så.
sen tog jag bussen hem till sis, sen gick vi ner på stan och fixade och donade. sen gick vi till träningen:).
var en träning som var så där.

iallafall. idag åkte pappsen till fjällen. och han är borta imorgon på min födelsedag :(. men ja fick ju en present imorse innan han drog.
aja,ska städa mitt rum nu. för tanterna kommer hit och städar imorgon.
tjing"

 tog de ifrån bilddagboken. bara för ja inte orkade hitta på något nytt att skriva ;)

Skönheten och odjuret! =)

Skönheten och Odjuret =)


 


2 dagar kvar.

2 dagar kvar nu.
Och vet inte alls riktigt vad jag önskar mig.
Får väl se va dom har köpt.

Och sen kommer FB! =) <3

Onsdag

Idag var det en hel vanlig skoldag som jag tycker inte alls är så rolig. Men jag gled igenom den lätt som en plätt. Hände inget speciellt i skolan heller. Och på NO:n bygger vi broar så vi blev klar med våran. En svart jäkel blev de. Inte alls för snygg.
Efter skolan tog jag en tallrik med kräm och mjölk. Mumma.
Sen var de Torkel i knipa så jag låg och kikade på den. Då efter ca 10 min så kom Mackan Lindblom och Michell. Mackan skulle göra något. Sen drog dom.
Och då somnade jag. Vaknade vid 7-8 så då käkade ja, lite tv och nu har jag duschat.
Ska väl försöka sova igen nu. Fast tills jag ska upp vid kvart över 6.
Tjing.

Peacearmband

Alla har väl såna här nu,men jag tycker den här
färgen är söt! :)
image534

illa luktande bajsfabriken idag..

Idag gick jag upp halv 7. Men började inte förns halv9. Men vid kvart över 8 kom Sandra hit så skjutsade pappa oss till Stora Enso. Skulle på studiebesök där. Fyfan vad de lukta. Men vi var där någon timme eller så. Sen lärde vi åka tillbaka till skolan för att käka och ha en fjuttig engelska. På engelskan var vi ungefär bara 8st eller nått sånt. Sen fick vi sluta tidigare också, så fick Sandra och jag åka med Sara hem. Trampade in och ropade HAAALLÅÅ?! HALLÅÅÅÅ?! Ha,så låg Jossan och Mackan och sov.  Så jag hoppade in i duschen, sen vaknade dom. Dom lagade mat och de. Sen åkte vi in till stan. Jossan åkte hem idag :(. Sen gick jag och mötte Filippa. Så gick vi och gymmade. Sen kom mamma och hämtade oss. Sen på donken, så sa hon i apparaten aldrig någonting. Så jag ba: hallåååååå!? så skrattade vi. Hon ba: Tar din beställning alldeles strax. Haha, fyfan va vi skrattade. Sen fick vi vänta aplänge på min specialsak jag skulle ha. Sen kommer han ut och säger att han i köket har tappat bort kyckligen.Haha :D. När vi kom hem käkade vi. Sen duschade ja, och sen lite tv. Och på de var det läxa. Fyfan. Skulle kolla watten på olika apparater. Och de sög.
Sen nu sitter ja här. Ska sova tidigt idag har jag bestämt.
Tjing.


Mååååndag

Idag var det skola igen. Haha, var meningen att ja skulle upp halv 7. Men sen vaknade ja kvart över 7 istället. Då var det bara att gå upp. Sen iskolan började de med sv sen rast, och sen matte och lunch. Och skoldagen var inte så jätte rolig eftersom Johanna var magsjuk.Men jag klarade mig. Sen vid 12 kom pappa och hämtade mig för ja skulle till tandläkaren igen. Dom bytte ut sakerna till tandställningen och de va inte så skönt. Sen åkte vi till mamma och pappas kontor. Satt lite vid datorn och sen somnade ja i soffan. Somnade vid kl 2, sen vaknade ja 10 över 2 och de kändes som om ja hade sovit i 2timmar. Men sen somnade ja om och vaknade vid halv4. Då kom mamma in och hämtade mig så åkte vi och handlade. Sen hem, käkade och sen slingade Jossan mitt hår. Eller ja.. utväxten. Sen har det var lite Idrottsgalan och de.
Och nu sitter ja här, funderar om ja ska sova. Fast ja får samma sovmorgon som idag för tjejerna i min klass ska till stora enso (bajsverket) på morgonen.Sen tillbaka till skolan och EN lektion.. Helt onödigt..
Tjingeling.

