GRATTIS ÄLSKLINGSHUGO! :) <3

image267


ihhi, idag fyller också min älskling hugo år! :)                
Grattis till dig lillskit! ♥


hihi, jonna

yeah. idag harjag vart med vääärldensbästa jonna!:) hihi. hon kom in trampandes in här helt slut efter cykelturen :Dhaha. vi kikade på beck och mös!:) alltid lika mysigt.
sen åkte honhem ett tag. har också kollat på top modell. hihi ,bus :).

Maximus säger:

"måste bara säga att jag såg en affär idag som hette moa och max"

haha,klockrent ju! :D grymt.

hoppas det ordnar sig..

GRRRRRRR.. HETING! ;)

image266

tiiiisdag med jonna

yesyesyes, eller inte. vaknade 9 today igen. aja, idag var jag på stan med jonna. hah, jag går in på jonnas och tar det hon skrivit förjag orkar inte så nu kommer de (fast jag ändrar lite (a)):

sen åkte vi  dit &hämta jonna. åkte in till stan,
båda köpte lika hudkräm, lika sjal &lika hårspännen, allt lika. höhö
strosade omkring på stan en evighet, faktiskt kul som satan.
och min mamma skulle hämta oss när hon slutat jobba, så vi
började gå upp mot söder &vi va så jäkla hungriga så vi sprang in på
konsum och köpte muffins, eheh. satte oss på en parkbänk och små.åt
sen kom miss sjögren och hämta oss, svängde in till zoo& sen till nån kent?
sen åkte vi raka vägen till MCD! fy helvete va gott det va alltså, mhaha!
jag& jonna satt och äckla oss med den där maten ibilen medans miss sjögren
handlade godis. efter det va klart åkte vi hem,

taget ifrån jonna ahrreman!:D

hah, när ja kom hem så duschade jag och suttit här. har fått en massa bra låtar av max och lite snygga bilder!

 (max kör på uddevallabanan, fick inte lägga ut orginalbilden så jag fixade&trixade med den)
image265

ooh,dude

D-Ö-L-Ä-C-K-E-R!!

image264

måndag?

idag vaknade ja niiiiiiiiooooooooooooo, skjut mig någon? anyway.. jag gick upp som vanligt och gjorde inte så mycket. sen efter ett tag så åkte jag och mamma till skolan för jag skulle lämna min spanska uppsats. haha :) ..
sen handlade vi, och efter de hem. dagen har vart totalt sug getkuk. då hände de väl inte så  mycket, kikade på tv. haha, max och jag på msn! inget slår de !:D grymt.. sen var de träningoch mange körde feeeta omvägen dit. träningen var verkligen såååå tråkig. jag gjorde ingenting och jag kämpade ingenting. var itne på humör.. chrille snackade till&med me mig. hah !:)
bra där mooooasjögren. efter träningen var det hem, duscha och prison break.
ska inte skriva mer nu, 00:00 nu, Puss och önska er nått bra. brode ja göra..

heys.

I don't know

hejdå på ett tag!:)

haha, god morgon.image222
nu ska vi, andrea ja&bianca åka till undersvik på konfirmationsläger! :)
haha, jag kommer hem på söndag typ vid 6. nås på mobilen!  =)

haha, niclas! :D

haha, niclas (på bilden) ritade dom dära snygga älgarna på bilden i torsdags! :D
- haha, blev bara ett måste att lägga ut dom! :)

niclas :)haha, av niclas :D

frrrrrredag.:)

wohio,igår var det skola som vanligt. haha, hände väl en del roliga saker! :) efter skolan med 3 bussen åkte jag och andrea ner på stan. köpte lite godis och sen gick vi till konfan. haha,hittade typ inte dit så skitbra. men det var en jävla väg att gå dit! :o höll på dööö.. sen när klockan var kvart i 6 så lärde vi gå för andrea och jag skulle till riobio för det var typ nån föreläsning som var obiligatoriskt (stavning?) för skolan.så vi lärde åka dit, så när vi kom in dit så var det fullproppat... andrea jag &bianca låg på golvet och snackade lite. sen hittade vi 2 platser som vi tog. så vi satte oss där. och på dendära saken så dog mitt batteri på telefonen också :( . haha, aja. man fick ju skälllite då&då .. för man  satt inte still,var inte tyst, kollade inte och blablablaa.. haha, och robin åkte ut därifrån av den dära killen som hade den dära saken! :'D
sen efter den dära åkte jag och andrea med bianca och hennes mamma hem. så gjorde ja inte så mycket, skrev rent novellen och så.


