Sorry för dålig uppdatering

hoho, sorry för dålig uppdatering. Men som sagt, jag tog halv 4 bussen till stan . Sen gick jag hem till Syrran. Satt och kollade lite på OC sen gick vi ner till stan. Sen mötte vi Emma och sen var det bara att gå in och köra hårt på träningspasset. Fyfan vad det var jobbigt. Men det ger väl resultat :D. Det var 90 min långt, sen efter det var det ner på stan ett tag. Köpte ett par solbrillor som ni får se. Sen tog jag 20 över 7 bussen hem. Kom hem, hoppade in i duschen och sen var det käk. Kollar också på Let's dance, fast det är reklam nu. Och Jonna ringde, helt anfådd. För hon sprang ner för en backe till busshållplatsen för hon ska till mig :D . Haha, nu börjar det på tven.
Hörs senare =) Puss ♥

Solen

Lyser här idag också. Fast det har kommit lite snö. Men nu ska jag inte sitta här och babbla mer, för jag är lite stressad. Jag sitter fortfarande i morgonrock och jag ska med halv 4 bussen. Käkat lunch och så har jag gjort. Fast jag måste fixa mig,packa och sen iväg till bussen. Ska in till stan och träna med syrran och Emma. Fast syrran svarar inte på sms:en så jag vet inte hur jag ska få ta i henne. Men jag tror hon jobbar så hon svarar väl snart.
Och idag är det fredag, och de innebär att det är 1,2,3 dagar kvar tills vi börjar i skolan igen. Fast jag är glad att vi har studiedag på måndag. Så det blir bra och slappt. Men nej.. nu måste jag sticka.
Tjing ♥

Dagens bild på Jennifer aniston

Hittade en bild på Jennifer aniston. Hur härlig är den inte då? En äkta sommarbild. Så ge mig sommar nu!

image676

Kate Moss

Dagens bild
image675

Moa shoppar

image674Mitt inköp i stan idag var inte mycket. Vart en bok av Henning Mankell. Den jag köpte förr som hette Eldens hemlighet var grymt bra. Så jag lärde köpa en till i samma "serie". Boken jag köpte idag heter Eldens gåta. Hoppas den är lika bra som den jag läste nyss!

För idag är det världens bästa Alex födelsedag!:) <3

image671För idag är den absolut ingen vanlig dag ska ni veta! För idag är det Alex födelsedag :) hurra hurra hurra. Han fyller hela 18 år. GRATTTIS! :) ♥









Moa &jonna :)

Idag har jag vart med Jonna. Ååh, länge sedan! Började med att jag gick hem till Jonna. Så skulle hon möta mig. Så ringer hon och säger vilken väg jag ska gå. Så jag går ju självklart den. Sen när jag kommer till dagiset typ 500m längre bort. Neeej, då har vi gått helt olika vägar. Så jag sms:ade henne. Båda undrade ju liksom vart man var. Haha, sen möttes vi så gick vi samma väg till henne. Sen när vi kom dit så kikade vi på tv, åt toast,kikade i tidningar och lite mer tv. Sen tog vi halv 5 bussen till stan. Den kom typ direkt så vi slapp frysa. Sen när vi kom till stan så hade jag min jacka knäppt så såg det ut som jag bara hade tights. Fast jag hade ju en "klänning" så när vi ska gå in till crispin så kollar det en snubbe apmycket på mig. Haha. Sen när vi kom ut därifrån så möter vi en skit gammal gubbe, så säger han: Ååh, vilken goobit! Hhaha, så var han skit gammal och gick där med sin jävla systemkasse :'D . Sen gick vi och strosa omkring där på stan. Jag köpte enbart en bok bara. Efter som jag läste ut den andra.Sen gick vi till Nynäs vid 6. Emma och Sanna var också där. Så sen var det träning. Gick väl så där. Har match i helgen också. Peppa. Sen åkte ja med Jonna hem, käkade och duschade. Så nu sitter jag här.

Min dag har vart good! Hur har din vart?

Gammal bild.

image670

god natt

Nu säger Moa godnatt.
- god natt! ♥


Trevlig kväll

Åh herrejävlar.. Nu ringde Emma och hon stog i duschen, och hon säger att vi ska ta 6bussen in till stan.Jo men tjena. Lite bråttomt jag fick nu då. Har legat i soffan typ hela dagen och nu ringder hon 30 min innan bussen går och säger att vi ska ta den. Aja, måste fixa mig och allt sånt tills ikväll nuja. Men ha en trevlig kväll :)
Puss ♥

Vilka väljer du?

image666image667image668image669

Dessa söta skor kommer ifrån Dinsko och kostar 399 spänn. Dom är söta och som ni ser har dom också bara en liten klack. Jag vill antinge ha dom svarta eller bruna. Vilka väljer du?


Väska

Väskor kan man ju inte riktigt få för många av. Så nu var jag inne på kollade på ASOS
och hittade denna som jag verkligen inte skulle säga nej till. Märket är Miss Sixty och kostar 624 pix.
image664

Hallå där ute

Hallå där ute. Hur är de? Hoppas de är bra i alla fall. Själv ska man hoppa in i en dusch nu.Annars idag vet ja inte vad som händer. Vi får se :).
Hejs

Puss och god natt

Nej nu skiriver jag detta inlägg till er där ute. Ett sista för idag för nu är jag sugen på att sova. Så nu säger jag god natt och sov sött! :)
Puss ♥

Carolina Gynning

- " Vad som rör sig i huvudet på mig kan man ju verkligen undra!"
Haha,klockrent! =D


Gynning, grym tjej!

God kväll. Sorry för en väldigt dålig uppdatering. Men jag har inte haft någon ork för blogga idag. Hur som helst har jag i alla fall vart på Ica Maxi. Haha. Ja! Sen har jag kollat på Gossio giiirl, mums! :) sen I huvudet på Gynning. Ha, grym tjej det där. Diggar stenhårt! Sen nu sitter jag här. Gör väl inte så mycket. Men nu ska jag gå och hämta lite tuggummi.
Puss

Skinnjacka

Nu måste jag köpa en skinnjacka. Fast jag vet inte vilken jag vill ha. Har ni nå förslag? Är sugen på den här

image663

Gummistövlar

Om du inte har några gummistövlar så tycker jag du ska slå till på ett par. Antinge nått par från Have2have eller nått par från Lindex.Båda har väldigt fina och söta. Lindex har ett par svarta blanka. Dom gillar jag stenhårt. Om jag inte hade beställt mina från have2have så hade slaigt till på dom från Lindex. Så skynda er och få hem ett par.

Dom här kommer från Lindex

image662

Vips, så blev det så där

image661Ja idag när jag satt och kollade på tv i soffan så satt jag bara och gjorde nått med håret. Så vips, så blev de så här. Ooh,jag har dolda talanger. Inte för att de blev så bra med benan och så.

