Wow

Wow! På 1timme har jag bara hunnit duschat. Dåligt Moa! Aja, ska väl käka nått kanske nu eller så. + att jag märkte att Mackan är hemma också. Lättnad! Fast han försvann lika snabbt igen.

Gårdagens


Gårdagsen klädsel.

Moa shoppar

 
Fick ju mina armband för någon dag sedan också! Finfina.

godmorgon

Tjohooo. Godmorgon. Jag är uppe, woho. Nejdå. Men jag ska duscha,städa och packa. Vilket är tråkigt. Plus att jag är helt själv hemma. Inte en ända kotte hemma. Läskigt, efter allt vi sa igår. Aja. Nu måste jag sätta igång om jag ska hinna. Tjing

Tack för ikväll! :)

Nu blir det dusch,städa och sova. Tack för en trevlig kväll tjejer och felix! =) <3


Mys med brudarna

 Mer kommer =)

I onsdags

Efter skolan åkte jag och Jonna in till stan. Vi gick och kikade lite.Hon lämnade tillbaka en tröja. Sen käkade vi på Subway. Mohaha, gött. Sen vid typ kvart över fem gick vi upp mot tandläkaren. Dit skulle Jonna och där skulle pappa och Mackan hämta mig. Stod där typ 5minuter och vänta, sen kom dom. Mackan hade rakat av sig håret. Ha. Sen åkte vi ut till Årsunda. Där var jag med Sandra! =) . Kikade på när dom körde cross,sen när tävlingen var slut åkte vi 3hem. Jag fick inte ta av mig skorna heller. Hah, men jag försökte smyga,men icke sa nicke! Gick inte. Sen stannade vi och käkade,åkte hem och då duscha jag och sen somnade jag! =)


Outfit torsdag


Moa shoppar

  

outfit


gossip girl

God kväll. Idag i skolan hände det absolut ingenting! Det var bara en massa tråk. Eller förrutom på Engelskan, för den var rolig.Haha, ute idrotten var också rolig. Det var friidrott. Sen där Sandra och Trixi satt i gräset för dom var inte med. Så skulle jag hoppa längdhopp dit om satt. Så jag tog värsta farten och hoppade, sen halkade jag. Och fifan, min skinka. Haha. Sen när jag kom hem böt ja om till bikini och har legat ute hela dagen sedan jag kom hem. Har också kollat på Gossip girl, självklart! Sen har jag snackat en massa med sandra - my hun!  sen måste ja plugga,städa och duscha. Tjing

Outfit i bokstäver

Svarta mjukisbyxr med nr 15 och en paulfrank tröja. Mycket färger på den.


Today

Tjena. Idag var det skola och en liten sovmorgon. Sov till 10 i 8 och gick till bussen 10 över 8. Haha. Sen i skolan hände det inte mycket.Gick segt, och jag vill ha sommarlov! Inte långt kvar nu. Sen när ja kom hem somnade jag när ja kikade på tv, sen var det promenad med Sandra och Elina. Nu har jag duschat och nu ska ja sleepa. Deni!


Hellu

I'm back! Kom hem idag från crossen. Skriver om det senare. När pappa Mackan och jag kom hem idag så åkte vi direkt ner till famor och farfar för att käka. Sen kom mamma. "Firade" lite morsdag där nere. Pappa hade köpt nått till dom på MQ. Och pappa hade köpt samma sak som mamma fått tidigare. Haha, geat! Eller det var en tunika hon inte hade fått förr, men 2andra saker därifrån hade hon redan. Hahaa. Sen när vi kom hem därifrån har ja inte gjort mycket. Duschade precis. Och tror ja ska sova nu.
Goodnight.


Goodbye

Tjena och goddag. Eller vad man säger. Iallfall, var ju ledig idag. Så vid halv 11 tiden kom dom hit och städade. Så jag fick lägga mig i Mackans stuga. Sen när dom var klar så har ja inte gjort mycket. Duschat och fixat, kollat på tv och de. Och nu kom Max hit också. Sen idag åker vi till faaaaaalun. Booring ja kommer ha, ingen är där ja känner. Fun fun! or not. Aja,ska väl packa lite nu och sen åka till Falun. Hemma på söndag tjing

Nymålade naglar.

Nu tror jag nog ska sova. Nymålade naglar har jag också. Gissa vilken färg?
Jo.. typ alldeles lysande rosa. Snacka om att dom syns. Sen har jaf fixat&trixat på bloggen också. Men ändra färger ska jag göra eftersom det är ju summmer. me like

orienterings outfit

orientering kläder + gårdagsen
tröja från thor
& shorts från salming

   

Grattis max 21 år :)

Idag fyller lilla Max 21-år :). Grattis på dig!