idag, när sandra och jag skulle till bussen så cyklade vi. haha, och jag ramlade med sandra på pakethållaren! :'D HAHAHAHAHAHA!
 idag började vi kl 8 och då hade vi inte nå lektioner. skulle göra lite saker som handlade omdet som var igår. sen så slutade vi 20 över 10. så det var skit härligt.
sen när jag kom hem, lärde jag ta cykeln hem eftersom sandra inte skulle hem. sen när jag kom hem så var städerskorna här och städade. som tur är så drog dom alldelsnyss! :)
aja, får se vad som händer idag. Jossan kommer ju hit/mackan! :)

HEY'S!

yääää!

tjena mitt bena. haha , rolig ja var. aja, idag efter skolan så var jag hemma, satt vid datorn, kikade på tv och pluggat! woohi, har ju SOprov imorgon och det är lätt som en pannkaka så jag längtar lite! det är ju lite roligt det här provet! :) aja, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite på provet igen, så sitter allt rätt imorgon !;) (NOT) haha. aja, sleep sweet! :)


image259

- dom här, är bäst i alla lägen! finns inte bättre. Jag älskar er, Mimi & Mackan!

onsdag..

buu, fy.. nu är det skola och det är det tråkigaste nuoch längsta dagen idag.. har prov imorgon och allt,blää. får plugga som satan tooday!
anyway,ska kila över till lillasandra nu tror ja! :)
hejsvejs!

Long walk home

haha,tjo med tjena. det var jag som sa att jag skulle bli bättre på det här.. och det senaste inlägget var i fredags/natten till lördagen. ganska misslyckat tycker i alla fall jag. aja. i helgen så hände det väl inte så mycket ändå ganska mycket. på lördagen var jag trött som gris, så fast jag vaknade tidigt.. sen höppade jag in i duschen och sen åkte jag till stan med jonna en snabbis igen :). hiih, myspys! sen åkte vi hem, sen åkte jag med mamma in till stan igen. gick hem till cissi och sanna var där !:) sen gick vi till tennsdopet för dom skulle käka. sen gick vi till nynäs för kussen oskar/cissi pojkvän hade match :) . så vi kikade på den, haha, grymt kult. L.N's dad snackade an aning mycket skit när vi satt där, så vi snackade tillbaka om hans lillasooon som spelade. aja, efter matchen så tjatade jag på orre för jag ville inte åka buss hem själv. så vi gick mot stan, köpte en mars. sen skulle dom hem, ochdå fick jag gå själv till vasa! sen kom bussen direkt typ. när vi kom till busshållplatsen på stan, så höppade emma&emmy på så jag fick sällskap :) . haha, STIIIIIIIIIIIIIIINA vilken sköning!:) hon är så gullig. sen när jag kom hem kommer jag inte ihåg vad jag gjorde..
sen på söndagen vet jag inte vad jag gjorde.. var väl hemma, sov och sen match vid 6 i sandviken. helvete vad bra vi spelade flickor! ♥
aja, och igår var det skola och träning. det är väl typ det som händer... och idag hade vi redovisning på SO:n i smågrupper. jag johanna.n julia och sara gjorde, och ändå var jag nervös! :s men jag var nära ett VG på det så jagär väl nöjd trottsallt!

Long walk home - bruce springsteen


FREEEDAG =)

tjinixen, den här dagen har vart dunderbar :D skriver sen, kom ju nyss hem och har hur kalla fingrar som helst och dom fryserihjäl!
TJINGELING! :D

yes..

woho. idag efter skolan så har jag faktiskt inte sovit nått. ett under har skätt. aja, har inte hänt så mycket idag. hade vårat "prov" som vi alltid har på spanskan på onsdagar. ahah, andrea och jag gjorde tillsammans :D
gooo.. aja, hände väl inte så mycket mer. rätt så ok dag ändå! :) ska kika på fotbollen igen nu och sen en läxa......
jag hatar skolan just  nu!



lillebror gav mig massage när ja kikade på fotbollen!:)

:)

aja,nu har jag bestämt mig att jag ska vara lite mer aktiv med bloggen igen.
haha :) får väl se hur länge det håller. nu ska jag försöka sova, fast jag har ju
bara sovit typ 5 timmar idag redan. fast det skadar aldrig att sovalite till..
hörs.



haha, fredag-tisdag typ.