Moa shoppar

Det här inhandlade jag idag! :)

image660

Snart är det jag som är kung


Armband från Cocoo.se

Japp. Jag klickade hem två till såna här. Fast den här gången fick de bli ett rosa och ett brunt! :)

image659

Cocoo.se

Cocoo har fått in en massa fina klockor. Dom är väldigt fina, enkla, i alla olika mönster men det bästa av allt är ju att dom inte kostar så mycket! Det finns "kill"klockor som är väldigt fina. Vet ju att det är många som vill ha såna nu för tiden och dom är lika fina på tjejer som killar.. Så passa på. Gå in på Cocoo.se och slå till på ett riktigt kap, kostar 245 pix!


   

Stan med Jonna och Maria

God kväll. Idag har jag först vart ute i 1 timme på en solig promenad. Sen vart det dusch och lite så. Snackade med Jonna och de, sen åkte hon Maria och jag in till stan med 4bussen. Vi gick och strosa omkring där ett tag. Jag bytte 2saker också. Haha, det måste ha sätt  väldigt töntigt ut när vi tre gick på stan. För alla hade ungefär samma gröna färg på jackorna. Haha. Jag och Jonna gjorde världens fynd på H&M också. Köpte en jacka för 149:- ,sen köpte jag också en till väska.Jag visar upp det lite senare :). Och ikväll vet ja inte vad jag ska göra . Men jag hittar nog på nått. Pratade med T. i telefonen nyss också. Haha, men T skulle ringa upp sen. Aja,nu ska jag gå och fixa lite.
PUSS

Dagens outfit

image655

Rena rama sommarn!


God morgon alla. Vaknade för cirka 1 timme sen. Och nu går solstrålarna rätt igenom mina persienner(stavning?) Fast nu drog jag upp dom så nu går solstrålarna rätt igenom hela fönstret. Och igår var det hela 10+ och sol. Det var rena rama sommarn här igår! Sen idag får vi se var som står på tur att göra. Har inga speciella planer för nått. Men nu ska jag dra min till soffan och kika på tv.
Hejsvejs.

Höll fan på skita på mig

Åh herregud. Nu höll jag på skita på mig. När jag kom hem så mötte ja Mackan i dörren innan han stack. Så jag tog förgivet att mamma pappa och Martin sov. Men nu tyckte ja att jag hörde nått. Och jag är en sån som om jag hör nått så tror ja det är någon som gör inbrott eller så. Så gick jag runt i husen och lyssnade vart ljudet kom ifrån. Och det kom ifrån lillebrors rum. Så jag gick in.... (spännande) och där satt lillebror. Höll fan på skita på mig. Fast nu vet jag ju att jag inte är ensam uppe. Så det känns skönt. Aja, sov gott :)

Home

Hej och halloj. Jag kom hem för nått tag sen. Tänkte bara få skriva av mig lite innan jag går och lägger mig. Filmkvällen hos Cecilia var sjukt mysig. Fast Emma och Kasper drog med halv 11 bussen. Sen efter Wallander så satt vi vid datorn och kollar på Youtube-klipp på Björn Gustavsson och de. Sjukt roligt. Sen vid 5 i 12 började Hajen 4 så vi kikade på den. Sen 20 över 12 gick Sanna och jag till bussen. Så ja.. Det är väl typ det som har hänt nu på kvällen. Men nej.. nu ska jag gå och käka en macka eller nått. Sedan ska jag lägga mig i sängen ! :)
Puss och god natt

Uppdatering från Cecilias computer

Tjenamors. Sitter hos Cecilia nu :). Har riktigt mysigt. Det är jag Emma Cissi Sanna Bettan och Kasper. Sen skulle de komma några killar till. Ingen aning om vilka det var. Men i alla fall, vi kollar på Wallander. Men har redan sätt alla typ. Fast nu är det nyheterna så jag passar på att skriva lite. Kollade nyss på hur många det var som har vart inne på min blogg idag. Och det är många nya, det tycker jag är riktigt roligt :). Hoppas ni stannar och det kommer fler, hälsar er varmt välkomna :). Nej nu ska jag gå och va lite social. Så vi hörs när jag kommer hem.
Kram

Dagens outfit

Och medans jag ändå är på G med inlägg så blir det en dagens outfit också! :)

image654

Dagens shopping

image653

I paket låg..

Mina gummistövlar =D. Jag är typ överlycklig nu. Dom kommer ifrån have2have.se och kostar runt 500 kr. Om du inte har några, så ska du slå till! :).



 image652

Skärgårdsdoktorn

Idag har jag vart i Valbo med mamma typ hela dagen. Kirrade in lite nya saker. Sen när vi skulle åka till stan så var det stängt.. Aja. Sen kom jag hem för ett tag sen. Har kollat på favorit programet Skärgårdsdoktorn :). Pappa skjutsar in mig till Cissi efter vi käkat och så. Så blev det filmkväll men tjejerna :). Mysipysi.
Tjing.

Haha,jag fastnade vid Youtube

Nej nu är det snart 1 timme sen jag skrev att jag skulle gå och lägga mig. Men jag fastnade vid youtube. Haha,jo. Ni läste rätt! Youtube.Men nu ska jag borsta tänderna och sen läsa.
God natt mina kära.

BJÖRN GUSTAVSSON

Yeah. Klipp på Björn Gustavsson ifrån idag.
Han är ju bara för bäst!!! :D


God natt

Nu är filmen slut. Och den var ju kanon bra och vilket slut alltså. Om man inte har sätt den, så gör de!
Nej nu ska jag sova. Mamma och jag ska på stan och så imorgon så jag måste nog sova nu. Eller jag ska läsa min bok. Puss och godnatt. ♥


Day after tomorrow.

Godkväll. Skriver ett kort inlägg nu. Sitter och kollar på Day after tomorrow. Fast de är rekalm nu som det har vart typ 5233 gånger tidigare. Aja,jag har inte sätt den förr så jag är helt inne i filmen och tycker att den är bra. Aja, nu börjar de. Måste kila.
Ha de bra, ♥

BJÖRN GUSTAVSSON

HAN ÄR JU BARA KUUUNG! :D
(någon som vet nån sida med klipp på han när han var med i melodifestivalen förra gången och den här gången? finns inte på youtube.)

image649

tjena

Idag har jag ju vart med Maria. Gick och mötte henne. Sen har vi vart här.Kollat på tv och de :). Sen gick ja med henne en bit på vägen hem sen nu har jag precis käkat. Och snackar med Maria i telefonen också. Eller ja.. pratar och pratar. Ingen säger nått typ. Men nu ska ja kila.