Skön torsdag

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Min sista dag i skolan för denna vecka! Skön. Dagen började med att pappa skjutsade mig och Sandra till Folkan. När vi kom där med Mackanscrossbuss så tutade pappa. Haha,Sandra och jag skrattade men det var pinsamt också. Sen var det typ någon föreställning eller nått. Ganska bra tycker jag då dock! Päivi sjöng asfint.Började gråta en gång. Haha. Sen efter det var slut så gick vi till skolan. Vi kom sent, så vi hade bara 1 lektion som varade i typ 35 minuter. Sen var det lunch. Gick ner och böt om. Sen var det orgentering. Haha. Roligt var det. Sen tog vi den buss som kom hem. Och nu är ja hemma, har käkat flingor och banan. Nu ska jag duuuuscha.

Skolan och vår ruset

Ha, nu är min blogg typ illgrön som ni ser. Men på fredag när ja är ledig ska jag nog ta mig tid att fixa den. Om jag orkar.
Annars idag var det väl slappt i skolan. Pappa skjusade mig eftersom ja inte orkade åka buss. Sen var det vanliga lektioner förutom på spanskan. Andrea och Johanna sa till vikarien att vi ville spela basket så vi gjorde det istället. På NO:n hände det icke mycket. Sen när ja kom hem käkade ja, sen åkte mamma och jag in till stan. Hon fick med mig på Vår ruset med hennes jobbar kompisar. Haha.Sprang med Mimi och Sara först, men dom orkade inte springa mer så jag fick springa själv. Kändes lite muppigt. Aja. Kom hem för ett tag sedan, duschade precis och nu ska jag faktiskt sova. Tjing

buhuu

Buhuu, killarna är dumma.Dom sitter och kollar på min bilddagbok. Haha, det är ju pinsamt. Förövrigt har jag inte skrivit nått i min NO-bok sen jag skrev ett inlägg sist. Men nu ska jag kanska lägga i en högre växel. Eller vad säger ni?

Skolan

Tjohoo. Sitter i skolan nu och har NO. Sitter i datasalen med hela klassen typ. Fast jag sitter med Sandra som vanligt :).Myyyspys. Slutar vid 10 över tre också. Ganska segt. Men nu ska jag försöka jobba lite istället för att skriva lite här. Puss på dig.

Tjena mittbena

Buhuuuu. Jag har förstört min blogg. Trök fel när ja skulle göra om, skulle kolla en annan stilmall och blev bara baaaaajs av det. Så nu är min blogg typ möggelgrööön. Snyggt? Nix inte någonstans.

Imåndags var skolan helt okej.På matten spelade vi basket istället för att jobba någonting för det var så kallt i kalssrummet.Sen var det roligt i skolan också. Sen vart det promenad i regnet med Emma. Kolla på tven, Mackan kom in och rev mitt rum för att se på  min msn. Rev mig under ögat också..

Idag var det segt att gå upp. Skolan var väl så där, roligt på idrotten iallafall. När jag kom hem kikade ja på tv, sen somnade jag. Sen vart det möte på skolan också. Sen Gosssip giiirl. bäst! Sen nu måste jag städa sen igår när Mäcki var här inne. Puss

Gossip girl tonight!

Jag säger bara en sak! Gossip girl ikväll, missa inte.

  

Cross i Borås

Okej. I lördags åkte ju pappa Mackan och jag ner till Borås. När vi kom in till stan började det regna och stackarna stog och sålde jordgubbar. Sen när vi kom ner till Örebro så stannade vi och käkade på Brännåsen, eller vad det heter. Där bröt Mackan mina fingar typ. Attans vad ont det gjorde. Sen hade vi en "liten" fight medans pappa var på toa där i korridoren. Efter det var det typ raka vägen ner till Borås. Sen kom vi dit. Pappa och Mackan är skit taskig. Haha,jao. Sen var jag med Rasmus. Gick banan med Mackan, sen var ja med Rasmus hela tiden tills ja skulle sova. Sen vaknade jag ungefär vid 8-9 tiden. Käkade frukost och sen kollade jag på en massa cross. Sen kom Jossan också. Annars gjorde ja inte mycket än att kolla på cross. Åkte hem, stannade och käkade i mantorp eller nått. Sen pluggade ja lite också. Bra moa! Hahah. Sen vid 12 kom vi hem, då pluggade jag och sedan somnade jag vid 1 någon gång.

(Klicka för större bilder)
        

Outfit

Skriver imorgon. För nu är jag trött och ny duschad och ska sova. Vad säger ni om det då?.
Men en dagens outfit slänger jag upp lite fort.


Ge mig + lite till.

    
zoovillage.com x3. glitzy.se och bluebox.se

God morgon

God morgon. Vaknade vid halv 9 ungefär när klockan ringde. Men då gick jag upp ett litet tag och tänkte att jag kunde sova ett litet tag till. Men då vaknade jag istället vid 10 tiden. Sen nu har jag käkat frulle. Och det kommer inte bli så mycket bloggning för min del ihelgen heller. Så är på benen igen någon gång efter söndag eller på söndag.Det regnar också.. hm, tråkigt. Jao. Men nu ska jag kila.
Puss

Blommor


Vårat körsbärsträd har börjat blommat också. Hi, fina små vita blommor. Tryck för större bild.