ifredags var det skola. tror vi fick sluta lite tidigare på sisata lektionen men jag är inte säker. sen när ja satt på bussen var det en skit söt liten kille, hhi :) . sen när jag kom hem kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, satt väl och kikade på tv eller nått. vid 5tiden så kom josefin hit, mackan hade vart och hämtat henne vid tåget :). sen typ halv6-6 nånstans mellan där åkte mamma och jag in till stanoch hämtade sandra alex och fredrik. sen när vi kom hit, gjorde vi nått. typ tv med mackan & jossan och lite så. sen åkte pappa mackan &jossan till stan för serielaget (crossen) skulle ut och  käka och lite så. sen så käkade vi pizza, sen  vart de film. och gjorde vi väl mycket mer. vi gick också till kiosken men den var stängd. haha, lyckat! :p haha, sen typ vid nångång så fixade vi där ute och mimis stuga. haha, :D.. sen låg vid är kikade på film tror ja. sen somnade vi vid ungefär 2-3? aja, sen så på lördagen så fick jag springa över till hillbom's och låna en film, hah :) .. så vi gick upp och fixade och trixade.. sen vid typ 3-halv4 så åkte vi till valbo, släppte av sandra och dom hemma hos henne, sen åkte mamma och jag till köpis. först till stadium, skulle byta en tröja som jag och pappa köpte till lillebror men han kunde inte ha de så vi skulle antinge byta till samma eller en annan, så fanns ingen av dom... hmm, *-) . fast jag hittade en rosa bandet sport-bh. rosa och fin!:) sen åkte vi till själva köpis. när vi kom in dit så gick vi typ igenom hela |-) .. aha, sen när vi kom till mitten där vi cafét ligger så träffade vi mackan och jossan där :).  sen gick vi till gina. mamma ochjag köpte lite ditt&datt , sen hade tiden bara runnit iväg så vi lärde öka takten till min samling, haha. när vi kom dit så hade vi först lite snack, sen stack vi ut och uppvärmde. sen snackade vi mer och sen var det match emot alba. pinsamt när mackan&jossan var där, + att sandra alex & fredrik skulle också komma och kolla. aja, det var en tjej som slog mig på vaden med klubbanså fick värsta märket efter bladet. haha :D efter det fick hon typ utvisning  ;) .. sen efter typ 5 min så kom sandra och gänget  (; . matchen gick väl bra i sig. men när det stog 2-2 och det var 1 sek kvar så gjorde alba mål, jag fattar inte ? aha, plus att mimi och emma kom en period sent. haha, ja :) dom hade vart i uppsala och sen när dom skulle åka så hade dom inte hittat bilen? ooohherreguud, flickor! eftermatchen så åkte vi hem, sen duschade ja och vi käkade. sen skjutsade pappa in oss till stan för vi skulle på bio. den hette "the kingdom", sandra och jag somna. var inte min typ av film. men ändå valde jag och sandra den, hah :).men i slutet var det bra. sen när den var slut så kom pappa och hämtade oss. när vi kom hem så kollade vi på tv, med alla som var hemma. mackan jossan martin mamma&pappa. myspys! :) sen så gick alla och lag sig typ. men vi 4a var kvar uppe, satt vid datorn & kikade på tv. haha, när sandra ochjag låg och mööös ( ;) ) i soffanså käkade vi goodis, smakade typ åp nå skit äcklig godis och spottade tillbaka! haha, sen så satt sandra i halsen och jag höll på garva ihjäl mig. och sandra kämpade och kämpade med godisen, och jag skrattde och skrattade :) haha, mycket trevligt. sen efter ett tag så gick alex och fredrik ut i stugan. och lite efter så gick vi också ut, men när vi kom ut kom jag på att jag glömt filmen, så jag lärde springa in igen. haha, sen när vi kom till dörren vid mimis stuga så stog vi där ute och snackade och skrattade och skrattade !:D haha, sen gick vi in, sandra och jags kulle byta om, så vi lag oss ner, men täckerna över oss, så fick jag dra av sandra hennes brallor och hon fick dra av mina. haha :d , sen kikade vi på film, jag somnade som en stock typ direkt. skööönt.  hah, sen på söndagen så vaknade jag vid 9 av att alex ligger och knappar somfan på sin mobil. sen somna jag igen, sen så sov jag och sandra till typ halv 1. haha, skit skönt, låg vi och mös! :D .. hah, sen kom alex ut och hoppade på oss, sen gick han. sen efter typ 20 min, kändes som 1 tim så kom båda ut igen, och hoppade och drog av oss täckerna och allt för att vi skulle gå upp.. hah. sen efter ett tag så stack dom in igen, och sen gick vi in. käkade frulle och lite så, sen tv! :) sen kom sandra på att vi skulle dra till ikea, så jag hoppade in i duschen och sen kom sandras syrr och hämtade oss. åkte hem till sandra, sandra duschade och fixade, senåkte vi 5 till ikea och käkade och lite så. sen åkte vi hem till sandra igen, och var där och hade det trevligt :). sen på kvällen gick vi till donken och köpte glass, sen fick vi åka med sandra kompis hem till henne! :). sen efter nå timmar åkte jag bussen till stan, och sen kom mamma och hämtade mig. när jag kom hem gjorde ja inte mycket.

aja, igår så var det skola och träning.
träningen gick fint.

idag har jag vart i skolan, på engelskan så höll jag på somna, men sen hörde jag miken ropa så då vaknade ja till. haha..
istället för idrott var vi på någon teater, sen när jag kom hem så sov ja, vaknade vid 8. och nu sitter ja här, ska väl pluggamenorkar inte.!