Tjenixen

Hej&hallå där.
Igår åkte jag in med 8bussen till stan. Och Emma,Kasper och PG satt också på den bussen för vi skulle hem till Cissi.Så vi var bara hos Cissi igår. Hade riktigt trevligt. Sen efter vi vart där i typ 2tim så kommer Sanna in i köket grinar som tusan. Hon berättade varför hon grinade. Men jag hörde ingenting :p. Sen när jag hörde va hon sa så stört grinade vi båda två. Sen lärde Filippa komm dit. Så när hon kom, grinade Sanna och jag ännu mer. Sen började Filippa grina, Cissi grinade och ja.. Kvällen var helt okej. Förrutom att Filippa berättade att hon skulle flytta då. Men annars var der roligt :). Sen vid 1 gick Filippa och jag ner på stan. Köpte donken. Sen käkade vi glass i stora lass! :) Sen vid 2 så gick bussen hemmåt. Anna Filippa och jag tog 838 men sen hoppade vi av den för att ta 832 för Emma och dom var på den. Haha. Han som körde bussen: Vilka stollar. Ha, gubbjävel! :). Sen när jag kom hem borstade jag tänderna och gick och lag mig.

Idag har ja inte gjort så mycket. Käkat frulle, duschat och snart ska jag vara med Maria. Vet inte vad vi hittar på för tok. Men något blir det. Sen ikväll blir de bio med Maria och Jonna :). Yeah.
Nej. Nu ska jag ta och fixa frillan. Och det är sool här nu, fast de blåser lite. Annars är det helt okej!

Du får inte..

God kväll eller god natt.
Jao, jag kom hem för ett tag sen.  Ska sova strax,bara bortsa tänderna och de.
Ikväll har jag grinat en massa faktiskt. För Filippa som jag känt hela mitt liv ska flytta ifrån oss! :'(
Men du får inte..
Bilden är tagen ikväll/inatt. Hon kom dit vi var. Sanna och jag grina som stukna grisar...

image648

Kvällens klädsel

Kvällens klädsel.
image647

Ha en bra fredagskväll :)

Godkväll. Fredag idag och det känns så skönt. Dagen började med att åka till skolan som vanligt. Hade NO. Inte så jätte roligt. Sen var det idrott. Det var roligt =). Första halvtimmen fick hälften boxas och resten fick spela pingis. Sen bytte vi. Sen var det lunch. Sandra och jag satt kvar i typ 20 min efter vi käkat upp. Hahah. När jag hade ätit upp mina grönsaker hade hon käkat upp sin mat. Stackarn.. Sen var det SO och SV. Men på dom lektionerna kollade vi på Sandor/Ida och fikade. Sen fick vi sluta vid 20 över 1. Åkte hem, sen har jag inte gjort så mycket. Ska ta 8bussen till tjejerna sen drar vi nog till Bomhus eller nått sånt. Vi får se :). Aja, ska fixa mig nu!
Ha en bra fredagskväll! Puss ♥


Dagens outfit

image646

Haha, men herregud så liten man var.

Haha, Sandra och jag för många år sedan! :)
image645

Outfit för onsdagen

image644

HETASTE TVILLINGARNA!

Tvillingarna Olsen slår alla andra tvillingar med hästkrafter!

image643

Skriver imorgon :)

Buuu. Nu måste jag sova. Så jag får skriva om dagen imorgon :)
Och imorgon börjar LOOOOOOOOVET! =D
Jag är överlycklig! =)

Cappuccino och Vakna med the voice :)

God morgon. Idag har jag en sovmorgon till halv 10. För då går bussen. Annars nu har jag klätt på mig, fixat de jag ska ha med mig. Sen nu håller jag på att göra cappuccino som ska bli gott. Ska dricka de och sätta mig vid tven och kolla på vakna med the voice.
Ha de bra idag! :)
Tjing

Min onsdag

Idag var det det längsta dagen i skolan på hela veckan. Slutade 10 över 3. Ganska jobbigt. I skolan hände det väl typ ingenting speciellt. Om ni vill se bilder ifrån dagen så trycker ni här. Annars när jag kom hem ifrån skolan så käkade ja lite. Sen vart det självklart lite dator och sen lite tv. Somnade i typ 15 minuter. Sen vaknade jag av att pappa hade huvudet skit nära mig. Haha. Sen blev de käk och sen drog mammi och jag ut på en promenad. Och sen tog vi bilen och handlade. Har friluftsdag imorgon och då börjar jag klockan 10. Skönt! Sen slutar vi 1. Så nu ska jag nog sova. God natt.  ♥

God natt

Nu är det dags att hoppa till sängs och försöka sova. Även fast jag sovit 3 timmar idag redan. Men ska läsa min bok. Och då kanske jag blir lite tröttare.
God natt.


Söt klänning

Såg en grymt söt klänning ifrån Ellos.se
Den kostar 199 pix.


Slapp dag.

Skolan idag var alltså helt okej. På spanskan rullade det på och jag tycker det börjar bli roligare. Så jag hoppas att jag kommer få ett VG till sommaren.Försöker ju självklart höja i alla andra ämnen, men vissa är ju så otroligt tråkiga. Aja. På idrotten var jag inte med. För jag glömde mina kläder hemma! :/.Sen när dom skulle börja så kom Adam (elev) & Robert (lärare) fram till mig och Sandra. Så lämnade Sandra hennes lapp. Så frågar Robert mig: Varför är du inte med då? Och jag svara: Nej jag glömde mina kläder. Robert: Men.. ska du vara naken? Haha, också skrattade vi. Sen tog Adam min mobil och kollade på mina bilder. Så tog Robert den och sa: Sluta var så nyfiken Adam. Sen råglodde han själv på bilden. Haha. Rolig :). Farmor skjutsade tillbaka oss till skolan. Sen var det engelska och då fick vi göra resten av provet och sen välja en bok som vi skulle läs på lektionen. Och jag läste typ 3 kapitel sen höll jag på somna när jag låg typ på stolen. Sen var det SV. Micke läste i typ 30min, sen kollade vi på en film som var ungefär 5 min eller 8. Sen läste han i 25 min till typ. Hahaha. Vi hade precis likadana tröjor på oss också. Sen när vi slutat så åkte vi hem. Slapp springa till bussen idag. Sen höll jag på somna på bussen också. Sen när jag kom hem så käkade jag lite och sedan somnade jag på soffan från 4-7. Sen när jag vaknade så käka vi, har precis duschat. Ska väl se lite tv och sen sova och läsa min bra bok! :).
Tjing

AA-klänningar från Kelly.com

Just nu är det typ specialpris på AA-klänningarna på Nelly. Jag tror jag vill kirra hem en jag också. Men huhu.. mamma får ta och komma hem nu tycker jag!
Klicka här