Dagens outfit


Nya hallen

Japp. Nu har pappa lagt golv klart. Fast hallen är inte klar på långa vägar. Ser ut så här nu. Och det är inte en sån dära ljus prick på tapeten. Det är lampan som lyser bara.

text + en bild.

Mmmmmm så skönt. Har precis vaknat typ. Skolan tar på krafterna, och iallfall så mycket jag och vi andra har skrattat idag. Sandra och jag skrattade så mycket att vi fick ont i magen och halsen. Haha. Aja, när jag låg och sov skulle jag egentligen med mamma och handla. Men varje gång hon väckte mig och vi skulle åka somnade jag om. Så  jag struntade i att följa med. Har kollat på film också. Myspys!


Annars bjuder jag på en bild på Max och mig på SM banketten 07 också.

Outfit torsdag


Och ett par gråa mjukisbrallor till de.

Yey

Nu har jag kommit hem från skolan. Skolan var skit rolig idag. Haha. På NO:n var det slappt, satt vi datorn bara. Sen på idrotten var det asroligt. Vi körde nått ute med nå typ nästan klubbor men ändå inte. Och en boll såklart. Sen var det bara lunch, fick tacos. Sen var det SO och SV kvar. Redovisade först idag.. och jag fick typ VG på den. Sen på SV så skulle vi börja med språk  eller nått. Men M hade kopierat fel, så vi fick göra en annan sak. Så Billy,Simon,Sandra och jag satt i matsalen. Fast Simon och Billy satt vid bordet bredvid oss. Och fyfasiken vad roligt vi hade. Det vi läste om nått i Afrika så var det nån som hette nått-som-jag-inte-kommer-ihåg och jag döpte om den helt. Fast nu är det ja som heter så. Haha. Sen satt vi bara och drev med småbarnen. Haha,aja. Hade roligt idag. Sen slutade vi halv2.  Åkte buss hem, sen nu har ja inte gjort mycket. Åka och handla med mammsen sen iallafall. Tss.

Bild från idrotten. Woho.

Godmorgon

God morgon. Sitter i datasalen och gör typ ingenting. Ska hålla på att skriva om vindkraftverk. Vi började för 30minuter sedan och Sandra och jag har inte börjat skriva nått än. Annars är datorsalen helt ny med nya datorer och allt sånt. Fast datorerna är inte så bra. Går inte att lyssna på musik.. booring. Så man får lyssna på mobilen eller så. Men musiken funkar för alla andra typ men inte för mig. Bra. Eller inte. Men måste starta om datorn nu.tjiiiing


upt. Yeah, nu funkar musiken på min dator också. Gött. Men nu lär jag börja skriva lite, har bara skrivit 1 ord. Haha, Sandra och jag sitter bredvid varandra och nu ska vi ladda hem MSN och snacka med varnadra igenom ett sånt hära headset. Tjing,

Moa shoppar


Tröja,linne och bikinitrosa - allt från h&m


Yeah

Haha. Sitter och kollar när pappa lägger golv. I början gick det ju inte så där jätte bra. Men han har kommit en bit nu iallfall. Hoppas det blir bra bara. Annars är det tråkigt. Sen sitter jag och lyssnar på musik på youtube.Just nu är det musik från Shrekfilmen. Hmm.. inte så där skit bra men, ska nog byta nu. Och sen ska jag också byta till min dator nu. Tjingeling.

Skara 07


(Klicka på bilderna för att få dom större!)


   


Torsdag,snart fredag

Yeah,slapp redovisa idag också. Känns skönt men ändå inte. I början när M sa att vi skulle börja var det absolut ingen som ville. Alla satt helt stilla och sa ingenting. Haha. Men sen var det någon som tog sig till mods och redovisade. Sen när den var klar var det ingen som ville. M bara: Nästa. Så kollade han på mig och jag kollade på han. Sen igen: Nästa! Kollade på mig och sa: Nästa. Jag bara: nej.. jag vill inte. Haha. Men då är jag dum nog och sa att jag är först imorgon. Men bra jobbat Moa. Sen på syslöjden håller jag på med någon jul sak. Haha, ja. En jul sak. Är ute i god tid nu iallafall. Sen efter skolan tog Emma Jonna jag Sandra Sandra Esther och en massa mer bussen hem. Och det var fullt med folk och småbarn. En hel klass ifrån Sätra satt på  bussen. Så jag fick sitta i Emmas knä, sen tog Jonna en plats. Så hoppar det på en tant och ser att det inte fanns ett enda säte, hon bara. Men gud! Inte tänker jag ta den här bussen för jag tänker inte stå. Jag tar andra. Så var Jonna snäll och flyttade sig då hoppase hon till sätet typ. Haha. Jonna och jag åkte ner på stan. Sen kom Sevgi. Jonna och jag köpte ett par bikinitrosor. Sen köpte jag typ ett långt linne och en kofta typ. Sen drog Sevgi hem, och Jonna och jag tog en senare buss. Och nu är jag hemma. Eller har väl vart de i någon timme.

