YEES,SPANIEN VANN! :D

tror ni  ja är överlycklig eller? ja är så jäääävla glad. och torres gjorde mål också! yeeah (h). sandra ligger isängen och ja ska nog ge henne lite massage snart ;D

morgon

godmorgon. sandra och jag vaknade för ett tag sedan. har käkat frulle och lite så bara. hah, imorgon är det J-sm och fotbolll. yeeah, great!

WITH SANDRA! :D

hellu. just nu sitter ja hemma hos mig med sandra. eller ja.. hon sitter vid min dator. hihi, bus. men igår badade  vi som tusan i hennes mormor och morfars pool. simmade 70 längder. woho. sen har vi idag var på köpis med mamma. hittade en massa som fick flöja med hem.
men som sagt, är med sandra nu:D rtjing.


SPAAAAIEN

yeees, spanien vann igår. och torres, jävla snygging!


hos sandra

godmorgon. Sitter nu hos Sandra, som vanligt typ ;p.
Idag ska vi åka ut till Ön och sova i husvagn över helgen. det är sANDRA, mikki, robert,jimmy och mikkis bror. men nu ska ja käka frukost.
puss på dig,

hos sandra

tjingeliiiiing.
som ni nog vet har ja ju flyttat hem till sandra :) , jatyp.
men nu ska ja kila, ut och gå med hundarna och sedan hem till sandras farmor =))

Hos sandra

hellu, läget? :)
själv är det bäst! är ju hos/med sandra så de kan inte bli bättre. men nu ska vi kila till bussen och sedan på studenten. deni!;) sen blire cross. med sandra så klart!
tjaooo

Yeah!

Idag har det inte vart en rolig dag. Började med att pappa åkte ut och släppte av mig på Laxön. Där var det skit tråkigt. Sen började det spöregna så jag &Sandra och några fler åkte hem. När jag kom hem drog jag en runda runt vattnet och sedan en dusch. Gossip girl och I huvudet på Gynning blev det sen. Och sen efter det vart det badminton med killarna. Haha,det var roligt! :).


:)

Godmorgon!

Godnatt

Yey. Nu ska jag gå och lägga mig, och mamma väcker mig vid halv 3 tiden. Yes, skönhetssömn här. Kan jag lova. Nej nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig. Tjing.

brända axlar och bilder!

 
Mina axlar är det finaste som finns! Or not!. (KLICKA FÖR STÖRRE BILD)
Sen här kommer några bilder ifrån skolveckan som vart :)
klicka för större bilder

    

YEAh, imorgon dude!

Idag var det ju Sveriges dag! Woho. Och vad gjorde ni?
Jaja. Som sagt, jag har ju vart med Jonna hela dagen. Sen på kvällen gick jag ut och sprang. Sen grillade vi hos Hillboms och sedan tog Emma och jag moppen till Skutskär där vi skulle ha mys hos Elin! :). Men Emma glömde filmerna. Haha. Aja. Det var iaf vi tjejer, fast inte Jonna och Maria. Men sen kom Kim, och efter han kom Micke,Filip och Joel & Martin :). Vi har väl i stort sätt inte gjort så mycket. Men när Emma och jag tog moppen hem så kom det en snut. Sen när vi åkte en bit mötte vi en också. haha, tror ni inte att den vänder och ligger typ 2 meter bakom oss eller? Emma och jag bara skrattade :D. Sen när ja kom hem för ett lite tag sedan har ja inte gjort mycket. Ska börja packa och lite så nu. Sen imorgon ringer klockan vid halv 5. Jippi. Åker till Njurunda då på Sverigecupen och sen ska jag....


SOVA HOS VÄRLDENS BÄSTA SSSSAAANDRA!! ÖVERLYCKLIG. YEEEAH! :) :) .) <3<3<3<3


god natt.


