låtar

 

haha

"eyy yooo people!! mitt namn e moa och ja prukar däcka framför toa, inbland så går allt bara fel och ja sitter och rider på koa som är rädd för din kompis boa, ja hajar inte vasrför men ja vet att han bajar som min bror makkan gjorde igår utan att fälla en tår.... yooo ni fattar va ja menar, ja menar ni fattar va ja menar"

av Mr. Dude


hah.

har gjort om sandras blogg. blev fan avundsjuk på lillen :D haha. sen ikväll har ja inte gjort nått annat. har lovat mamma att städa på rummet för dom kommer hit och städar imorgon. lär ta undan resväskan från Malta och lite så. haha, slö ja e! godnatt på er


bygger om

japp, ja bygger om på bloggen. men är inte klaroch orkar inte göra nå mer nu heller!..


simma lugnt

igår vare sandra, sen startade min innebandyträning. deni! jobbigt, måste börja springa nu
aja, idag har de inte hänt ett skit. har ine ens snackat nå me sandra .... aja, simma lugnt!


efter idrotten

idag efter idrotten så låg andrea och jag på trottoarn, (?) och väntade på hennes pappa. så när ja ligger där och gömmer mittt face in my bag och andrea sitter upp. stannar det en bil, typ 10 m ifrån oss. båda hoppar ut och går fram och frågar. hur mår ni?!?! haha,andrea och jag började skratta och sa att de var bra. det var lite roligt faktiskt.

puss& gonatt

helgen

ojoj. länge sedan ja skrev nått nu. men jaja.. mitt sommarlov är just nu slut och det suger! i slutet av mitt sommarlov tillbringade ja tiden med sandra.. som vanlig. vi har gjort en massa skoj under somaren! men jaja. i helgen så i fredags så tog vi det bara lugnt. ska ja vara ärlig kommer ja just nu inte ihåg vad vi gjorde. men iallafall. sen på lördagen började jag skolan lite sisådär. var där i 50 min.. sen åkte vi hem, ja packade sedan skjussade mammi moi till sandra. när vi kom dit gjorde vi väl lite ditt&datt. sen tog vi tåget raka vägen upp till falun. sandra och jag skulle sova hos hennes syster marie =).  när vi kom dit handlade vi, hyrde film och hade det bara mys. filmen vi hyrde var kalasbra, men alla vi 3satt och bölade. hah, sen när sandra och ja skulle sova var vi lite övertrötta, men vi hade skojj! sen var de upp tidigt på söndagen för att sedan åka till enköping på svemo. vi skulle kika på pontus =) det gick bra för han tycker ja. sen -max vann. grattis. sen på vägen hem varja oerhört trött. så ja somnades sittande. haha, var med sandra på kvällen. =) ja, typ det som hände.


malta 08 - bäst!

            

malta 08


skolaan

hu, skolan nu. jippi!

citat

haha, dagens citat:
I: sandra och moa.. kl 9 börjar det ett program för er!
s&m: vadå?
I : "Hjälp jag kan inte sluta fisa"
s&m: hahahaha :D

såklockrent.!

bilder från Malta 08

KLICKA FÖR STÖRRE BILDER
          

nu måste ja kila,innan mamma blir lite arg. för vi ska åka om 50 min med tåget och jag har inte ens börjat packat. ni får se mer bilder sen och bilderna är bara ifrån malta.

sandra :)

jahapp. igår så var hos sandra hela dagen. roligt som vanligt =). hah, roligast var nog "ny eller gammal?" ha! på kvällskvisten var vi nog lite trötta men det var roligt. och idag åker ja mamma papppa martin och hillbom's te stockholm. kommer hem på fredag gör ja också.så vi kanske hörs då.


hos sandra :)

igårmorse ringde sandra och väckte mig vid 9 tiden. jippi, somnade ju vid 3 eftersom vi kom  hem ifrån malta då.
men jaja,skit samma. igår fixade ja mina maglar, förlängde dom. åh ja e nöjd.
sen åkte ja till min pingla sandra. sov över gjorde ja me, så nu är ja hemma hos dom alone. har kikat på pelle svanslös också ;). men nu ska ja försöka göra så hundarna vill ut =). tjing.



SAAAAAAANDRA! ♥

Home from Malta