Söndag

Tjofräs.
Eller tjogräs.
Hahah. Idag var de i alla fall match emot Alba. Var också jämn match, men slutade med... att vi vann :D
Vi vann med 4-2.
Sen när ja kom hem duschade ja och de,sen kollade ja på lillajönssonligaaaan och cornflakescupen! gryyyymfilm!
Sen  vid 7tiden åkte mamma pappa ja och martin till Mimis lägenhet. Käkade mat,kollade på tv och chillade.Tog de lugnt! :)
Sen åkte vi hem vid 9, och nu kikar ja på Roooocky!
Gryyyymt den också. Aja,ska kila.
Hejs.

Hörde du.. Sickan har en plan!
Ja hörde väl de, man har väl inte pastej i vingarna heller.

God morgon

Jamen godmorgon.
Huhuuu.. lärde gå upp tidigt idag för de är match. Har samling 10.
Så nu ska jag gå och fixa lite och sen käka frulle.

Lördag

Godkväll.
Idag gick ja upp vid 9 tiden eller nått. Sen halv 12 åkte ja med Hillbom's till matchen.
Matchen var jämn i alla fall. Men till slut blev det förlust. Sen efter matchen åkte jag hem med Hillbom's också. Dom stannade och handlade och allt sånt där. Sen när ja kom hem, duschade jag. Kollade på tv och somnade. Sen när ja vaknade så käkade ja mat. Sen har ja inte gjort så mycket.
Men nu har jag kollat på Rocky 3 och nu kikar jag på 4an.
Ska nog sova snart, har match imorgon igen. Tidigt i Sandviken vid 10.
Godnatt!

Äntligeeeeeeeeeen fredag

Tjingeling.
Sista dagen i skolan för den här veckan. Dagen började med NO som inte var så jätte rolig. Satt och snackade mest. Och vi skulle bygga någon bro? Hmm.. har så grymt tråkiga saker på NO:n ibland tycker jag. Sen efter de var det idrott. Skulle köra dunken,men dom som inte ville vara med fick gå en bit i spåret så Johanna. F , Johanna.N , Sara, Sandra & jag gjorde de. Sen efter de, var de lunch. Var inte så god mat idag heller.. Sen var det sv och SO. Skulle göra min nyhetsläxa på dom lektionerna och självklart höll ja på skämmas ihjäl när jag stog där framför alla. Sen var det bara att jobba vidare. Fick mycket mer gjort än vad jag fick igår :p.
Sen när vi slutade, så kom precis bussen. Så Sandra och jag fick verkligen springa till bussen. Haha. När jag kom hem, packade ja upp idrottskläderna och lag i kläderna jag skulle ha när vi gymmade. Åkte med 3 bussen in till stan för att möta Filippa. Gick och kollade lite. Sen gick vi vidare, vi gick på ett muskelpass idag. Haha, fyfan! :D Men roligt hade vi =). Sen åkte vi med Filippas pappa hem. Sen när jag kom hem hoppade ja in i duschen. Fort som fan!!!!!!! Shampoonerade håret, och samtidigt som de hade ja i balsam och tvål på mig. För det var iiiiiiskallt vatten. Ha,men hårding som jag så klarade ja de! (h).
Sen kollade ja på Let's dance. Sen kom Mackan och Jossan. Och de blev som en lite överraskning att Jossan skulle komma. För det visste ja ej.
Sen käkade i tacos, sen  nu sitter ja typ här. Har inte käka nått godis ikväll.
Inget onyttigt på 5dagar nu Filippa! =D.  Sen nu sitter jag här och tuggar på ett tuggummi, ska nog sova snart.
Hejs! =)

Fredag

Woho. Fredag idag, känns skönt. Har lite slapp dag idag också. Fast jag har nyhetsläxaaa... Bajs. Sen efter skolan ska jag och Filippa gymma! =).
Sen idag är det bara 1vecka tills jag fyller också! :)
Hejsvejs.

Check this out!