Outfit


Bada! :D

Japp. Det är jätte varmt och jag ska åka och bada med Jonna! :) Sen ikväll blir det bara mys hos elin! Tjing. Ha en bra fredag! :D

Bild från förra årets första dopp! :)

Dagen :)

 
Japp. Det här hade jag på mig idag. Klänning från H&M. Smycken från Kyssjohanna, Cocoo och Ms bijoux.
Annars idag i skolan har det vart hur slapp som helst! Skulle nästan egentligen inte ens gått tid. Men jag hade ju ett matteprov jag lärde göra. Fick G på det vilket jag är nöjd över för jag har inte pluggat nått. Sen slapp i bilden som sista lektion! Yes! Sen när jag kom hem har jag bara solat. Och nu kom jag in från en springtur runt vattnet. Men måste snabba mig nu,för vi tjejer ska grilla hos Elin och kanske sova där! :) Tjing.

slappdag! :)

Japp. Idag försov vi ju oss här hemma. Så Sandra och jag åkte med pappa till skolan. Sen i skolan hände det inte mycket alls. Det är hur slappt som helst. På matten jobbade jag lite grann. Har prov imorgon när dom andra ska spela basket. Woho. Sen på SO:n hade vi vikarie och vi spelade bara spel :). Sandra och jag hade roligt :D haha. Sen på englskan var det också slappt. Skrev bara i nått papper om vad vi tyckte om engelskan :). Sen på spanskan kom vi först försent, så jag fick min första flex för i år! haha. 11 minuter. Sen hade L med sig fotoalbum med fotografier när hon var liten och så. Asfin då! :) . Sen bjöd hon på godis, sen var den lektionen slut. Sen på NO:n var vi bara ute och fyllde i ett papper. Jag gick med Kevin :D. Skön han! Sen slutade vi 40 min tidigare. Åkte hem och lag mig och solade. Somnade gjrode jag också, sen har jag fått fina märken på ryggen. Eller inte! Haha. Dumma snören! :) . Sen har jag vart ute och spruningt. Jobbbbigt! Jao. Sen kom Josefine idag, Mimi och Michel kom hit och käkade. Haha, roligt! :D Ballongen och allt. yeah. sen nu ska jag städa undan lite och sen duscha. Tjing.

Dagens :)



& idag försov jag mig också! Vaknade när Sandra kom hit och skulle hämta mig.

Cross(SM) i Tibro

Okej. Nu blire inlägg om SM:et i helgen.
Började med att jag stod ute på vägen och väntade på mimi.Väntade i typ 20min kanske, sen kom hon. Då ringde jag sandra och sa att vi åkte och hon berättade att hon hade blitt moster :D. Graaattis =). Sen när vi kom till henne så fixade vi in väskorna och fixa&trixa. haha, då började viiii! sandra och jag kan ju inte vara tyst för ett öre! och vi böjrade också resan mot TIIIBRO! YEAH. Mimi blev helt uppe i varv när hon gjorde sin första omkörning på någon såndär liten väg. i skogen typ. Haha, sen flöt det bara på med det och att trycka på gasen! :D. Tyckte det tog en evighet att komma till Sala, men när vi kom till Västerås så stannade vi på Donken och käkade där. Eller ja.. vi tog med och käkade i bilen.Sen var det typ raka vägen ner till Tibro. Eller vi stannade mååånga gånger! hahaha, men resan ner dit var ju suverän :D. Bästa sällskapet hade jag också! Köpinggänget förfan! :D. Sen missade vi också att svänga av till Tibro/Skövde. Haha. Lyckat.När vi äntligen kom till Tibro åkte vi direkt till "stan" för vi skulle leta på det dära vi skulle sova på. Frågade en tant i "centrum" och UUUSCH! Hon var apäcklig. Fan hur mycket hår under armarna som tusan, och inte fattade vi heller vart hon menade. Men sen tyckte vi att vi hade åkt för långt så Mimi bara svängde in på en gata. Och där ser ja det! Där var det :D Haha, fan va vi skrattade. vi packade upp och fixade lite. Sen åkte vi ut till banan och hälsade på alla. träffade en massa trevlig folk! =),great. Sen åkte vi in till Tibro igen. Skulle leta på vart Fidde bodde men gick inte bra. Så vi åkte dit där Mackan och dom bodde förr när dom gick på crossgymnasiet och där frågade jag en tu*k och han fattade ingenting. Skrek i mitt öra gjorde han också. haha, men vi hade roligt och skrattade som fan :D. Fast vi hittade aldrig, så kom Emil. och han skulle ja fråga om han visste men icke frågade ja heller. Så vi åkte till en annan gata och där bodde han, men dom var inte där. Så Fidde Alex och någon till kom och hämtade oss så åkte vi efter dom bara. När vi kom fram satt vi bara kvar i bilen och alex stog och snackade med oss :D . haha, vi bara tramsa och hade sköjj! Sen lärde vi åka till boendet för att betala, åkte till banan igen för jag skulle få fribiljett av Rickard, så fick Sandra det också :D: TTTACK! =)). Mimi fick av max, sen träffade vi Tobbe och några till. Sen bärde det av in till tibro, köpa pizza och åka dit vi bodde. As fräscht! Sen när vi skulle sova kunde verkligen inte jag och Sandra det :D . så hon kröp ner i min säng. haha, sen töntade vi oss :D . men fifan, va roligt vi hade! :D:D.
+ att jag var som en gps för dom hela vägen typ! :haha :D Ni är bäääst!