Helgen som var

Okej. Det är 30 min tills jag ska gå så jag kanske hinner blogga lite om helgen.
I fredags kom Jonna och hennes mamma och hämtade mig. Sen åkte vi till Sevgi. Det var bara Sevgi och Maria där först. Så Sevgis pappa tog lite bilder och så för han jobbar med de. Så det blev en hel del foton. Sen kom Sofia och Emmy. Då knäppte vi lite mer också. Jag blev inge bra på dom så ni kommer nog tyvärr inte att få se tror ja. Sen fick vi bråttom. Så Sevgis pappa fick skjutsa oss till busshållplatsen. Och efter som vi var så många fick han åka 2 omgångar. Och när bussen kom hade inte Maria Sevgi och Emmy kommit än. Så vi bara: Okej.. nu får dom komma. Men precis då kom dom. Så kom Mikkis och Elin också. Så vi åkte in till stan. Käkade på kina. Haha, fyfan var trevligt jag hade i fredags tjejer! :). Jag tackar. Sen satt vi på kinan i typ 2-3 tim. Skrattade och hade roligt. Sen gick vi ner på stan. Träffade kusin Oskar, Adde och Oliver. Sen tog vi bussen hem förrutom Sofia.För hon skulle till sin syster. Sen när jag kom hem var det bara lillebror Martin hemma. För mamma och pappa var på stan och käkade med en massa. Sen då när jag kom hem så sov den lillaskiten i soffan. Jag kollade då på en film med John Travolta. Haha, ja! :p. Sen somnade jag också. Sen väckte pappa mig när han kom hem så gick jag och lag mig.

I lördags så vaknade ja vid 10tiden. Satt vid datorn lite och sen fick jag bråttomt. Hängde med mamma på lillebrors innebandymatch. Så när vi kom in på Nynäs så var det 2 furuvikslag där och hejade på lillebrors lag. Haha, vilken stämning det var. Dom kidsen satt och hejade hela tiden. Lillebrors lag vann med typ 12-5. Sen efter den matchen åkte mamma pappa och jag direkt ut till Sandviken för att jag skulle spela match. Och den vann vi med 8-4. Så de kändes skönt! Blev också 2mål från min klubba. Efter matchen åkte jag hem med pappa. Eftersom vi lämnade en bil på Nynäs så vi åkte 1 bil till Sandviken. Så då när jag kom hem duschade ja. Sen kollade jag på Vinterviken som är så himla bra. Kollade på den när jag var liten senast. Sen kom Jonna och Maria. Då åkte mamma och köpte pizza så vi käkade det och kollade på melodifestivalen. Haha, fyfan vad de var dåligt. Men Björn Gustavsson är väl ändå roligast. Tusan vad Maria jag och Mamma skrattade när han skulle lyfta den dära killen. Haha. Aja. Sen typ 1 eller nått så skjutsade pappa och jag hem dom. Alltid skönt att åka bil. Sen när vi kom tillbaka så gick jag och lag mig skulle jag tro.

I söndags gick jag upp tidigt också. Fast jag gjorde ingenting speciellt. Nej, de gjorde ja tusan inte. Inte vad jag kommer på nu i alla fall. Men jag kollade på Wallander. Det kommer jag ihåg. Sen gick jag och sov för de var ju skola igår. Och det jag gjorde igår kan ni ju läsa under de här inlägget. Men nu måste jag kila. Fast det är 15 min kvar tills jag ska gå till bussen.
Ha en bra dag! :)

Skolan, brynäsmatch och utsläng ifrån Donken. Haha

Okej. Verkligen dålig uppdatering här. Men i helgen hade ja inte tid och igår kom ja hem lite sent så jag ville sova då. Men igår var det i alla fall skola. Hade roligt, :).I alla fall på musiken. Sen när Sandra och jag skulle med bussen fick vi självklart springa som vanligt typ. Sen när jag gick hem så lyssnade ja på muuuusik. Yeah. När ja var hemma gjorde ja inte så mycket. Brorsorna var hemma så de var livat. Sen vid 5 stack Emma Kasper och jag till bussen. För vi skulle på Brynäsmatch. Jag skulle gå med Emma,Jonna,Maria, Elin och Sevgi. Sen undrer matchen kollade vi självklart på den. Sen fick Emma och jag en gratis krov också! :). Sen när det hade gått typ 10 min av den 3:e perioden så drog vi därifrån. Så när vi gick  ner mot bussen som är lite längre väg. Så kommer bussen. Vi kanske var 100 meter ifrån där bussen stannade. Sen gick vi lugnt. Och bussen var hur seg som helst. När vi kommit lite närmre så sa jag till Maria: Kom igen,vi springer. Så sprang vi. Över gatan bara fast de kom bilar åt alla håll och kanter. Så vi hann med den. Haha, helt otroligt :D. Sen när vi kom ner på stan gick vi till donken. Fick vara där i typ 10 min. Sen kastade dom ut oss :s . Och vi käfta emot och till slut blev han aaaaaaaaarg. Och typ drog bort stolarna och allt vi satt på. Och vi bara skrattade när han snackade. Sen åkte vi hem med 10 bussen. Då när jag kom hem så gick ja och lag mig. Var så jävla trött.
Ja, det var väl det som hände igår! :) Ska klä på mig nuja.
Tjing.

 

Dagens bild

image637

moapilutta

image636


Japp. Precis, Moapilutta.
[
Här]

Vagabond, dom här ska ja ha i sommar!

När mamma och jag var i valboköpcentrum i tisdags så såg jag dom har grymt snygga skor från Vagabond.
Dom här ska jag absolut ha i sommar. Så snygga.

image635

Förlåt

 Ni får ursäkta mig för min dåliga uppdatering. Men de kommer idag. Fast nu måste jag göra lite annat.
Tjing :)

I paket låg..

Fick mitt paket idag ifrån Cocoo.se . Gud så snabbt det kom hem till mig.
Fick sakern i en söt liten påse också! :).
Och i det låg självklart..

  

Mitt orange armband och mitt peace-armband :)

image634

Äntligen fredag mina vänner! :)

Fredag idag då. Åkte inte till skolan idag heller, för jag hade asont i halsen. Så jag vaknade, somnade om och sen vaknade jag vid 10 igen. Då fixade ja lite först. Sen lärde ja antinge gå ut till Mackans stuga eller Mimis stuga. Så jag tog Mackans. Lärde gå ut dit för dom kom hit och städade idag. Var där ute i ungefär 1tim och 40min.Sen gick ja in tillbaka in hit. Skönt. Hade så långtråkigt där ute i Mackans stuga. Aja, sen kom lillebror hem och Jesper. Har nu duschat och lite så. Jag och tjejerna ska ut och käka idag.Fast först ska vissa hem till Sevgi. Så Jonna och jag får skjuts dit. Sen drar vi in till stan och käkar. Efter det vet ja inte vad som händer. Aja. Ska fixa mig nu.
Tjong.