trött

Blä, jag är så här trött och måste ändå till skolan..


outfit


Onsdag

Tjohej. Idag i skolan var det prov och redovisningar som gällde. När SO-lektionen började var jag skit nervös. Trodde jag lärde börja göra min redovisning för jag är alltid så nervös och M bestämmer när jag ska börja och allt. Men idag slapp jag göra min. Känns skönt men ändå inte,för då vet ja att jag lär göra den imorgon. Sen var det en slapp dag. På spanskan gjorde jag ingenting. Hade inga böcker eller så med mig. Haha,roligast var när Jossan ringde när jag satt på den lektionen. Ha, och jag tycker inte om tanten vi har/hade heller. Usch. Ludmila får komma tillbaka nu tycker ja. Sen sista lektionen var NO. Vi gjorde ingenting, E gick igenom lite saker vi ska göra på fredag för då är hon inte där. Sen gjorde vi Sex och samlevnadsprovet. Lätt som en plätt vare. Sen fick vi sluta 40minuter tidigare. Hann precis med halv 3bussen hem. Sen tog jag 3bussen till Syrran i stan. När jag väntade på bussen snackade jag också med Jossan :) . Sen när ja kom in till stan mötte jag upp Mimi, gick och kollade på balskor till henne. Sen gick vi och solade. Haha, roligt jag hade där. Sen gick vi hem till henne,tog bussen hem hit båda två och nu har jag inte gjort så mycket. Vi käkade precis. Och snart blir det att försöka plugga lite på redovisningen. Och jag vill ha sommar sommar sommar!
Tjing


Se hit!

Haha,han är goo och pimp han. Enjoy and check!


Happy

Annars idag eller ja nu ikväll är jag bara super glad.Är som på rosa moln. Fast det är inget jag tänker säga här för man vet aldrig vem som sneglar in här heller! ;) .

Haha,jag och Niclas i skolan i fredags.

Outfit


Moa shoppar

Linne och bikinisar, allt från H&M
 

tisdag

Idag i skolan var det ganska roligt. Konstigt men sant. På spanskan var det väl inte så där skit roligt. Men jag gjorde ändå ingenting, hade inte ens med min böckerna eller en penna. Så det var slappt. Spelade bingo. Haha, och jag fick aldrig bingo. Men sen när vi skulle börja jobba tramsade Sandra jag och Trixi istället. Haha, och när vikarien Elisabeth böjde sig ner med rumpan precis där jag satt, då kunde ja inte hålla mig. Jag lärde börja göra en massa saker mot hennes rumpa och Johanna började skratta så hon vänder sig om. Haha, visste inte vad jag skulle säga så jag sa bara: Oj.. sen så kollade hon skit surt på mig. Haha, + att man fattar inte ett dugg av vad hon babblar om. Sen var det idrott. Hade ute istället för på Rotskär och vi hade brännboll och det var skit roligt. Första gången idrotten var rolig. Jag hatar idrotten annars.Hhaha, och jag verkligen hatar vikarien där också. Och när vi stog där och vänta tills vi skulle få slå bollen, så började jag typ tjaffsa med henne och alla andra också. Så sa ja kärring och hon hörde det. Haha, stackarn.. ne inte ett dugg. Men vi hade roligt iallafall. Sen hände det inte mycket mer i skolan. På svenska lektionen var det slappt. Vi satt och snackade betyg med M (läraren) och så sa han att det är bättre att sätta ett lägre betyg och sen höja de. Då säger Johannes: Men sätt ett högt, det är ju roligt för stunden. Och M började skratta, ha. Låter kanske inte så roligt men det var det iallfall. Sen när vi slutade gick jag ner och hämtade Sandra. Sen åkte jag hem. Ringde Emma när jag var utanför mig och hon kom över. Sen åkte vi in till stan, jag köpte bikinis och ett linne bara. Sen åkte jag och mamma och köpte tapeter. Haha. Hoppas det blir bra nu då. Sen nu har jag försökt pluggat men det har inte gått så bra. Började sms:a med Josefiné istället. Aja, ska försöka plugga lite på provet som är imorgon. Önska mig lycka till.
Tjing


outfit


Moa shoppar


Javisst, vi drar väl..

Idag i skolan hände det inget speciellt som vanligt. Hhaha, Niclas hade sin nya kamera med sig och ville ha bilder på en hela tiden. Haha, go kille det dära. Sen efter skolan åkte jag och Emma in till stan eftersom jag skulle köpa ett par skor. Sen mötte vi upp Kasper vid Fnasket, sen gick vi till Donken för han skulle käka. Sen kom mamma med pengar till mig. Gick och köpte ett par skor. Sen gick jag och Emma och kollade. Vi ska ner imorgon igen också. Höhö. Sen vid 5-6tiden tog vi bussen hem. Skulle ut och gå. Men när vi började gå, så kom vi till järnvägen. Inge längre. Vi satte oss där och tog det chill i solen. Hur skönt som helst. Men när det kom ett tåg en gång trodde jag vi skulle dö så jag sprang därifrån. Haha. Sen satt vi och ritade med stenar, sen gick vi hem till mig. Bakade kladdkaka sen kom Elise också. Vi gjorde väl inte mycket. Kollade på tv med mamma. Sen för ett litet tag sen så gick Emma hem. Och jag sitter här, har inget speciellt på hjärtat. Men ska nog sova snart. Määcki har också kommit hem. Välkommen hem du! ;) . Ha. Men god natt.