- det är väl typ det här som hänt.
jag har det bäst med dig sandra! :)

mjo! =)

haha, det har hänt lite saker sen jag skrev senast :) . var på stan med pappa igår efter skolan.vi köpte lite ditt&datt:)
världens bästa pappa! :)
sen när vi kom hem, var det bara att byta om och sen dra över till hillbom's och sen träna. haha, när vi åkte hem ifrån träningen så skulle mange handla. så gick emma och han in och handlade! :) så stannade ja sanna&sandra i bilen :b haha. först när det kom någon och ställde bilen bredvid manges så vevade ja ner rutan och sen voffade ja! :D haha, han kollade så som jag var cp! =)  sen så öppnade ja bildörren men kommer inte ihåg varför, så sa jag bara; tro inte att du får ställa bilen här! så kom det en precis då :D haha, =)
sen när sanna skulle prutta!!!! +o( ;) ..hah, hon typ gjorde nått,så hon satt typ inte på sätet men det KÄNNDES I HEEELA SÄTET! :D haha, fyfan vad vi skrattade :D

sen idag, var det ju skola. hände inte så mycket =), hade bara mycket roligt och trevligt :).
efter skolan åkte ja hem, har suttit här. och snart kommer sandra alex&fredrik hit! :) dom ska sova här idag, sen imorogn har ja match, så dom ska med på den och sen ska vi nog sova hos sandra! :) hiihiihi, kommer nog inte bli så mycket bloggande i helgen! :) men ha det så kuuuult :D
nås på mobilen!

haha, nice! ;)

haha, igår på väg till tärningen så åkte ja med mamma och mimi. så var det en låt och då började jag sjunga högt.
- ni vet väl att jag har gått på med i skolkören?
- jomen tjena, säger mamm& mimi.
- men enbart för att slippa lektionerna.
- haha, tror du vi tror på det eller?
- men vafan, jag skoja!:)

haha, sen gick de ett tag! :)

- tycker ni att jag ska sjunga ljust eller mörkt till den här låten?
- HAHAHAHAHAHA, asgarvar mimi och mamma.
okej, men testa att sjung ljust och mörkt då.
- okej, uhuhmmuafshg d.. (sjunger).
- haha! :'D sjung inte!

haha, sen var det träning. gick väl bra! :)

idag iskolan har det väl inte hänt så mycket. på svenskan fick vi sluta typ 30 min före för micke skulle bort. haha, men johanna andrea&jag jobbade läääängre. + att vi fick se skolfotona! HERREGUUUUUUUUUUUD!
kukjävelsblatte!! fyfan. och vi 3 fick fixa dom så nu sitter dom uppe så alla kan seeee!
sen så missade ja också bussen, bra där moa! sen när ja kom hem har ja inte gjort så mycket.. typ?
sovit ,pluggat (grattis moa) och sen datan.

moa& andrea..

m- idag ska jag nog sova före 10. fast jag har ju sovit en massa timmar redan *-)..
a- vafan fick du luft ifrån?! :o
m&a- hahaha! :D

vi

ihih, jag är fortfarande inte klar med garderoberna och har inte pluggat nått.. hum.
men jag har  bara lite kvar. så duktig jag är ! :) hihi..



what do you feel when you see all the homeless on the street?   
who do you pray for at night before you go to sleep?
what do you feel when you look in the mirror?
are you proud?
tiden med dig - den bästa.                                                                               
vi har gjort det bästa tillsammans.
vi har dom underbaraste minnerna tillsammans.                               
vi har helt enkelt vart/är bäst tillsammans.            
du, jennifer rosengren.



mjo, hit&dit.

humhum.. har ju inte skrivit på ett tag nu. har varken haft lust eller ork.  men har sagt till mig själv att jag ska skriva men det händer inget.. aja,igår var det match. förlora på 6-5, men tjejer. tänk på att vi har inte tränat på 2 veckor för vi hade lagt ner och att vi har 3 helt nya tjejer i laget. sen efter matchen åkte mamma och jag och fixade lite, sen åkte hem. emma kom över för att duscha för dom har typ inte nå varmvatten eller vad det var? sen åkte vi hem till jonna&celina och hjälpte dom att vara barnvakt.