Bilder ifrån idag.
1. Solen lös idag 2. Jag i Mackans säng 3. Mackans söta armband med bild på Jossan på.
  

Alla hjärtansdag till er! :) + outfit

image625Till dig på alla hjärtansdag från mig! :)




image626

Alla hjärtansdag

Idag är de ju alla hjärtansdag. Skolan var väl helt okej. Började med flex, sen var det matte och rast efter de. På rasten uppträdde några tjejer i min klass till Spice girls. Var väl helt okej. Garvade som fan i alla fall. Sen var de SO, sen lunch. Sen efter lunchen så fick man antinge gå till gamlingar eller vara kvar på skolan. Sandra och jag stannade på skolan. Vi trodde att de skulle va skit tråkiga saker vi skulle få göra. Men vi hade riktigt roligt :D. Jocke, Johannes, Micke,Niclas och alla dom dära var där. Var inte så många. Många skolkade istället för att gå dit. Så slutade vi vid 2. Och då åkte ja hem. Gjorde inte så mycket, sen nu ikväll var de träning. Gick bra. Sen  nu har jag precis duschat :). Ska sova nu, för jag har skit ont i halsen.

God natt.

image625Min dag idag har vart lång men ändå kort. Idag i skolan hände det typ ingenting. Förutom att vi hade vårat Spanskaprov vi har varje vecka. Gick bra. Började med en hel del nagetivt, men sen blev jag bara mer och mer positiv. Det var roligt idag. Fast det var prov. Nu ska jag börja göra mitt bästa på lektionerna och höja min betyg till VG och MVG i dom änmena jag inte har de inte. Nej nu ska jag sluta babbbbla. Efter skolan åkte jag bara hem, har inte gjort så mycket. Duschat och spelat guitar hero. Nej nu ska jag läsa min väldigt bra bok som jag köpte igår. Eldens hemlighet.
God natt alla. Hörs imorgon när det är alla ♥-dag. :)
Puss
image626

Lackväska

Om du vill ha en snygg lackväska ska du köpa den som finns på Indiska.
Och den kostar 299 kr.
Den här väskan ska jag i alla fall ha på stranden i sommar. Och i Malta.
image624

Outfit

image623Dagens kläder. Fast ni får enbart bara se min tröja och sjal! :)
Tröjan kommer ifrån Fred Perry och sjalen från H&M


Moa shoppar

Jahapp. Nu blev det dom hära. Båda kommer ifrån Cocoo och det orange kostar ynka 145:- och det svarta Peace-armbandet kostar fjuttiga 85:-. Dom får gärna komma till mig nu :). Cocoo har riktigt fina saker. Slå till ni med, på nått ni gillar! :)
image621image622

Jag är med i en tävling, var med ni också! :)

Jag är med och tävlar om en superfin väska på  Kelly's (klicka där) blogg.
 Väskan kommer ifrån Friis&Company. Va med och tävla ni också som jag. Skynda er, för hon utser en vinnare imorgon på alla ♥-dag!

image620

Moa shoppar

En grå t-shirt (HERR),hjärtörhängen,nagellack och två paket strumpor ifrån H&M
Två trosor blå&röd från Lindex.
En bok som heter Eldens hemlighet från Bokia tror ja de var.
En musmatta
& en brosh från Gina tricot som stödjer Hjärt&Lungfonden
image619

Köpis, stan och hem :)

Som sagt efter skolan drog jag in till mamma&pappas kontor. Skulle fixa lite bilder till bildläxan. Sen drog mamma och jag ut till Valboköpis. Vi köpte lite ditt&datt. Sen var det en sak som inte fanns där så vi drog till stan då.Gick lite på stan och köpte lite.Sen när vi åkte där ifrån åkte vi till Skutskär för att hämta nå saker vi hade beställt. Åkte hem, spelade guitar hero 3. Som jag då dock sög ordentligt på. Men det var roligt :). Sen käkade vi, sen nu håller jag på att kolla väder åt Mackan men jag fattar 0. Aja, ska nog sova nu. Och plugga på spanskan som jag inte kan!!
God natt.

Slapp SV-lektion.

Idag började dagen med att klockan ringgde kvart över 6. Klev upp och började klä på mig. Bytte om några gånger sen fick ja på mig de som kändes bra. Sen vid 5 i halv 7 gick jag över till Lillsandra. Dagen började med läsning, sen var de Spanska. Rast sen, sen skjutsade farmor mig Sandra och Bianca till idrotten. På idrotten var de basket som jag inte tyckte var så himla roligt. Sen kom farmor igen. Då var de lunch. Käkade lite, sen satt jag Sandra och Sara i klassrummet typ hela rasten. Sen var det engelska, då kollade vi på någon halvrolig film och jag höll på somna.Sen var det SO.

tar det här ifrån
min bilddagbok istället för att skriva om det hela.
"haha,
det är såhär att i skolan jobbar vi med storyline, ett arbete om 1800-talet, man ska ha en egen rollfigur , & så skulle man skaffa jobb , så man skulle göra en ansökan till ett jobb och jag ansökte som ett jobb som livtjänare.det är som en piga fast hos en rikare familj eller nått sånt :D. & sen så fick alla reda på om dom hade fått jobbet eller inte & jag visste inte , för på min stog det Älskade Greta. , asså min rollfigurs namn: jag älskar dig mer en allt på jorden, jag fall på en gång för dig & sånt, massa sånt där, att jag skulle flytta in i hans herrgård asså chefen & att jag slapp jobba och sånt,eller nått. så då kom micke våran lärare upp i klassrummet med det här på bilden , då fick jag johannes, Andrea & dan gå & sätta oss där och käka allt det där & läsa tidningar & vi fick kolla på film och sånt om vi ville, medans dom andra fick sitta & läsa & skirva, och dom fick inte säga ett ord för då sa micke att dom störde oss, haha fyfan vad vi skämdes, men kul var det, sen sa han ni behöver inte äta frukost imorgon, så vi frå bara sitta & slappa & sånt imorgon också, hahaha! :D:D

vi fick till och med gå hem om vi ville :D "


Andréa's söta bulle som ligger på bordet :).

Sen efter skolan så åkte jag in till mamma ochpappas kontor.
TJONG!