Tjogräs

Tjofräs och tjogräs. Är med Emma och Elise nu. Fast Elise sitter vid min dator och Emma sitter och kollar på tv. Tänkte bara skriva ett snabbt och kort inlägg. Sen ska vi käka kladdkaka som vi bakade. Mums. Näe men nu ska jag också kolla på  tv. Tjing.

Grattis :)

Idag har Moa inte gjort mycket. Har suttit vid datorn bara och lyssnat på JSM:et. Det är det ända jag har gjort idag,eftersom vi inte åkte dit!!!!!!!!! Argargarg. Sen har jag snackat med Jossan. Gash, jag skulle ha vart där sa hon! ;).. Vi snackade i 50min som kändes som 10 minuter. Haha.Tom vann, grattis :) och Rickard körde som en kung fast hojjen pajjade. Stackarn :/. Sen har jag duschat och fått ett par till Rayban av pappa som han hade när han var ung. Höhö, nice. Men snart ska jag sova. Godnatt.

Gamla skor är som nya skor.

Idag när mamma och pappa håller på att göra om hade mamma hittat lite skor. Och då såg jag mina skor ja köpte hos Marie i somras som jag verkligen aldrig har använt. Och jag förstår icke varför. Men nu ska dom bli väl använda i sommar eller nu.


Fredagens och lördagens outfits

Lörsdagens outfit
 


Fredagens outfit
 

Fin ring

HIttade en massa ringar jag vill ha och en massa mer. Men tycker den här var fin,måste beställa snaaart.

Aqua

Japp. Tog ju typ 7 bussen in till syrran i stan för vi skulle ju sola. Men när jag väl kom hem dit, var vi kvar ett tag och sedan gick vi dit. Och självklart var det stängt. Så vi gick till minst 3olika och kollade om det var öppet. Men icke.Så vi gick hem till henne igen, jag satte mig på balkongen och målade tånaglarna och hon städade. Sen käkade jag coco-pops sen kom typ Robert eller vad han hette. Trevlig kille. Men jag drog till bussen efter typ 5 minuter. Såg att hon hade ett tuggummi paket i skåpet så jag smugglade ner lite i min väska. Höhö. Sen när jag kom hem har jag väl inte gjort så mycket. Har lagt min egna mat helt själv för första gången typ. Eller ja.. jag stekte korv. Kunde knappt det. Ringde till mamma och frågade. Sen har jag kollat på Extra extra Haha,det är ju för roligt. Och nu sitter jag här och lyssnar på Aqua. Kan det bli värre? Ha,aa.

Tjenamors

Hej och hå. Idag vaknade jag vid halv 10 tiden av att Jossan ringde. Sen käkade jag frulle, klädde på mig och sen gick lillSandra till E för vi skulle ut och gå. Men när vi väl kom dit så lärde hon städa. Och det tog typ en timme. Var lite segt. Men när vi väl kom iväg så trallade vi bortåt. Sen stannade vi vid träden där dom dära skit stora fåglarna bor. Vi kastade sten och allt så på dom. Eller ja.. Vi försökte. Men jag gjorde inte så mycket för jag höll på att skita på mig. Dom är ju apstora. Sen när jag tjatat och tjatat att vi skulle gå därifrån så gick vi. Eller vi kom inte så långt då heller. Vi stannade vid Hillbom's farmor och farfar. Käkade glass, drack Pommac och åt Marie-kex. Hööh. Sen gick vi därifrån efter en halv timme typ. När jag då kom hem så lag jag mig och solade. Somnade gjorde jag också. Hur skönt som helst. Sen vid halv 3 hoppade jag in i duschen för vi skulle på kalas. Men när vi bara hade åkt ner på gatan med bilen blev jag så jävla arg på pappa så jag hoppade ur och gick hem. Jag kokade!! Hur arg som helst, och är det fortfarande på honom. Dummer. Men sen har jag städat lite i skrammelrummet eftersom det ska bli gym där.Sen lag jag mig och solade, bror Määcki kom också. Hhaha. Men nu måste jag kila till bussen. Ska in till syrran och hitta på nått tok, som vanligt. Hörs lite senare då. Tjing.