toooooooooooday, har väl inte hänt så mycket. har looovat mig själv att räkna lite i matteboken men har inte äns kollat efter den. har även sätt high school musical 2 igen :D troy är kanske hur het som helst? anyway, ska fortsätta med garderoberna nu! ...

haha, jävla puckon!:D

tja, redan hemma! :D fast skulle egentligen sluta 2. men lyssna på de här :D ..

idag hade vi friluftdag och då hade ja fotboll och emma likså.

så åkte jag moppe med emma dit, sen när jag spelade match åkte sofia på sin moppe och emma på sin till hemköp. sen tog det aslång tid tills dom kom tillbaka, och då hade sofia kört in i emma :'D så jag fick också åka hem! fett nice! ;)


KÄÄÄÄÄRRING! :D

tjobre. såsom mackan och crosskillarna så förr. duvet, coolguy's! hah.. anyway.
idag var det fjärran höjder som gällde för oss. när vi kom dit så badade vi självfallet! sen så skulle vi tjejer först in i det dära rummet eller vad jag ska säga med hopptorn och grejjer! där skulle vi göra någon övning.. jag elin och emmy började. först skulle vi simma en länga dit, och sen tillbaka och sen en tillbaka och dyka ner under vattnet och hämta någon plastgubbe fylld med vatten. sen skulle man simma ryggsim tillbaka med den gubben. sen var det bara att bada för oss. haha. lilla sätraskolan var där och typ bara en massa småutlänskabarn.. haha, vissa var skit söta så vi började snacka med dom! :) sen när jag elin oskar och joel simmade ut så var det två killar på kanske 8-12 år? där ute. så började jag frågavad dom hette och allt skit. och d sa ena : varför.  jag ba: HAHA; HETER DU VARFÖR?!?! sen så började vi fråga dom vad dom hette . jag ba; oskar? joel? typ bara en massa svenska namn :'D och joel ba ; HETER NI JOHAN!? :D haha, fyfan vad vi skrattade! :D sen efter typ nån timme så gick emmy jag emma mikkis och elin in och duschade och de. så hade vi in balsam i håret och sen satt vi oss i bastun. sen så efter ett tag så öppnar en skit gammal KÄRRING dörren och frågar om vi var här med skolan.hon snackade inte äns typ svenska.så vi ba:

- aa det är vi?
- då ska ni ha det andra omklädningsrummet!!!!
-  vi får väl vara här om vi vill?
- nej, ni har inte betalat så ni ska inte vara här!?

så kom hon in och lag uthandduken och babblade på förfullt med sin fula trut! så låg våra överdelar på bänken där nere så slänger hon bort dom och lägger ut sin äckliga handduk där. lägger sig på den, och lägger upp fötterna på väggen! ÄCKELKÄRRING - helt naken och fet och FY!

- men ni ska bort här ifrån. jag ska säga det här till personalen så  ni vet.
- men vi är inte här med våran klass?
- jo det är ni visste.
- men det är ju bra att du vet .
- jo, men byt omklädningsrum nu!
- men håll käften! (vräker mikkis ur sig! ;))
 och blablablaaaaaaaa......

sen när vi duschat klart och ska byta om. så hör jag micke och johannes och alla nått av killarna omklädningsrummen.så skriker jag ba : MIIIIIIIIIIIIIIIIIICKE?!! MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICKEEEEEEEEEEE!!! JOOOOOHANNES?!?!
så kommer äckelt ochsäger ba : SKULLE DET INTE VARA TYST ELLER?!?"! GÅ HÄR IFRÅN.
efter ett tag så gick hon, och hämtade inga. HAHA :D inga snackade lite med oss och sen gick hon. vi skrattade och snackade asmycket skit om tanten när hon var där. sen stack hon. hon såg typ ut som en påskkärring. jag svär! ni skulle sätt! :o haha. roligt! :)
sen gick vi ner på stan, fikade och kikade lite :). sen efter ett atg så kom mamma och hämtade mig. åkte hem, sov - käkade och nu har jag nyss kikat på tv och nu sitter ja här och lyssnar på musik. ska snart sova .
HEY'S! :D

haha :D

tjeeeeenamors fan! läget?..
anyway. idag vid halv 10 gick jag hem till emma, låste upp dörren och hämtade moppenycklarna. sen åkte jag och hämtade henne vid tåget, och samtidigt så skjutsade ja lillmarkus till bussen. sen hoppade emma på , och då åkte vi hem igen! packade emma saker och så och sen åkte vi till IP där vi skulle spela fotboll! och det sööög ju. rickard är ju helt sär! haha, alla var typ dum mot han !:D och oskar råkade skjuta en boll på han ! hahahah a:D hände en massa kult tooooday! sen när vi slutade, åkte vi moppe hem. duschade och fixa lite. sen tog emma och jag bussen till stan ochså satt sandra där (eemmas lillesyster) så hon hoppade av, och sen hoppade hon på igen ! :) sen solade vi tre. sen åkte vi med mamma till jysk.. vi låg i sängarna medans mamma fixade någon sak? hah, jag höll på att somna ja! :) sen så köpte vi 3 glass och sen hem. ska snart hoppa in i  duschen och sen sova. ska ju bada imorgon p fjärr! GOOOOOOOOOOOOOOD-BYE!
 :D