En rolig dag! :)

Idag var de ju som sagt skola. Gick väl bra. På matten blev de inte mycket gjort. Sanckade mest om bantning och anorexi och så. Sen var de lektioner. Spanskan gick bra. Sa till och med en sak högt. 1-0 till mig. Sen på hemkunskapen så satt Sandra och jag vid ett bord. Så ställer sig Niclas typ 5 cm ifrån mig och snackar. Säger sen bara: Får jag känna dig kroppsvärme? Jag ba: Om jag får känna din snoppvärme!? (jag skojade med han). Så skrattade Sandra och jag lite. Sen säger han ba: Tror du jag skämtade med dig eller? :o.  Haha,så stog han och sa en massa såna saker hela tiden typ. Haha. Men han är rolig :). Sen när vi bakade så gjorde Sandra och jag de. Slutade vid halv 3. Väntade på bussen, sen kom den. Gick med Sandra och Tobbe hem. Sen lag jag mig och sov. Sen väckte mammi mig när hon kom hem. Men jag ville sova lite till,så hon väckte mig när jag och Mackan skulle käka. Så fick jag typ damp på Mackan. För han sa hela tiden:
- Moa?..
- Ja?
- Håll i hatten!

Sen satte jag mig vid datorn.  mackan lag sig i min säng, tog nått godis jag fick av mormor och pekka när jag fyllde år som jag inte har öppnat. så han tar de, och kastar en på mig när jag sitter här. sen kastade jag tillbaka på honom hårt, för han sa faktiskt att de gjorde ont. sen kastade han tillbaka, och då skulle ja kasta på han. men då skyddar han sig med kuddar och allt och sen springer han därifrån. haha, han kastade ifrån vardagsrummet och jag ifrån mitt rum. sen kastade han en i fönstret så godisen gick sönder. haha :D
vi hade roligt =).. Haha, sen åkte ja på träning. Den var rolig, skrattade som tusan. För Mange skulle visa en sak med Emma men de gick inte så bra. HAha =D.
Aja, duschade nyss och ska sova nu.
Tjong.


(Mackan springer iväg med kuddarna)


Gummistövlar från Viking

Yesbox. Alldeles nyss beställde mamma och jag mina gummistövlar. Dom får gärna komma nu. Dom finns i lite olika färger och med olika mönster och så. Jag tycker dom är söta. Och ni hittar dom här. Jag tog dom svarta med vitt på och dom kostar 498 kr.

Snygga solglasögon från Stellakei.

Hittade ett par väldigt coola solgalsögon.Dom kommer ifrån Stellakei. Dom kostar 899 kr och är väldigt snygga.

image615

Godmorgon

Jamen godmorgon. Eller ja, jag har vart vaken i typ 40min. Aja,skolan idag då.Känns inte så himla roligt.
Tjong.

Söndagar är tråkiga.

Sen idag vaknade jag av min väckarklocka på den gamla mobilen. Som jag skrev om imorse. Aja. Sen gick jag upp vid halv nio. Sen somnade ja. Vaknade vid 11 någon gång. Sen vart de plättar,tv och en dusch. Annars har jag väl inte gjort så mycket idag. Sittit här och vid teven.Har kollat på filmen Mathilda ni vet? Och sen var de nån annan med tvillingarna Olsen. Sen vid 7tiden åkte mamma och jag och hämtade lillebror. Stannade och handlade också. Sen va de käk och fruksallad plus lite film på de. Ska nog sova snart också.
Ojoj, nu på Itunes spelas det upp en julsång. Höhö, lite sent för det bara. Så nu lär jag byta.
Tjong.

   

Lördags kväll

Då tar jag och skriver om gårdagenskväll. Eller va det nu heter. Började med att efter jag kom hem ifrån matchen så duschade jag och käkade. Sen visste först inte vi tjejerna (anna,emma,sanna,mathilda,anna,bettan,cissi och jag) + kasper & andreas vad vi skulle göra. Men sen fick vi napp. Skulle åka 9bussen med Emma Kasper och PG till stan. Men jag orkade inte stå ute, så pappa skjutsade in mig. Hahah,plus att jag slapp att gå ifrån stan till henne också. Gött. Aja, sen när jag kom hem till Cissi var de hon, Anna,Sanna,Bettan och Andreas där. Sen efter typ 5-10 min kom Emma och Kasper, PG hade missat bussen. Så först började vi kolla på Titanic men sen efter ett tag fick vi nog. Sen efter ett tag kom PG och då drog vi till Sätra. Hmm, om jag får säga vaja tycker så var det inte så värst roligt. Aja. Mycket trevligt folk. Men snackade mest med dom jag kände. Sen kom Emma.B också. Sen drog Anna och Andreas vid halv 1. Sen tog  vi 1bussen till stan. Alltså Emma Kasper PG Jag Sanna Bettan Emma.B Mathilda och Cissi. Alla utom Betts jag Emma Kasper och PG drog till Lexe. Istället för att åka dit gick vi till Donken. Haha, tjockisar. Joja vet. Sen vid 2tiden ringde jag till pappa så hämtade han mig. Sen när vi kom hem satt vi oss vid teven. Och mamma var till och med vaken. Woho. Aja, sen gick jag och lag mig.
Bilder kommer nog senare.

  

Lördag - match,och ikea

Japp. Igår hade ju vi match. Ledde med 4-2 men matchen slutade med förlust. 6-4. Aja. Förövrigt på matchen så hade ja väldigt roligt. Roligt att se vissa så jävla peppad. Haha. Och man fick sig ett gott skratt där emellanåt också. Sen efter matchen var vi kvar och kollade på 2perioder på killarna som spelade efter oss. Och det var Emmas kille Kaspar. Nej, Kasper! :). Och jag tjatade och tjatade på att jag vill åka. Jag hann dessutom också tugga upp 2tuggummi paket under ungefär 40min. Aja. Sen när ja äntligen fick pappa,mamma och  Mimi med mig därifrån blev ja glad. Sen där ute vid parkeringen och de var de hur mycket is om helst. Så självklart skulle jag gå där. Höll på ramla minst 5gånger. Sen efter några meter ramlade ja. Huu, ovanligt jag?!. Slog svanskotan. Men tusan vad jag skratta :). Och dom andra 3 tyckte ja bara var dum att gå där. Men dom skrattade ändå lite.Sen när vi kom in i bilen så åkte vi till IKEA. Mamma och pappa skulle kolla på garderober. Aja. Själv fick man gå där inne med match-shortsen,innebandyskorna och såg allmänt snygg ut. HAha. Syrran fick med sig 3saker därifrån och jag fick med mig 1sak. Båda fick med sig typsamma.Dom här supersnygga "Barnslig Flodhäst". Haha, gulliga va?:). Jag tog en röd/orange prickig och hon tog en grön/mörk grön/blå randig krokodil . Sen fick hon med sig ett skoho och ett annat typ gossedjur fast en groda som hon kunde öppna munnen på. Och där skulle hon ha tvdosorna. Och mamma och pappa fick med sig nå annat. Sen testade jag en grymt ful mask också. Satte på mig den fast jag fick inte på mig den helt för jag hade en knut på huvudet.Och de var hur mycket folk som helst. Ovanligt för att vara mig, jag som skäms över nått litet bara. Och när jag testade den så träffade pappa någon han kände. Pappa bara: Ja.. det här är mina döttrar. Killen pappa kände bara: Jo. Jag ser de! Så skrattade dom. Hahah. :) Sen åkte vi därifrån. Lämnade Mimi hos sig, åkte och handlade sen tjatade jag om en kooorv på Statoil. Sen duschade jag och så.
Sen om kvällen får ni höra om senare. Tjong!

god morgon

Godmorgon. Har ni sovit gott? :). Det har i alla fall jag gjort. Fast klockan ringde kvart över 6 på min gamla mobil. De går ju även fast den inte är på. Måste fixa detta alltså.
Tjing.