Ha en trevlig fredag =)

Idag var det softa potatisar i skolan. Sen när jag kom hem lag jag mig ute och solade, har solat tills nu typ. Så nu ska vi hem till Hillbom's och grilla och ha det mys bara. Skriver när jag kommer hem.
Ha en trevlig fredag allihopa :)

Dagens outfit


Stan

God kväll. Idag åkte jag ju in med Max till stan istället för att åka buss. Så mötte vi upp Mimi utanför henne, gick ner till stan för Max skulle prova frack. Men dom hade ingen tid så han fick en imorgon istället. Så vi trallade ner in på stan. Gick och kollade. Jag hade ju inge pengar eftersom vi bara skulle sola. Så vi köpte glass och satt och mös. Men min glass var äcklig. Usch! Sen trallade vi upp på söder, Max gick till Mimi och hämtade bilen sen drog han. Och Mimi och jag gick in och solade. Höhö. Sen gick vi till Mimi. Hon fixade sig lite för hon skulle och fika med Moa. Så jag fick skjus av henne ner till stan till bussen. Så stog och där och väntade med mig. Sen åkte hon. När jag kom hem käkade vi. Sen så satt jag mamma och pappa kvar i kanske 1timme. Ovanligt för att vara mig. Men jag tjatade om att pappa och jag ska åka till Finspång på söndag. Haha. Sen nu ska jag gå och duscha tror ja. Lite bilder från dagen hittar ni här

Snart sommar

Tjohej tjoho. Nu börjar det ju bli sommar på riktigt. Kunde knappt ha jackan på mig idag ju. Annars idag i skolan så hände det väl inte mycket. Sandra och jag blev utskickade från syslöjden för vi snackade så himla mycket.  Haha. Sen på bilden tycker jag att R var lite små grinig. Inte alls så som han brukar. Sen kom farmor och farfar och hämtade mig och Sandra för jag hade en skit stor typ kudde eller vad man ska säga. Sen när ja kom hem, vilket jag gjorde för inte så länge sedan så ringde Max och undrade om jag var hemma. Han kommer snart, skulle typ hämta alla sina grejer. Sen ska jag ta 4a bussen in till syrran i stan så ska vi gå och sola. Måste lägg på mig lite mer färg nu. Och dagens outfit kommer då också. Tjing :)

outfit

Puss och god natt ♥

Tjofräs onsdag

Skolan idag då. Är som vanligt. Händer inget speciellt alls. Kikade på film på engelskan, och då höll man ju på att somna. Vaknade till när huvudet vickar åt ett håll. Och när det tar stop vakna jag. Så var det hela tiden. Haha, pinsamt för alla andra hade kollat på mig då typ. Men aja. Sen på NO:n kollade vi också på film. Satt med mobilen typ hela filmen. Sen var det utvecklingssamtal. Gick väl bra. Åkte hem, somnade och sen vaknade jag upp efter någon timma. Duschade, käkade pannkakor och sen lite tv. Sen har Max vart uppe i Falun och tränat cross, och han crachade. Så han ska sova här inatt den lilla token. Stackarn. Pappa sa att han iallafall visste vilken dag det var idag vilket jag tycker är bra när det gäller Max. Nejdå! ;). Och imorgon är det torsdag. Och det var väl inget speciellt jag ville säga med det heller.

Grattis jonna :)


Idag var det skola igen som vanligt. Kan ju inte säga att det är det roligaste. Börjar tröttna väldigt mycket nu.Hände väl inget speciellt heller. Hade SV-prov på sista lektionen. Sen efter vi slutat så hade vi marknad. Så jag och Sandra stannade kvar. Grillade gjorde vi. Sen säger M att jag fick VG på provet så det var ju bra. Iallafall för att inte ha pluggat så mycket. Men men. Haha, han hade bara rättat mitt också. Yey. Sen när jag stått klart på marknaden så drog jag och mamma därifrån. Det suger verkligen där! Åkte och handlade. Sen när vi kom hem har jag inte heller gjort så mycket. Käkat, kollat på tv och suttit här. Har fått bajs ont i halsen nu. Tror att jag också ska lägga mig strax. Tjing.

Och grattis Jonna på din 16-års dag! :) ♥

Sunsun


Bild: Min lilla tå.

Idag blev det ju ingen skola för min del. Mådde inte bra imorse. Så jag vilade mig idag, eftersom imorgon
måste jag gå. För jag har prov,sen så är det marknad och den måste jag vara med på annars får jag inte ledigt
någon dag vilken det nu var. Knepigt. Men aja, idag har det vart kanon väder ju. Solen sken till typ 8 ikväll. Så
gissa vad jag har gjort idag? Jo jag har typ bara legat ute i solen. Somnade gjorde jag också. Sen någongång
som vaknade jag av att grannens barnbarn eller nått sådant skrek. Typ "Moffa,moffa vart är du?" eller vad det var. Ha, sen ikväll skulle jag ju behövt plugga på provet tills imorgon. Men icke sa nicke. Vet ni vad jag gjorde istället? Jo det här.