elevensval dag1&2

igår var det frisbeegolf och innebandy, vårat lag vann hela skiten! :)
och idag var det handboll och vårat lag förlorade hela skiten! :)


SISTA SM:ET OCH BANKETTEN! ;D

tjomen tjena. då var det kanske dags att skriva om ihelgen? :) haha, jo det tycker ja. det börjades i torsdag. det var meningen att sandra jag och fredrik skulle åka med 3 tåget till skövde till alex! men nejnej! typ 1 eller nått så säger fredrik att det tåget är fullt. så vi ba, jahapp! men det ordnade sig. vi skulle ta 6 tåget dit istället. sen så började vi packa och allt. då så fanns det inte nått tåg hem. men sen fick vi napp på ett hem också! :) sen vid ungefär 5 någon gång så kom pappa hem och hämtade mig. åka ner på stan och köpte en sak och sen till tågstationen. satt i bilen och väntade på sandra&fredrik ett tag sen kom dom.  sen så hoppade vi på tåget. sandra och jag fick sitta bredvid varandra med fredrik fick sitta i en annan vagn :p. sen efter typ 5 min så sms:ade vi han och sa att han kunde komma dit vi satt. på vägen till stockholm så spelade vi kort och en massa annat. haha, sen kom vi till stockholm och skulle byta tåg och lite så där. och fick veta att laget hade lagt ner och skit! :( sen så stog jag och sandra och väntade på fredrik för han köpte buger king. så gick sandra och jag ut och väntade på tåget. och då ställde freddan sin läsk på sin väska. och då vänder sandra sig om, och hennes ena väska slår ner läsken och allt åker ut. hah, fan vad vi skrattade! :D sen så sa dom att alla som skulle åka med det tåget lärde gå till spår 11. så alla gick det, apmycket folk! haha. sen så hoppade vi på tåget. och vi fick sitta i typ husdjur vagnen! och helvetet vad roligt vi hade. haha. vad ska man säga? haha, spelade kort och yatzy. och sen när det inte var så mycket långt kvar tills vi kom till skövde så kommer det en kille (neger) och han såg så där bögig ut. så jag börjar apgarva och sandra lika så. och stackarn, han fattade väl att vi skrattade åt honom. men sorry, men jag kunde inte hålla mig. under resan till skövde hade vi super roligt, skrattade så vi fick ont i magen och allt! :)
sen när vi kom till skövde och hoppade av. så satt alex där och väntade på oss! :) sandra och jag hade : 1 varsin stor typ trunk, sen väska och jag hade en till påse. och våra väskor vägde alltså ton! vi höll på dö. så vi lärde stanna lite då och då! :p sen när vi kom hem till alex, så sov typ alla eftersom vi skulle upp tidigt på fredagen. klockan var ju typ nånstans vid 11 när vi kom hem till alex. då snackade vi lite med josse för hon satt och kikade på tv. sen  bytte jag och sandra om och lite så. och lika alex och freddan. sen så drar alex på sig sandras brallor över hans byxor. och sandras tröja och sen tar han på sig antinge josses eller anna-lenas klackskor! och helvetet vad sandra och jag garvade! HAHA :D sen efter ett tag så skulle vi sova. sandra och jag sov i sängen och alex och freddan sov i bäddsoffan. sandra och jag kan nog aldrig sluta skratta när vi väl har börjat! :) freddan och alex somnade typ direkt. sen så kom vi in på när sandra gick i 2an eller nått att hon hade randiga byxor och en prickig tröja. då började vi skratta tills vi började grina och när det gjorde så ont i magen. sen frågade jag om hon inte längtade tillbaka till den tiden och det verkade hon inte göra :D. och då skrattade vi ännu mer. men alex och freddan dom sov i alla fall fast vi skrattade så högt och mycket! :) sen så knäppte vi lite kort på dom ;). och ringde till alex 2 ggr och han ba ; det var nog Mats. grismats ! haha, eller nått och då började vi skratta ännu mer :D.  sen vid 7 eller nått så ringer klockan. men TJEEEEEEEEEEEENA och godmorgon ! haha,då kommer kent sen och snackar lite med oss. och sen packade vi ihop våra saker, och sen åkte vi till deras verkstad för bussen stog där och sen efter ett tag så åkte ni mot tomelilla! i bussen så spelade vi ju ännu mer kort, och yatzy! :D haha, treeeeeeeeevligt som tusan hade vi på vägen ner i alla fall! :) när vi kom ner till tomelilla så regnade det. så vi satt typ i bussen