Sen på söndagsmorgonen vaknade man av att Sandra var uppe och att solen lyste rätt i mitt face! Fuck! sen var det täävling hela dagen. Har inga bilder när det är race heller. för kameran låg i maxens buss. Stor nytta den gjorde där :D. Men det gick bra för dom vi hejja på!!! =). Och grattis Lasse ! Wooho :D. Elit(!!). Sen när det var slut kikade vi på prisutdelningen och sedan in till Skövde för att käka max.. Nyttiga? Ja eller hur.. haha, sen åkte vi in till Tibro för att köpa vatten och de. Sen raka vägen till Gävle typ. Eller nja.. & jag hade solbrillor på mig hela tiden. ahah :D. stannade också en massa gånger på vägen hem. tvätta rutorna och allt sånt. sen stannade vi i västerås och där var det roligast :D. haha, fan fick ett gott skratt alltså. Sen vid halv 1 någongång lämnade vi av sandra hos henne, sen hem till mig och då duschade jag och lite så.
TACK FÖR EN HELKANON HELG TJEJER! DET HÄR GÖR VI OM :) ♥

Dagens outfit


Text + bilder.

Klicka för större bilder.
   

Finfin bränna sen ihelgen i Tibro..


Idag var det väldigt segt att gå upp. Kom i sängs vid 1-tiden igår natt när vi kom hem. Men jag kom upp iallfall. Första lektionen skulle jag börja redovisa men blev inte så. Vi fick reda på betygen vi ska få av M istället. G i sv och VG i so eller om det var tvärtom. Ingen aning. Aja, sen var det bara chill. På spanskan tog vi alla en promenad. Sen istället för hemkunskap&musik gick hela klassen hem till E och fikade och hade det mys. Slutade vid 10 i 3. Åkte hem, sen åkte Mikkis och jag till Harnäsbadet och badade. Mitt första dopp för i år! Woho. Sen tog vi moppen till Harnäskiosken typ, åkte tillbaka och då kom Elin. Sen kom Mackan och hans gäng. Sen gick jag hem, käkat nu och ska duscha och plugga strax. Skriver om Tibro imorgon. Tjing.

Cross i Tibro

Kan jag ju säga att det här har vart bästa helgen på länge! :) . Nu är jag hemma och ska sova nu.. om jag kan. Har brännt mig på axlarna.. Godnatt =)