Tävling

Sugen på ett par nya solbrillor? Du får välja vilka du vill, på Sovintage.se
Var med i tävlingen på Shopaholicmamman's blogg [
HÄR]


Långt inlägg.

torsdag:
Aja, vart skit dålig på att skriva här. Men iallfall. 1a maj efter
crosstävlingen i Östhammar så sov jag ju hos sis. När jag kom dit så låg och och P i soffan och kollade på "Sex and the city" och vid nio tiden gick jag och lag mig för jag kände mig icke pigg. Höll på bli sjuk efter crossen. Men jag somnade typ 1 timme efter jag hade gått och lagt mig. Sen ringde Marcus L. och väckte mig, sen ringde Joss och väckte mig, och sen mamma. Toppen! Tack för det. Sen någongång vid 12 tiden somnade jag sen igen. Vaknade 1000gånger under natten också. Så himlans jobbigt att vara sjuk. Hade feber,ont i halsen,hosta och snorig och allt man nu kan vara.

Fredag:
Sen vid 12-1 tiden åkte jag hem. Kollade på tv och allt så. Sen var det bara att fixa sig och det. För vi tjejer + Felix skulle hem till Sofia för att fira henne och Jonna :). Sofia fyllde år då, grattis! :) Men Jonna fyller imorgon (6/5).
Men vid 5 åkte vi med Magnus till sofia, för han skulle skjutsa oss dit. Och jag hade inte så mycket ork eftersom jag var sjuk. Men eftersom vi skulle fira dom, och det kan jag ju inte missa. Det var en toppen kväll med brudarna & Felix. Dom fick finfina presenter och tjoho. Höhö, vi käkade tacos. Men jag fick inte ens i mig ett helt sånt där bröd för ja var inte så sugen. Sen sjöng dom Singstar så taket löft. Hahah det var roligt! :) Sen vid 10tiden fick vi som skulle mot stan springa till bussen. Det var Emma,Jonna,Maria,Sevgi,Mikkis och jag. Felix skulle också med dom till stan, men ändrade sig och gick till sin buss istället. Men när vi lunkade där på vägen körde bussen förbi busshållplatsen så vi fick springa mot den och stoppa den. Haha. Smarta flickor. Sen hoppade jag av vid mig, för jag orkade inte hänga med till stan för jag kände mig inte pigg. När ja kom hem hände det inte heller mycket. Jossan och Mackan somnade på soffan. Sen var det ju bara vi hemma också. Sen någongång vid 12-1-2 gick jag och lag mig.

Lördag:
Då vaknade jag kl 8 av att Mackan och Jossan drog på crosstävling i Strängnäs. Och jag kunde inte somna om efter det heller. Så jag lag mig på soffan och kikade på tv. Somnade lite då&då. Men alla ringde ju hela tiden,så man vaknade ju heela tiden.. sen kom Emma&Sanna över och hämtade en sak, gick, och sen kom Emma tillbaka. Hon var som en liten mamma hon! =) "Har du ätit något? Men du har inte ätit sen igår, + att du åt ingenting då heller nästan. Ska jag göra lite mat åt dig?" Hö, hon är så sööt. Men sen tog hon lite mat själv. Låg och kollade på tv typ hela dagen då. Hände absolut inte mycket. Jag somnade lite då&då. Roligt sällskap jag är. Efter någon timme kom mamma pappa och Martin hem från Mora. Vid halv 11-12 tiden kom Mackan Jossan och pappa hem från garaget och Emma gick hem då typ. Sen satt jag lite vid datorn, sen gick jag och lag mig.

Söndag:
Då vaknade jag också vid halv 8-8. Pappa och Mackan drog på crosstävling. Mycket crosstävlingar nu tycker jag. Haha, men bääst! Sen vid 9 tiden eller nått drog jag och Jossan dit. Det var kalasbra väder. Brände mig lite också. Träffade massor med härliga människor. Rasmus också! bbbästavän. Länge sedan jag träffade han. Men nu när crossen har dragit igång så blir det massor av helger vi ses. Sen efter tävlingen så åkte Jossan och jag till Donken för Mackan och hon skulle ha en milkshake, så beställer vi det. Så är det värsta kön med bilarna,så vi fick stå mellan där man betalar och där man får maten. Och när vi står där, då ser vi Mackans crossbuss. Så då har pappa och Mäcki beställt det vi beställde. Haha. Sen när vi kom hem så kollade ja på tv, duschade och det. Sen inte mycket mer.

Solen skiner

& köp nya gardiner.
:)

Godnatt

Godnatt. Nu ska jag sova, och ska upp tidigt imorgon för att åka på cross. Fast ja är sjuk,får se hur det blir. Tjing