och kikade och det blåååååste som fan. det var typ nån storm eller nått? jag kommer inte ihåg. vi kollade på någon film och då höll jag på att somna. haha :) . sen på kvällen så gick på alex och freddan banan och jag och sandra gick typ till en kiosk och man höll fan på att flyga i väg och det regnade... sen på kvällen så gjorde vi inte så mycket. freddan var med hampe och så, och sandra jag och alex satt typ i bussen. eller ja, alex kom efter ett tag. sen efter typ en timme eller nått så snackade vi med freddan och då hade han fixat att vi skulle gå på banketten på lördagen?!?!?!och vi hade inte nå kläder med oss för att gå på kanketten eftersom vi inte skulle gå på det?. så sandra och jag fick lite panik. haha, orkar inte skriva nå mer om det nu. så vi lärde fixa lappar och målsmanunderskrift och allt så. kristian nilsson var min pappa under helgen! :) sen senare på kvällen så kom mackan och jonas ner till tomelilla. dom åkte till max och mimis och doms buss. sen åkte vi med dom till vandrarhemmet!  haha, hade  lite problem att hitta till det med vi kom fram!:) då så kollade vi på rummen och så. sen åkte vi 3 och käkade pizza. hah, gött. sen kom mackan och jonas och hämtade oss igen. gick upp på rummet, bäddade och så. sen duschade ja. och sen sandra. fett skönt! :) när jag duschade så passade fredrik och sandra på att kolla igenom min mobil. haha, senså somnade fredrik. och jag och sandra snackade om något och skrattade som tusan! :) sen sa jag bara: jag kommer somna snart! och typ på någon minut så somnade ja. haha, stackars sandra! ;) och vi fixade skjuts av bill till banan på lördagsmorgon också. sen så ringde klockan och det var bara att gå upp. fixade oss och lite så, sen gick vi till "stan" för att hoppa in i bill's bil. men vi hittade dom inte . haa :D sen hittade vi dom, eller ja vi&vi.. då fick jag sitta i sandras knä. och bill åkte fel :D när vi kom till banan så gick vi och kollade lite för första träningen hade börjat. sen kikade vi lite ochså, kollade läget. gick in till alex mamma och lite så! :) hade trevligt. sen hämtade jag mimi, och vi kikadelite när dom körde! :) sen så skulle vi fixa biljetter till banketten och då blev det lite strul. aja, men det löste vi! :) hampes pappa johannes blev pappa till freddan och sandra och kristian blev pappa till mig. så sen så blev det perfekt med bijetterna och de. och sen böööööööööööööööörjade tävlingarna! :) haha, yeah säger jag bara! det började med mxgirls. och hejaheja! linda andersson körde som en kanonkula. och när vi var på väg ut till bandepån så låg hon 4a för och vi skulle heja på henne. så när vi står där med hennes pappa peter :) så kommer hon inte.. hon ramlade :( . sen så var det dags för alex tom hultman och ja, alla dom! :) så skulle jag filma alex för kent och dom ville de. för alex tar ju ungefär alla starter! :D haha, det gick ju bra för alla tror ja. förutom sandberg för han ramlade på 3:e varvet på tidsträningen och slog sin axel :( ... tråååååkigt ju. aja, första heatet det vann tom! :) grattis till dig! :)  och jag lyckade självklart gå i det fetaste lerhålet  som fanns! och mina VITA SKOR BLEV BRUUUNA! haha :D . ajaj. så det kan vara. jag orkar iaf inte skriva nå mer om dom andra heaten som var kvar.. eller jo, andra heatet för alex och dom så ramlade alex och han kunde inte åka nå mer !:( sen när det sista heatet knappt var klart så åkte jag sandra fredrik mackan jonas max och mimi till våra rum på vandrarhemmet för att duscha och fixa oss till banketten. och när vi skulle åka, så lärde sandra jag mimi och fredrik sitta i "skåpet" eller vad man nu ska säga? .. så står ja, och sen bromsar mackan tvärt och jag bara flyger omkull! och mina byxor gick lite sönder och  jag gjorde illa mig och vi skrattade !:D haha, sen så duschade vi alla och de. sen kom bill också för han skulle sova vi vårat rum. sen åkte vi till banketten. haah, jag sandra mimi fredrik mackan jonas och bill i en bil :b. sen eftersom ingen ville sitta där bak så tog vi stolar ifrån vandrarhemmet och ställde där bak så vi kunde sitta på dom. fast jag