Slapp dag idag i skolan. Började med flex. Sen var det rast, och sen var det matte. Johanna och jag jobbade typ 2 uppgifter. Haha, för det är iiiiiiiskallt i vårat klassrum. Helt seriöst, mina naglar var blå idag. Och det är så att man behöver jackan på sig. Sen efter matten så var det rast. Sen SO. Haha, fyfan vad roligt vi hade :D. Sandra Sara Johanna och jag. Sen sa Micke till mig för att ja typ störde dom andra. Men jag fortsatte =D. Vi hade hur roligt som helst tycker jag. Satt och skjöt papperskulor på varandra, skjöt hejvilt. Sen lag ja ett papper på läpparna och skulle få de att sväva av att blåsa. Men de gick inte så bra. För sen sa Micke till mig. Så jag fick inte så mycket gjort på den lektionen heller. Sen var de lunch. Käkade 1 vårulle och sen lite makaroner och korv. Sen var det raaast. Hade ingenting att göra så Johanna och jag gick typ bara runt! Sen var de syslöjd. Håller på att göra någon kudde, ganska stor och sen ska de va såna där kulor i den. Sen var de bild. Då fick vi börja med att göra en kalender. Ha, trevligt med vääldigt jobbigt. Sen var skoldagen slut. Var apmycket folk som skulle med bussen. Sen gick jag då dock och hen ifrån bussen själv. Kokade lite nudlar och sen 7 var de bara att sticka och träna. Gick bra de också, roligt! =)
Har också två matcher ihelgen. Så kommer va sluuut. Ska packa mina idrottskläder nu och sen sova.
God natt!

Check this out!
Jossan hade skickat in till Frida så mamma lärde köpa den,
typ Topp 5: de är sveriges snyggaste pojkvänner!

 

156

God morgon.
Har nyss käkat lite frulle, gottigottgott!
Och nu tuggar jag tuggummi och lyssnar på musik.
Idag är det bara 156 dagar kvar till sommarlovet!
Ha en trevlig dag! =)


Lars winnerbäck

Ha,somnade i soffan på mamma och pappas kontor idag. Och de var riktigt skönt. Sen när jag kom hem, ringde först Josefiné =). Snackade länge. Alltid lika trevligt =). Jag var på väg att möta Filippa och hon skulle till sin pappas jobb. Sen när jag mötte Filippa så lag vi på lurn. För hennes pappa var inte där och hon kom inte in! :p. Sen då tog jag och Filippa tag i de vi skulle göra. Och de var att gå en lång promenad. Hahah, och vi gick med stavar. Sen när vi vart ute i typ 1tim så gick vi tillbaka till Furuvik. Sen när jag kom hem, hoppade ja i duschen, sen käkade ja mat. Eller ja.. sallad. Har också kollat på  Wictorias secret show igen. Sen har jag också kollat på Grammisgalan.
Helt rätt att Lars Winnerbäck vann årets låt!
Och nu ska jag sova, för jag ska orka upp imorgon också!
 


Här kommer Lars Winnerbäcks låt =)

gamla bilder

Lite gamla bilder ifrån pappas dator:
Haha :D

                

www.moapilutta.bilddagboken.se

Tjofrääs. Sitter på mamma och pappas kontor nu. Idag var jag bara i skolan till 10. Sen tog jag bussen till mamma, och sen åkte vi till tandläkaren. Dom var typ 30min försenade,så vi satt där och kollade på tv. Sen när det var min tur så var jag bara där i typ 3min. Haha värt att vänta. Aja. Sen åkte vi tillbaka hit. Mamma gick och jobbade och jag gick in hit. Sen kom pappa. Har också lagt upp en massa bilder från 2004 & 2005 på bilddagboken. Tycker då dock att ni måste kolla på dom! :D. Sen efter ett tag åkte jag och pappa till Tennsdopet och käkade. Själv käkade man kycklingsallad och vatten. Hah, duktiga ja! :)
Sen nu är vi back here. Sitter här och skriver detta.
Ska sluta nu, tjena mittbena!

God morgon

God morgon. Igen...
Upp tidigt idag också, känns ju inte så jävla bra om jag får säga de. Menmen.. Snart helg, får väl se till att sova lite då. & idag blev de mjukiskläder igen, det är så skönt! Sen ska jag till tandläkaren idag. Typ titta om ja ska ha tandställning eller nått. Nån tant/gubbe kommer dit. Sen så får ja väl se vad som händer. Ska i alla fall göra nått annat nu. Fast jag är helt klar, haha har till och med mössan på mig.
Men hejsvejs!

image512

Första skoldagen!