1 maj

Imorse kom mamma in och väckte mig kvart i 6 på morgonen! Men godmorgon MOOOA. Jag var svin trött, men skulle promt med på cross. jag kravlade mig upp ur min sköna säng. Klädde på mig, borstade tänderna och gick ovh lag mig sen igen. Sen när vi skulle åka satt jag bara upp håret. Så man var ju så där skit snygg.. men sminket från igår kvar och allt. Aja, när Mackan Jossan och jag var på väg till Östhammar fick jag inte sova i bilen typ. Haha. Satt och lyssnade på musik. Gick faktiskt ganska snabbt att åka dit iallafall. Sen när vi kom fram, så satt Jossan och jag kvar i bilen och lyssnade på musik. Hittade min favvo på alla 94723476 skivor Mackan har. Så vi satt och digga den typ 10 år. Sen efter typ 20 minuter eller nått sånt, då tog vi oss ut. Jag tyckte det var iskallt. Sen var det träning. Stog i bandepån. Träffade Göran också! :) Haha, han skrämmde oss två gånger. Sen efter den gick vi till bussen. Vi gjorde inte så mycket. Jossan och jag satte oss i bilen. Tror det var då vi satte på en avslappningsskiva och somnade. Haha, hur nördiga är vi inte? Men tusan så skönt det var. Sen var det dags för heat. Mackan vurpade i första heatet. Men körde sedan upp sig. Lasse ledde, men vurpade och stog och kickade i 2varv typ. Niklas blev typ 7a och Tobbe vann! :) Grattis.  Sen var det skitans långa pausen. Om det ens var då. Men någon gång var det de. Sen då hände det inte mycket heller. Sen körde dom igång igen. Mäcki fick en kass start. Men han slutade som 9a i mål. Lasse han vann, :) grattis. Sen tobbe ramlade 2gånger i samma vurpa på första varvet, och kommer inte riktigt ihåg vad han kom, och lika så om Niklas. Ingen aning om vad dom kom. Det var verkligen svin kallt där tyckte ja. Hade t-shirt,tjocktröja,jacka och en fleez(?)väst. Kallt, och nu har jag börjat bli sjuk också. Kanon. Sen när Mackan och dom kört klart sista heatet så packade vi in sakerna och drog. Innan vi ens hade kommit ur Östhammar somnade jag.Sen vaknade jag upp i Skutskär. Har vart hemma i kanske 1½tim nu. Har duschat och käkat också. Och ikväll blir det nog sova hos Syster eller Emma. För jag vill inte sova själv. Aja, det är väl det som hänt idag. Första maj började man med en crosstävling, kan det bli bättre? Nix.

Sen är ju mina knän jätte fina efter jag ramlade igår. Bilden knäpptes igår, men idag är dom inte så där. Dom är blåååa!

Moa shoppar (igår)

image809

Igår

Så hade ju vi skola. Men jag sa att jag skulle till tandläkaren efter lunch. Fast det skulle jag ju självklart inte! För jag skulle in och hämta Joss. Sen så skulle också Ebba och Oskar ta och åka hem efter lunch också (alla drog typ ifrån skolan) så hade jag kollat bussen. Så vi var där i lagom tid, och tro som tusan att jag kollat fel. Så jag fick inte kolla nå mer :p. Sen tog vi nästa buss,hoppade av i Furuvik och vi gick hem till Oskar. Ebba hade kollat bussen så när vi skulle dra,kom vi upp till Furuviksparken. Så där stog bussen, så vi missade den. Haha, så varken jag eller Ebba fick kolla bussen sen! :D. Tog nästa buss till stan, mötte Jossan i stan. Gick och fikade. Sen kollade vi på stan. Båda köpte skit fula skor! Men dom var så himla sköna, ni ska ta och köpa ett par tycker jag. Dom kommer upp sen. Sen tog vi bussen hem, hände inte så mycket. Hon och jag lärde åka till Skutskär för att handla mat som hon och Mackan skulle ha med sig på kvällen. Sen fick jag bråttomt när vi kom hem. Det var bara att hoppa in i duschen, städa lite på rummet och sedan välja kläder. Som verkligen inte var lätt denna dag. Sen hittade jag något. Fick åka med Mackan och Jossan in till stan. Gick hem till Mikkis, där var Emma, Jonna, Maria, Sofia, Elise, Mathilda, Elin och Mikkis. Sen efter typ 5minuter efter jag kommit så kom Ebba. Vi hade det jätte skoj! Först så käkade vi skit god mat Emma hade stått och lagt, och säkert någon till :).  Sen vart det efterrätt. Mums. Då kom Emma.M och Malin :). Och sen Felix. Sen vid typ 10 någongång så kom Oskar och Oliver och sen drog vissa till Valbo, och vissa hit&dit. Sen  hände det mycket. Träffade en massa folk, Hydén och Jansson och alla dom. Sen träffade jag Filippa så hon var med oss. Sen när jag Emma Jonna Filippa och Mikkis satt i en trapp. Vi var ganska högljuda, men ändå. Vi var utomus, så är det någon jävel som tar ut en hink med vatten och häller över oss. Fitta.  Sen träffade jag lite olika, som jag inte ens känner som jag visste vilka dom var. Crosskillar. Aja,sen vid 02.00 gick vi till bussen. Och jag ramlade! För jag hoppade upp på Toggas rygg, sen halkade jag när jag skulle ner, mitt i kön in i bussen. Lite pinsamt. Sen när ja kom hem gick jag och lag mig. Skööönt.


Nice

Nu har jag vart dålig på att skriva här idag. Men det kommer. Ska snart sova, för det blir väl att gå upp halv 7-7 imorgonbitti. Kul!
God natt