fick sitta i max knä. sen åkte vi, vi hittade typ inte till tingvalla där baknetten skulle vara. men sen kom vi fram. och det var feeeeeeeeeeta långa kön! och eftersom jag "var" kristians dotter och när vi kom till kön så stog och längst fram så jag fick gå före alla! :D haha, det kändes helt gött! haha. när vi kom in så lärde vi vänta på mårtenssons ink. sandra och freddan. sen så hittade vi bord och lite så. jag sandra fredrik bill och max vid ett bord :) , hampe kunde itne sitta med oss för han skulle sitta vid KTM bordet tror ja. till förrätt var det någon jädrans silltårta eller nått. hah, ingen vid bordet åt den! :p haha, vi hade väääldigt trevligt.  mimi max mackan jonas nypan och haglund satt precis bakom oss och killarna blev ju typ kanon direkt! :D haha, satt och skrattade ochroade oss att kolla och lyssna på vad dom sa! ;) haha, skrattade och skrattade :D haha, sen var det lite prisutdelning och så. och ALEX EEEEEEEEEERIKSSON BLEV ÅRET ROOCKIE! :D GRATTIS GUBBEN! ♥ haha, när han var där uppe och tog emot priset och de, och alex tar ju typ alla
starter (klicka på Alex profil och den andra filmen och spola till ungefär 0:58 så ser ni en start när han tar den!) så när han stod där uppe och tog emot priset så sa han ungefär så här : ja, men det jag måste träna på tills nästa år är starterna. dom sitter inte till 100% så nästa år kan jag bli farlig! ;) haha, fan vad alla skrattade! :D sen när vi skulle gå tillbaka till bortet där vi satt så var det en kille som stog vi bordet där "pappa" kristian satt så sa där dära killen och klappade mig på axeln: men du, vaaaart har du vart i kväll? ;) haha, sandra och jag skrattade som fan! ::D sen efter nå timmar eller så vare dans och hela dadderittan! ;:D yeah, alla shakade loss fan! och den dära gubben alltså! :D fan vad vi skrattade ! ;D sen någon gång av alla gånger man gick in på toan så gick jag och mimi in. och då var det en tjej som stog och grina och skrek och allt, för jag tror hon hade brytit armen! :o stackarn.. sen dansade vi alla, mimi max sandra alex bill jag och algot! HA, fyfan! :D Algot, stor shakarn där! ;) haha. rooooligt. sen när det var ungefär slut så satt vi alla i sofforna och då var det två killar som hade däckat! :D hah, ena killen fick dom knappt till liv, såg ut som om han inte hade nå ben i kroppen! :D och den andra killen låg typ och sov, så gick algot dit och snackade typ som om han kände han! :D sen när man lärde gå hem så var klockan typ 3-4 så lärde vi stå ute och vänta. och det var ju iskallt! ;o så jag fick låna kristians kavaj! ;D haha, och han var askalas! :) sen så skulle han följa med mig till bilen så jag kom till rätt bil eller nått! haha, han är snäll han! ;) max och hampe följde ocksåmed oss till bilen, och det slutade med att dom 3 åkte med oss i bilen. kristian satt på en stol bredvid mig, sandra satt på en stol mittemot mig hampe på typ lådan med verktyg och fredrik på en stol och max typ stog. sen så tvänitade bill, och kristian flyger på mig med stol och hela helvetet och sandra slog armen! :( haha, fan vad vi alla garvA! ;) och kristian snackade&snackade.. typ så här ; men hampe! kan du inte köra ner tungan skit långt ner i halsen på sandra och röra om lite!? ;) haha, guud så vi garvade!:D sen när vi skulle lämna dom så hittade vi inte dit och allt. men till slut kom vi fram. sen åkte vi till vandrarhemmet och vi somnade typ direkt. sen dagen efter var det bara att gå upp & städa. freddan sandra och jag skulle egentligen åkt tåg, men vi sket idet! vi åkte med bill istället! :) haha, och mackan och jonas var inte så pigg eller ;) mackan kunde ju knappt köra typ , så jonas fick köra.  och på vägen hem åkte vi alla fel ungefär minst 5 gånger, höll på att krocka och fulllt med sånnt! HAHAHA :D sen i söndags kom jag hem, gjorde inte så mycket. sen sov ja ! :) jaa det var ju UNGEFÄR allt vi har gjort.! :)

alltså, det är så svårt att förklara hur roligt jag har haft det i helgen. det går inte att förklara! :)
men jag veeeeeeeeeeeeet hur kult jag haft de! :) och jag ångrar verkligen ingenting! :)

LITE BILDER! :D