Japp. Skolan idag då. Var väl så där. Lite segt att gå upp på morgonen bara, menmen. Sen på idrotten. Hahaha. Niclas, snyggt säger jag bara! Alla som var där förstår nog vad jag menar. När vi hade slutat så åkte jag Sandra och Anna hem med bussen. Så hade Anna choklad, och så snäll hon är så fick vi smaka. Men precis när jag skulle få så kom jag på att jag inte äter sånt där. Haha, fy vad alla vi skrattade! =D. Roligt. Har bestämt  mig att bara äta 10 godisar på lördagar och inte nå mer sen. Sen så sa ja de, jag ba: Vad är det för dag idag!? :D
Ha,då skrattade vi alla också. Sen så tyckte jag att jag hade långt hem ifrån busshållplatsen så tyckte dom jag var lat. Haha, nejnej! :D Men jag fick sällskap av Sandra hem. För hon skulle hämta något hos sin pappa. Sen när jag kom hem lag jag mig på soffan, käkade och bläddrade i tidningar. Sen kom mamma hem, då åkte vi och handlade. Vi trippade runt där och plockade ner en massa saker i vagnen. Sen åkte vi hem. Käkade mat som pappa hade gjort! Wohooo. Sen idag klade Jossan också uppskrivningen, grattis :). Sen har ja kikat på tv, duschat och nu ska jag snart sova. Så jag orkar upp imorgon.
Men godnatt! =)

BLÄ!

Huhuhuhuh....
Att gå upp  kvart över 6 är ju som att ta självmord!
Fytusan... Och ska hålla på så här tills de kommer sportlov, sen blir det skola. Sen påsklov, sen skooola. Och sen blir det SOMMARLOV!
Ge mig sommarlov nu tack!


Måndag

Idag:
Gymmat med Filippa först.
Sen hem, käkade och de. Sen efter ett tag så åkte jag på träning. Haha, innebandytränigen var rolig tycker jag! =)
När jag kom hem så duschade jag, och käkade n tallrik kräm alldeles nyss.
Och det är skola imorgon. Fyyyyyfan säger jag bara! Finns inget värre nu.
God natt.

gymmat

Tjenamors. Idag har jag väl inte gjort så mycket. Väntade på Filippa till 3-tiden. Sen kom dom och hämtade upp mig, åkte in till stan. Filippa och jag gymmmade. Haha, bäst! :). Sen nu när jag kom hem så käkade jag lite, och sen nu halv 8 ska jag åka på innebandy träning. Jootjena, jag har inte tränat på aplänge. För när vi hade någon torsdag så var jag magsjuk.
Sen vill jag också ner till Göteborg på MC-mässan som är om ett tag.. Pappa och Mackan ska åka i veckan, och det går ju inte. Vill att vi ska vara där fre-sön. Vill ju gå i Göteborg på shoppa lite med pappsen! :)
Snälla pappsen att vi åker på helgen i stället?..


God natt!

image511
 God natt, upp tidigt imorgon.

Days

Igår:
Bio med Filippa. Tog 8 bussen till stan. Tog en fika, eller ja.. En varm choklad.Sen gick vi till bion. Såg Arn, ha. Satt 2½ timme på en bio som sög. Haha, satt typ och sms:ade hela tiden. Och de ringde i Filippas mobil och hela köret. Gubben brevid oss blev nog lite irriterad.Sen efter filmen var det en halv timme kvar innan bussen skulle gå. Så då såg jag Oskar på Donken. Gick in där, såg Emma och Kasper också. Så vi alla satt där uppe. Alla käkade utom Filippa och jag. Eftersom vi bantar ;).. Sen efter ett tag fick Oskar för sig att flytta borden. Men dom sitter ju fast, så de gick inte så bra. Haha, efter ett tag så säger han ba : Vafan, det går ju inte! :s . Haha. Sen gick vi till bussen, haha. Gick med Emma och Kasper hem. Sen när jag kom in så gick jag och lag mig typ direkt. Nästan..

Idag:
Har jag vart med Filippa. Var meningen att vi skulle gymmmmma. Men eftersom hon hade vart i stallet så gick vi ut och gick istället. Var ute i typ 1tim. Gick runt Ytterharnäs och det. Gick till våran gamla skola. Guud. Sen gick vi in i skogen för vi skulle gå till "Det stora trädet" som vi kallade det när vi gick på Ytterharnäs när vi var små. Gud var stort trädet var då. När man satt på det nådde man inte ens marken. Och nu.. hur litet är det inte? Haha, jag saknar då när man var liten!Sen gick vi till pulkabacken för att kolla om det gick att åka pulka där, och det gick de. Så vi bestämde oss att vi skulle åka där efter vi käkat och det. Sen gick vi hem, sen efter ett tag gick jag och mötte henne. Då skulle vi till puulkabacken =D. Fast på Nyaområdet. Hhaha, vi höll på slå ihjäl oss! Haha, hur roligt som helst hade jag i alla fall. Sen åkte jag ner för ruschelkanan. HAha, fyfan vad snabbt det gick. Sen åkte båda ner där samtidigt :D. Sen gick vi hem till mig. Satt lite vid datorn, sen kollade vi på film. Ojoj, haha. Inga kommentarer. Sen för typ en halv timme sen gick hon hem.
Sen har det väl inte hänt så mycket. Haha, jo! T.s haha vilken knäppppis =)


dagens bild

image509

Grattis Jossan på din 18-års dag!