Lite bilder under dagen.

image601image602image603
1. Mitt brännsår jag fick under matchen 2. Syrran när hon ser ut som en kines 3. Nått vi köpte på IKEA.

Dagens bild

Haha. Får bli dagsen bild! :)
image600

Emma och Moa. Moa och Emma

Mina shorts är blöta. Kan de bli värre? Nej. Fyfyfy. Aja. Strax kommer emma och då ska vi åka och hämta syrran. Bjussar på två gamla bilder nu också.

image598image599

Jao.

Nejni alla kära. Ska åka om 10 min och jag har inte äns börjat klä på mig. Och Mackan står här inne i mitt rum och snokar med en kudde på huvudet. Aja. Måste skynda mig nu. Klä på mig, fixa och borsta tänderna och allt sånt.
Önska oss lycka till idag! Vi är inte många...

Bobo

Söta Bobo på julafton hos
farmor och farfar! :)
image597

Godmorgon eller nått sånt.

God morgon. Eller ja.. godmorgon och godmorgon. Vaknade för nån timme sen eller nått. Vaknade också några gånger i natt. Av att ja fick sms vid typ 6tiden. Yeah. Aja. Haha. Syrran hade skickat sms kvart över 3 och skrev att ja skulle ringa och väcka henne. Så jag ringde henne vid 10 någon gång. Haha. Och vi har ju match idag. Så hade hon tagit fel på tiden. Så hon var uppe lite tidigt! :D, haha. Aja. Nu ligger storebror Mackan i min säng och läser tidningen. Jadu.. tjo!

En fisk med horn

image596Åh just ja. Imorse när jag skulle gå in i tvättstugan så kollade jag i akvariumet (stavning?). Anyway. Så såg jag en sån där äcklig fisk. Slamsugare eller vad det heter. Också hade den horn? :o En fisk med horn?!?
Är det normalt? Och kan den ha horn?
Kolla här själva. Den är läskig.
Så den här bilden får också bli Dagens bild. Har haft det förr, men det har inte vart nån på ett tag nu. Godnatt!


God natt

image595Får skriva om Hyttön imorgon.
För nu ska jag slå på Supersugen och lägga mig i sängen.
Tjing



Outfit

Kläder efter en varm dusch för att ha varit på Hyttön.
Och kläder för kvällen också tror ja. Girlsen och ja har ingen aning om vad vi ska gö.
Så jag ska nog bara mysa hemma och gå ut i Mackans stuga och spela lite Xbox.
Allt är från H&M.
image594

My name is Moa

image592 image593

Stackars storebror!

image590Huhu. Tycker synd om min storebror Mackan. Igår natt när han skulle lasta in crossen så glömde han att ducka så han slog hela skallen i bilen alltså. Han ser heeeeemsk ut. Nu ska ni få se han. Skit inte på er bara!


tooooooooordag + ny mobil! :)

Skola idag. Hade enbart bara en mattelektion och en Solektion. Slöjden och bilden slapp vi. Och det kan ni läsa om här . Så Sandra och jag tog typ någon buss. Kommer inte ihåg. Sen där jag sa av,stannade den inte. Så jag gick ifrån Sandrasbusshållsplats. Höll på halka och hade mig. Sen när jag kom hem,hade ja självklart inte nå nycklar. Såg dock att Mackans stuga var öppen. Gick in dit och spelade cross-spel på xboxet. Haha, gryyyymt. Sen kom farmor och öppnade så ja kunde gå in. Haha, hon var virrig idag! :D Men roligt va de. Sen tog ja 3bussen in till stan för Bianca och jag skulle på konfan. Haha. Måste lägga på ett kål på det nu. Har lite poäng. Men det är lugnt. Sen kom pappa och Mimi och hämtade oss. Lämnade Bianca vid Söder Sol för hon skulle sola. När vi kom hem kom också Mackan och Filip. Så Alla vi + Mimi käkade. Sen var det bara att  byta om och sen åkte vi till Nynäs för att spela träningsmatch mot lillebrorslag. Haha, fyfan vad roligt de var! :D Aja. Sen när ja kom hem duschade ja, och idag fick jag också en nyyyy mobil! GÖÖÖTTT! Anyway. Har fixat och donat med den. Så nu ska jag väl sova. Ska till Hyttön (Pittön) imorgon som suger k*k!. Aja. Har väl inte hänt så mycket mer idag. Annars skriver ja de senare.
PUSS!


Jag spelar cross-spelet! :D Woho

Fick skavsår i öronen

image589Just nu skulle jag egentligen plugga matte. Har matteläxa tills imorgon. Men ja.. tyvärr. Är inte så sugen på det. Skolan idag var väl helt okej. Och Mick var sjuk. Så vi tog förgivet att vi inte skulle ha prov idag som hon sa igår. Om han inte var där idag skulle vi nog inte ha de. Men det visade sig att vi hade det i all fall. Gick ju skit bra deju. Gjorde till och med det man inte skulle göra. Haha. Var längsta dagen idag. Den rullade väl på i ett snabbt tempo som var väldigt skönt. Slutade med en NO-lektion som gick kanon bra. Håller just nu på med typ bara labbsaker. Sen sista 25min kollade vi på någon film. Apbra ju! :D.
Sen gick vi till bussen. Den kom typ direkt. Hah. Sandra jag och LillSandra satt och berättade historier för varandra. Ha. Vi hade skit roligt. Skrattade och härmade någon baby som skrek och grina. Fick skavsår i öronen. Sen när LillSandra och jag gick hem från bussen hade vi skit roligt. Haha, skrattade som fan.
"ja: du är en sån som kör buss. 549773 kliver på. 6 går av, 97245723406237 kliver på och 2 går av. vad har busschauffören för ögon färg?

sandra: jag vet inte!
ja: men ååh. det är ju dom som är busschaufför.

sen efter typ 5sek
säger båda i munnen på varandra:
säg efter mig!
haha, fyfan vad vi skrattade :D. roooligt hade vi
."
Haha. Ni kanske inte fattar men vi hade skit roligt. Sen när ja kom hem käkade ja en macka. Sen har ja väl inte gjort så mycket. Fick 6paket tuggummi av mammi. Och 1paket är redan slut. Och dom andra 5 är öppnade och dom är snart slut. Huhu..
Snackade i telefonen idag. Haha, fyfan va rolig dom är! :D
Aja. Jag har också ett jätte stort hål i mina strumpbyxor.
Tjing.