Det är ingen vanlig dag för det är Jossan födelsedag.
Hurra hurra hurra! :)
Grattis Jossan på din 18-års dag! =) ♥
Fast hon åkte hem imorse! :(


FREEEEEEEDAG! :)

igår morse så tog filippa och jag 8bussen till stan.
sen gick vi och gymmade, sen tog vi kvart i 11 bussen hem.
när vi kom hem, gick hon hem. och jag gick hem.
hon åkte och red, jag duschade och allt sånt.
sen på kvällen så kom hon till mig. vi satt lite vi datorn, sen var det
filmkvälllll :D. hihi, myspys! Sen ringde Jossan och sa att vi kunde komma
in om vi ville ha tårta. Mackan och Jossan hade bakat, för hon fyller år! :)
Sen gick vi ut igen, kolladelite på en film. sen skulle Filippa hem.
Då gick ja en bit med henne, sen gick ja och la mig! :)
  
Gammal bild på oss också! :)


Kungsberget med Jossan! :)

Ja som sagt.. Idag klev Jossan och jag upp vid 7tiden. Käkade frulle, fixade de vi skulle ha med oss och sen fixade vi oss. Vi skulle först åka buss till stan, men sen kunde vi åka med pappa! Haha, när vi kunde åka med pappa så lag vi oss på sofforna och försökte sova lite till. Men den gick då dock inte så jätte bra. Men sen åkte vi. Sen när vi va i stan så tog pappa ut pengar sen hoppade vi på bussen. Haha, på bussen satt de nå skit dryga killar. Snackade hela tiden, sen var det en som sket. Och det luktade i heeela bussen. Apäckligt.
När vi kom fram så fixade vi lite, sen vi igång. Haha, yeeah. Sen när ja råkade ramla en gång när vi var ute i skogen så säger Jossan ba:
- Fick du kast?
- Va? Jooo, på bakhjulet ja.
Haha, fyfan  vad roligt vi hade det där :D Crossnack vettni. Sen ett litet tag efter, så ramlar Jossan.
Jag ba:
- Fick du kast? ;)
- Haha, jaa! :D
Haha, sen vid typ halv 3 tiden käkade vi mat. Sen när vi satt där så somnade Jossan.Så jag satt där och kollade på alla som var i snowparken och hoppade och trixade. Två ascoola killar, gjorde bakåtvolt samtidigt. Så asballt ut!
Sen satt vi där i stugan tills de stängde och sen gick vi till bussen typ.
Somnade direkt när vi åkte därifrån. Sov ända till stan. Där stog Mackan och hämtade oss. Han kom precis ifrån Enköping för han har vart där sen i onsdags och tränat cross.
Sen åkte vi till garaget, köpte Donken. Eller Mackan och jossan gjorde. Sen fixade vi crossarna. Och sen hem, duschade och de. Sen nu ska jag sova, för Filippa och jag ska och gymma imorgonbitti. Och bussen går 8. Så
god natt! :)

   

Onsdag

Igår tog jag och Jossan tag i våra liv till slut.  Haha! Vi åkte in till stan, skulle fixa ögonbryna och de. Men det var fullt. Sen gick vi ner på stan och kikade lite. Köpte en ring och en annan sak. Sen så skulle vi kolla om de fanns någon tid på bowlingen. Men nejnej! De skulle va tävling. Så vi gick och solade istället. Sen när vi kom hem så kollade vi på 40 days and 40 nights eller nått?
Och Jossan pluggade på körkoret. Sen gick vi och lag oss, skulle sova tidigt eftersom vi skulle till Kungsberget.
Men vi somnade vid 1. Och man vaknade av att man höll på döööö. To hott!


bläää

haha, idag har jossan och jag inte gjort någonting.
men nu ska vi ta tag i våra liv och åkaner till stan.
haha, ha de gött! :D

lite bilder från 07

HAHA, DET HÄR ÄR BARA LITE UNDER 2007! :D OCH DET HAR VART SÅÅÅ BRA ! =)=)=)=)=)=)=)=)

                                                                                                      

GOTT NYTT ÅR ALLA! :)

GOTT NYTT ÅR ALLLLLLA ! :D :D :D :D

bild: förra nyårsafton när sandra skjöt en raket fel :D
image381