Sis

Woho. Min systerryster är så snäll tycker jag (även fast ja inte fått min julklapp och födelsedagspresent) men det gör inget. För jag skulle få välja nått. Haha, men åter till sak. Jag frågade om jag fick köpa hennes lacktights. Men hon var så snäll och sa att jag fick dom. Hoppas bara att jag kan ha dom. Fast hon sa att dom var lite stora, men jag är ju mycket längre än henne. Så det blir nog bra hoppas ja.
Och idag har också mamma kirrat in klorin. Så nu blir det ett till försök på mina kära converse!
Håll tummarna..

outfit

image588

Mina shoes

En tråkig nyhet är att mina skor inte blev vita. Huhuhuhuhu :( . Ska grina mig till sömns idag. Ha, nej då. Men mamma skulle testa med klorin och om de inte går bort. Då blir det skor ja kan ha i crossbanor. Haha. slit och släng shoes.

Mina cooonverse

And today åkte mina vita(burna) converse in i tvättmaskinen. Så nu hoppas ja på att dom blir viiiiita.

 vs

outfit today

image582

ramlade på isen! :D

Skola idag. Sandra Emma och jag missade ena bussen. Vi sprang så inihelvetet! Men han åkte när vi kom fram! :s. Gubbjääävel. Aja, stog och väntade på  nästa. Så de kom typ 5min efter. Började med läsning. Sen kom rektor J. upp till oss. Vi lärde gå ner och ner, till en toalett. Någon hade gjort hakkorset inne på en toa. Fyskämmms! Sen va de spanska. Gick väl bra. Fast de är inge roligt alls. Sen idrott. Då var de skriller. Och jag va inte med för ja har ont i halsen och så. Sen Sandra var med. Så skulle Felicia och jag ut på isen med henne. Och man får ju inte ha skor på isen. Så jag tog ett par såna där skridskoskydd och hade dom under fötterna. Och lika Felicia så. Haha, sen kommer Adam och skjusar på mig så ja får lite fart. Jippi! Sen åkte han, sen kommer han bakifrån och puttar på mig. Så jag åker omkull baklänges och bara flög ner. Haha, de var lite roligt de! :D Fast de gjorde ont i min rumpa. Sen efter idrotten så va de lunch. Käkade och de. Sen va de engelska. Var väl lite roligt. Gjorde inte så mycket dock. Sen SV haha, Sandra och jag jobbade med något. Apsvårt var de i alla fall. Sen slutade vi. Åkte hem. Kollade på tv med Martin och Kalle. Sen somnade ja. Vaknade och pluggade, käkade och nu sitter ja här. Ska snart gå och plugga. För vi har prov i morgon.  Anyway, tjing.

 image584 
Robin såg ut som en dommare, mina fötter och en bild på där herrarna ska gå på toa! :D haha.

Yeah

Move your feet - Junior Senior


Hahaha

" ahahah moa me sin hemmagjorda toa XD "
Hahah, dagens roligaste! :D

Måndag

Idag var de skola. Började med SO och M skällde rejält på vissa alltså. Höhö,blev ju lite rädd där. Aja, han svor och sen bad han om ursäkt och gav vissa beröm för dom hade jobbat bra. Sen annars i skoldagen gick väldigt segt. Slutade med musik. Vi dansade först,eftersom de är bal snart som ja inte ska gå på. Sen spelade jag och Sandra nå små gritarrer ja inte kommer ihåg namnet på. Det var i alla fall ett väldigt konstigt namn. Efter skolan gick Emma och jag hem hit och käkade mackor. Sen drog hon. Jag satt kvar och bara tog de lugnt. Sen har ja väl inte gjort så mycket. Jo.. pluggat. Skippade träningen för de till och med. Sen duschade ja också. Så ska väl snart hoppa ner i sängen tror ja.
Tjing.

Tygskor

Ett par såna här vill jag ha i sommar.
Antinge ett par svarta eller vita och dom kan köpas på
La redoute för 349:-
image581

Dagens outfit

image580

Dagen som vart.

Japp. Idag var det match vid 3 någongång. Mötte Strömsbro. Och den slutade 5-5. Efter den åkte mamma och jag och handlade. Mamma köpte mitt 5e tuggummi paket sen igår. Ojoj, jag knarkar tuggummi. Aja. Sen åkte vi hem, duschade och så. Sen käkade vi.
Och nu har jag kollat på Supersugen. Den var väl helt okej. Hihi, "Mclovin" haha. Vilken sköning.
Nu kommer de en bild ifrån filmen också. Kanske hur söt som helst! :)

image579

Supersugen

Igår köpte mamma och jag Supersugen och nu tänker jag kika på den.
Någon som har sätt den? Hoppas att den är bra! :)

image577

T-shirt.

Cool t-shirt som är från killavdelingen på H&M.
98 kr.
image576

Gårdagens outfit

image575

God natt.

Tjohej.
Kom nyss hem, och ska sova nu. Skriver imorgon.
Godnatt.

Goodmorgning.

Godmorgon. Eller ja.. ja vaknade för 1 timma sedan. Har kikat på någon film som inte var av det bästa.
Aja,väntar på gröten nu ja. Tjing.


image572

Outfit

image571

Äntligen fredag kära vänner!

Skolan idag då. Var helt okej dag. Började med NO. Började med nått skit. Sen var det idrott, och ja va inte med för ja är typ förkyld. Sen var det lunch. Sen rast och sen SO & SV men på dom lektionerna kollade vi på Oliver Twist. Fick ont i röven och ryggen efter 10 min.. inte skönt.
Sen när vi slutade såg Sandra och jag att bussen stog vi busshållplatsen. Så vi fick springa dit som nå jävla tokar. Jobbigt. Hahah. Sen när jag kom hem, käkade ja pannkakor och när jag skulle ta ut en sak så hade jag ut all spagetti på golvet. Haha. Och pratade med mamma i telefonen då också, hon ba: Vad var det där nu då? :p Haha.
Har väl inte gjort så jätte mycket på kvällen. Vi käkade och tv. Sen slog Mackan mig med en purjolök i ögat. Ni vet dom dära bladen. Bang,rätt i ögat!
Sen nu vet ja inte vad jag ska göra. Sova snart tror jag väl. Kanske blir Årsunda imorgon med Mackan och Jossan för Mackan ska tävla. Men får se..
Goodbye.